TANKER

PRAY FOR JAPAN

Dette er hjerteskjærende for meg, ser på TV2 nyhetskanalen nå. Dette er ikke noe kult, jeg som skulle reise dit om ikke så lenge. Hvis du ikke har fått med deg det som har skjedd, syntes jeg du burde slå på tv-en og følge med på nyhetene. Jeg tenker også på alle de andre landene som er og kommer til å bli rammet av dette..

Alle mine tanker sender jeg til de som lider akkurat nå!

slette bloggen

Jeg vurderer å slette bloggen, faktisk. Jeg har blitt så lei av navnet, det representerer ikke noe av det jeg er, det er ikke unikt og det er bare kjedelig og teit. Jeg vil lage en ny blogg, starte på nytt, men jeg er redd jeg kommer til å miste alle leserene og at ingen kommer til å følge meg på den nye bloggen.

Så hva syntes du, ville du fulgt meg på en ny blogg?

Vil også bleklage for lite og dårlige oppdateringer i det siste, det skjer alltid når lesertallet går oppover, blir så sjenert, lol.

EDIT; Jeg har ikke lagd meg ny blogg enda, jeg bare vurderer det.

Häng dom högt, häng dom högt

 


Jeg sitter og hører på noen sanger fra Kent, og de bringer tilbake så mange minner fra i fjord.
Da sjokolademousse var yndlingsmaten min, overnattinger hos Marielle hver uke, togturer til Oslo og Ski, Lørenskog, og alt det nye som fulgte med da jeg ble sammen med Ellen. Herlig sier jeg bare.

Skulle ønske alle kunne få den følelsen jeg har akkurat nå, den er så fin. Jeg kjenner den gamle parfymen til Marielle i nesa når jeg hører på den også, haha.

 

så liten tid

Danset i flere timer på skolen i dag. Og så tok jeg bilder. Og så sang vi kristne julesanger som jeg ikke kan fordra. Så koselig. Jeg skal på juleball om to timer og jeg rekker sikkert ikke å farge håret før den tid - mamma har ikke kommet hjem fra Ski enda, og hun har liksom kjøpt hårfarge og jeg blir gal. SÅ. LITEN. TID.

:((

HATE

Hei. Jeg aner ikke hva jeg skal skrive i dag, jeg føler bare en intens lyst til å blogge. Ok, nei, ikke egentlig. Hva med litt ranting?

Jeg hater busselskaper. Bussene kommer aldri til tiden. Måtte stå og vente i over en halv time på bussen i dag, yessda. Trodde jeg skulle miste tærne mine buhuhu.

I morgen skal vi leke bønder på skolen. Jeg lurer på hvorfor/hvordan vi skal gjøre det. Det høres lame ut, ikkesant? Teit skole.

Deathly

Jeg kjeder meg. Jeg er sur. Jeg er lei. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med tiden min. Jeg orker ikke mer. Jeg er sliten. Jeg vil bort.

Underhold meg. Gjør meg glad. Gjør meg lykkelig. Si meg hva jeg skal gjøre. Gi meg energi. Ta meg med et annet sted.

20:32Tid er noe jeg føler jeg mangler veldig mye av i det siste. Tiden bare forsvinner uten videre, og jeg vet ikke hvor jeg gjør av den. Jeg skulle ønske jeg hadde mer tid til å gjøre ingenting. Bare være alene og ikke gjøre en eneste ting. Mer tid til å sove, ikke minst. Jeg er trøtt konstant. Jeg vil ha mer tid til å gjøre dumme ting, mer tid til kjærlighet, og til venner.

Kjenner du deg igjen?

Helene

Navn: Helene
Alder: 16 år
Bor: Eidsberg, Østfold
Interesser: Anime, Japan, foto, hår, pokémon, musikk, cosplay, yuri, UK, tegning, design
hits