RANDOM

Aeg eh euf, gyaaaa uh ah uh, gye gye gye gyeeeeuw


Jeg tror jeg skal på Skrillex konsert. Jeg tror. Jeg har troen. Jeg MÅ. Jeg må bestille fort, men jeg får ikke penger før i morgen, kyahh... Noen andre som skal?På tirsdag var jeg som sagt hos tannlegen, og måtte reise heeelt til Moss. Men det gikk fint, fordi jeg hadde med min bror og fine folk. Etterfulgt av tid med Vegar både på tirsdag og i går. Jeg tror han prøver å fete meg opp også, kebabpizza to dager op rad, sjokolade, kake, mousse og alt som fins. Jeg klager fortsatt ikke.

Jeg bare babler om hva jeg gjør hele tiden. Sugoooi!!! *~*

6789

Å hei.

Nå har jeg sett HP7 part II for andre gang. Denne gangen i 3D, mohohoh. Og i morgen skal jeg på Tusenfryd med min kjære søte Marielle. Ser frem til det!(´∀`)

Det var alt jeg hadde å si, kthxbye. ~ 


Ikke ett flatterende bilde av meg, men jeg tror jeg overlever.

hatten

Jeg har arvet en finfin hatt av mormor og en søtsøt genser.

Nå må jeg ta det av meg før jeg dør av heteslag, hehe. ~ 

bambie

Hej people. Jeg hadde besøk av herlige Marielle i går da, jeg nevnte det bare ikke fordi det hadde virket veldig care siden jeg skrev så mye annet og fikk ikke plass, så.. ja. Jeg hadde tenkt å blogge en gang til i går, men photoshop ville ikke installeres... Ellen skal komme og hjelpe meg i morgen, fordi jeg er helt lost når det kommer til slikt. Så DA blir det bilder prrrr ~ Og kos, heheheihihe.

Skal ut og møte Michelle om en time, gøygøy.

Mahou Shoujo Madoka Magica!

Hei...... ´ω`*

 Helt ærlig, jeg har ikke hatt mye å blogge om i det siste, den siste delen av ferien var jeg bare hjemme og så på anime. Jeg fikk sett ferdig Mahou Shoujo Madoka Magica også. Jeg anbefaler den forresten på det sterkeste. Trist, nå trenger jeg ny anime å se på. Forslag?

Og jeg har bestemt meg for at jeg virkelig skal cosplaye til Desucon. Jeg hadde egentlig ikke penger, men jeg fant ut at jeg har bursdag neste måned. Så da skal jeg bestille cosplay, kanskje i helgen, slik at det kommer frem til min bursdag. Jeg vil ikke risikere å ikke få det før Desucon ved å vente til bursdagen min ved å bestille, ALT må være klart til da!

Jeg har skrevet om hva jeg skal cosplaye for kjempelenge siden, men det er sikkert en del som har glemt det eller ikke har lest det. Jeg vet ikke om jeg vil oppdatere dere på det eller ikke, om det er veldig mange som lurer så kan jeg si det, eller så kan dere være smarte nok til å se i arkivet, meheheh. ~

PC-en min er ødelagt; får ikke skrudd den på. Det samme er mobilen min, JA, den jeg har hatt bare et par uker. Jeg har behandlet både PC og mobil pent, dette er urettferdig gahh.... Så derfor ingen bilder, siden broren min har ikke photoshop på minipc-en som jeg låner. ENDA! Jeg laster ned nå hurrrrr.

Nya!~

 

bracezzZ

I dag har jeg endelig fått satt på regulering. Det er kjempestygt og alt i hele verden setter seg fast i tennene mine når jeg spiser. Det er ikke kult. Og nattbøyla var ubehagelig å ha på, orker ikke å tenke på hvordan det er å sove med den ugh.. ε-(´・`) フー

Nå bare krysser jeg fingrene for at Marielle vil komme hit til meg i Ski og leke med meg, og at jeg får penger til å reise inn til Oslo i morgen. Men pappa er snill så det ordner seg ( ゚▽゚)

Nå skal jeg ut på vandring huhuh ~ 

 

iskald

Det er så varmt og fint at jeg tror eg døyr. Okok, her kommer unnskyldingen etter helgen;

Jeg har vært hos min kjære, søte pus og vi har kost oss masse hele helgen og det har vært koslig. Jeg elsker å ligge i sengen hennes og lukte på sengetøyet og koosee herlighet mehehe ♡ KOS!
Og så har pc-en min streika jeg vet ikke hva som er galt med den, så det kan bli lite blogging fremover. Det hadde det blitt uansett siden det er ferie og slikt, men ja ~ ikke tro at jeg er død ellernoe om ingen hører fra meg på et par dager!

Og i morgen er det 100% garantert sikkert at jeg skal sette på regulering. Jeg gruer meg kjempemye.(;_・)

Nå skal jeg legge meg snart fordi jeg holder på å sovne (visse folk har vekket meg KJEMPEtidlig de siste dagene) hmpf. Så god natt! オ(・ェ・)ヤ(・ェ-)ス(-ェ・)ミ(-ェ-)。o○Zzz? 

 

meowmeowJeg kom på skolen i dag og ante ikke at vi hadde matteprøve i andre time, så jeg og Marielle løp rundt i alle klasserom og spurte om noen hadde ekstra kalkulator. Vi fant ekstra kalkulator til slutt og dagen var reddet. ♡

Og i siste time skremte læreren meg med masse prat om prøvemuntlig og eksamen og sånn. Jeg er overrasket av hvor lite jeg faktisk bekymrer meg for det nå. Det burde jo bekymre meg litt, men nei. Det bekymrer meg at jeg ikke bekymrer meg. LOL 。◕‿‿◕。


rich bitch

Hei søte. I dag var det volleyballdag på skolen atter en gang. Jeg spilte ikke de to siste kampene fordi jeg plutselig fikk akutte magesmerter og så begynte jeg å blø ut av nesen. Jeg klarer alt. Så da slapp jeg å spille, jeg liker ikke volleyball uansett. Seems legit.

I stad da jeg skulle være flink unge å lage mat til mamma kom hjem klarte jeg å helle ut all risen i vasken fordi jeg hadde tatt oppi for mye vann... jeg hadde også glemt at risen skal i kjelen etter at vannet har kokt.. Men så kom mamma hjem og gjorde alt riktig 

død
Det er jeg ikke. Død altså. Jeg har bare hatt det travelt. Sier vi.

Jeg var i Sverige med Marielle og Emil på fredag, og etter det stakk vi opp til fortet og grillet, haha. Og så må jeg bare legge til at jeg var hos Emil på lørdag.

Jeg er hvertfall ingen 'helgeblogger', så ikke bli bekymret om ingen hører fra meg før på mandag igjen, lol.

I dag har jeg shinet opp hele huset fordi vi får besøk av tante. Det blir kos! Nå skal jeg ut fordi det er så fint vær og jeg er så forelsket i kjæresten min ~

kjedelig innlegg spy

vannPokémongaming hele helgen + Oslotur + besøk + syk gårsdag = null blogging </3 

Jeg har fått bankkort også forresten, shit ass. Har ventet på det i 2 år nå. Jeg skulle egentlig ta bilde av det å legge det ut, men da hadde jeg bare måttet sensurert alt inkl. bilde, så det hadde ikke vært noe vits. Synd for dere. De som har sett bildet på bankkortet har fått seg en god latter, ja. 

Jeg har vært lattermild i hele dag, og nå skal jeg ødelegge humøret med rydding av rommet. Ugh. Vet ikke hva mer fornuftig jeg har å si. Ha det bra.

trasigBlogget ikke i går fordi jeg satt med norsk særemne hele dagen, æsj. Men det gikk bra, fikk bare litt vondt i baken etterhvert T^T

Nu stikker jeg ut! Skal møte min kjære ♥

baby animals

<


Bedre bilder av håret mitt ~ lol luggen min er skeiv

Jeg pleier egentlig ikke å skrive etter bildene, fordi da er det sikkert ingen som gidder å lese, tenker jeg da. Har i alle fall alltid vært sånn at folk kommenterer 'fine bilder' siden det er det første dere ser.

Og når jeg er inne på det, så vil jeg bare takke alle som tar seg tid til å lese og se bilder på bloggen min, og ikke minst kommentere! Jeg har allerede sagt dette til noen, men jeg blir så glad av dere huwwhuw 

Og så er jeg så inspirert nå at jeg har ikke ord, så heblehble jeg kommer til å blogge mye fremover ~

Nå lager mamma fiskesuppe, jeg ba om sushi til middag i går, og i morgen håper jeg det blir fiskegrateng! Jeg har fått litt hekta på fisk.

Liker du fisk? <◕‿‿◕>
håret mitt da? 

trouble

Ååh guud ~

Jeg er såå støl, på grunn av gymtimen i går. Onde, onde elevvalgte time. Hat på de to i klassen min altså. Tuller...

I dag hadde jeg prøve eksamen i matte som jeg sa i går, og det gikk så utrolig dårlig at jeg kommer til å få hjerteinfarkt når jeg ser resultatene. Mener det. Og jeg satt til klokken 1!!! Aldri har jeg sittet så lenge på en "tentamen" før. Oishit.

Nå sitter jeg og spiser dette:

Ominommi. Ja.

Jeg møtte Ella etter jeg var ferdig, og fikk et klistremerke av henne som hun fikk lagd i Japan. Søøøt desu? ~
^ω^ 


Vi har morsom dorull med søte dikt på. Hihi. ♥

Shindemo Boogie Woogie ~

Helgen min var koselig, som vanlig når pus er her. Jeg ba henne handle for meg i Oslo mens hun var der, og hun kjøpte med en lilla hårfarge til meg! ^u^

Nå har jeg lyst hår igjen, en blanding av hvitt, gult og oransje. Men det ser ikke så ille ut som det pleier når jeg bleker håret. Jeg tror faktisk jeg skal ha det sånn her en liten stund, og ha i lilla litt senere. Trives så godt med lyst hår uansett, må ha det litt før jeg kvitter meg med det.


Angående tentamen i nynorsk vi hadde på fredag; ........ urgh det gikk dårlig, tror jeg. Hvorfor må vi ha nynorsk på skolen? T^T

I morgen derimot har vi prøveeksamen i matte. Yep, jeg gleder meg. Owowwww jeg kan ikke matte, som jeg allerede har klaget om på bloggen før. Gi meg større kunskaper ..... Jeg dør hvis jeg kommer opp i matte til eksamen, just sayin'

dette ble et langt og humpete innlegg (typisk mandagsinnlegg), håper du ikke døde, og at det ble godt igjen med bilder ~eventyr

Once again sitter jeg på biblioteket. I barneavdelingen faktisk, med mummitroll bord og stoler. De er litt skumle. Stirrer intenst på meg så jeg dør. Vi hadde tentamen i norsk i dag også, og det gikk litt bra tror jeg. Vi hadde teit tema, men det ordner seg. I morgen har vi tentamen igjen, i nynorsk. Jeg kan ikke nynorsk, jeg klarer ikke lese det engang T^T

Nå stikker vi på butikken for å leke tror jeg. ~

Sushi til lunsj ♥
Fikk en boks av Ella hihuhuhi (Jeg har klippet pannelugg, btw.....)
Ella har blått hååår.

Hva syntes du om håret(hårene våre derp)? ?ω?

dick bruna

Nå sitter jeg på biblioteket sammen med Ella og Felicia. Vi hadde et anfall av impulsiviteteterrer i stad på butikken så vi kjøpte en 3-pack med hermetiske ananasssser og iskaffekaffe(KAFFE). Vi har heller ikke en overdose av koffein. Om 2 ½ time skal vi på judotrening. Jeg skal bare se på tror jeg. Har med joggebukse i tilfelle hihi.

Bildespam:

Vaflor

Jeg sitter på kjøkkenet og lager vafler liksom. Alt er fint. Kom og få?hitsuna

Jeg syntes det kan gi seg i Japan snart. Det er så trist. Ingen på skolen min sa noe om det i dag, altså, hvordan er det mulig å ikke ha fått det med seg, og hvordan er det mulig å ikke bry seg? Jeg blir egentlig litt dårlig..

Får dårlig samvittighet av å blogge om noe annet, men en liten oppdatering:

Jeg var i Sverige i går, på Nordbysenteret. Jeg kjøpte meg et par nye tights og litt dill. Og så kjøpte jeg bleking, fordi jeg skal gjøre noe med håret. Sier ikke hva, men jeg kan si det er en spesiell farge jeg skal ha det i, men det er hemmelig hohoho. Er lov å gjette.....


Oi sjekk ettervekst .... Trenger å gjøre noe med håret for å si det sånn.
Jeg og Marielle var lærere i gymtimen i dag også, morsomt med all makten, lol.

overJeg fikk ikke besøk likevel. Og jeg ser på nyhetene og blir deprimert. Har ingenting å gjøre og ingenting spennende går på tv-en, ingenting spennende som skjer. Har ingenting å blogge om heller, så unnskyld. Alt er bare meh... Jeg vil sove hele dagen.

nevermind

Ok, jeg kom meg aldri avgårde til reguleringstannlegen i dag, fordi bilen vår suger. Den ville ikke starte liksom, så ingen regulering på meg enda. Skal få ny time men blargh. Jeg ville få det overstått. Nå har jeg lengre tid å grue meg på, yay!

I helgen skal jeg har besøk av Ellen, er så lenge siden nå, sykt ass.
Og vi skal lage blåbærpai eller kake og ha is til og spise masse godteri og bli kjempefeite siden det har jeg bestemt. Ololol. ♥

Følte bare for å gi en liten oppdatering fordi blogglysten min spirer for tiden hihihi, derfor får dere en katt →

REGULERING

Nå sitter jeg i klasserommet for så kul er jeg. Skal snart ha matematikk, helt til klokka 10, og da reiser jeg til reguleringstannlegen og setter mest sannsynelig på regulering. Fyyy jeg gruer meg. Får vondt i tennene av å tenke på det.. Ønsk meg hell og lykke </3

oops, nå kom mattelæreren.

fuck off and die

Jeg hadde fletter i hår og extensions i går og kuret det og nå er det super mykt klarer ikke slutte å stryke meg i håret unf.


Æsj, jeg er teit. Og har hatt en kjempe kjedelig dag, fordi vi hadde excel kurs heeeele dagen. Trodde jeg skulle sovne flere ganger. Og så var det teit. Hadde besøk av Marielle i dag, tho. Siden vi skulle skrive et opplegg til en gymtime som vi skal undervise i til mandag. Kommer til å klare det like a boss. Nei seriøst, jeg trenger hjelp..

Og nå klarer jeg seriøst ikke til å vente med å begynne på videregående. Føler meg så barnete av å skrive om skoledagen min, det er jo så argh.. Barneskolete. Selvom det er en ungdomsskole... Kan jo virke som om man går i barnehagen i klassen min i blandt, da...

Har du brukt excel før?
 

let's get CHERRY PIE

Hmm jeg lurer på når de hamburgerene broren min skulle lage er ferdige for jeg er sulten! Er jo tross alt kvinnedagen i dag så jeg skal ikke gjøre en shit. Uhuhu tuller, jeg bryr meg ikke om dagen, det er en helt vanlig dag, sant? En heelt vanlig tirsdag som tilsier at det er lenge til helg. TωT

Jeg er full av inspirasjon så forvent dere et heidundrenes spam av bilder i den nærmeste fremtid. Bare vent! Høres fint ut? Det blir fint.

Oops, nå er det mat.


Denne homsen er litt søt q≥ε≤ρ
SKUM

Jeg driver å utvider øret mitt ... Ikke mye, 3mm ellernoe har jeg nå. Skal vente en stund med å gå noe høyere, har lyst til å ha 10mm minst. Men er det noen som vet hvorfor det STINKER av fingrene bare man tar borti øret? Ew liksom. Og jeg mener ikke inne i øret lol, men på spiralen og i hullet spesielt. Ikke tenk unødvendig nå ~

ok have a nice day/evening/night/OLOLOL

hør på sangen

Trist historie: 
Gutt: Lag meg en brødskive. 
Jente: Nei.

SPAGHETTI

Det skal vi ha til middag i dag. Og det er ganske snart. Og etter det skal jeg ned og møte kjæresten min. Anoar er teit og glemmer at han skulle møte meg i dag, så hate u forever Anoar. </3

Etterpå skal vi feste med dots og tortilla chips og pc nerding og kjærestegreier.
RAVEPARTY med andre ord.

Ogogog JA jeg har litt dilla på gifs. De beveger på seg liksom, men det er fortsatt et bilde, uten at det er video og den kan gå veldig fort jajaja heheh.

^That is all.

Tulla, skulle spørre om hva du skal i dag også siden jeg er snill. Hva skal du i dag?

Whoa, denne gikk veldig fort. TEE HEE

my name is bob

Bollespising på G. Vi har friminutt og jeg har kramper i magen
og jeg har med pc-en for en gangs skyld. Hurra.

ensammast

Nå skal jeg være sånn typisk blogger som sier at dere er dårlig på å kommentere bare fordi jeg fikk 2 kommentarer på forgje innlegg </3

Jeg var våken til klokken var 2 i natt, for å se på Skins..... jeg er avhengig. Sovnet i timen i dag mens vi så på film også, og læreren var slem og kom og lagde høy lyd rett oppi ansiktet mitt sånn at jeg skvatt og bråvåknet. Så moralen er at man ikke skal sove sånn at læreren ser det.

Og nå er jeg lei av å spare penger, jeg vil bruke de opp grnjedbknesd.

Fortell en morsom historie fra en gang du sovnet i timen, høhø.

big ass bilde av trrrrynet mitt
Jeg var på badet og ante fred og ingen fare, plutselig ser jeg dette liksom... (Ja, selvfølgelig hadde jeg med meg kameraet, må ha med det når man tar bilder på badet.........)

tossers

Hey tossers. Kidding. Er glad for å se at det var såppas mange som ga respons til tutorialen min! Vet ikke hvor mange av dere som vil prøve den ut da men. Søte er dere uansett.

Det var faktisk ganske herlig å endelig være på skolen igjen. Minus en gretten mattelærer. Vi fikk velge plasseringer i klasserommet i dag også, som var det mest spennende eventet i løpet av hele dagen. Jeg sitter nå meg Marielle og vi tuller og leker hele tiden. Fikk endelig sosialisert meg litt da.

Og jeg oppdaget noe virkelig søtt i stad → lizziebv.blogg.nosesesese!!!
bare så du vet det, jeg følte meg som en babemagnet da jeg leste dette, hihihi.

cocaina

Nå har jeg søkt på skole, og det i Mysen, så da blir det ikke noe av flytting til pappa likevel. Fristen er liksom om 3 dager, jeg har utsatt det en del. Har vært usikker, og redd for å ta en avgjørelse, men nå er det gjort. Men hey, alltids neste år..

Noen som vil komme og redde meg før jeg dør av å kjede meg? Ble..
brilliant

Har akkurat kommet hjem fra pappa, og det suger noe helt forferdelig akkurat nå, siden jeg ikke får sett kjæresten min på en hel uke, siden mamma ikke lar meg ha besøk. Hadde planlagt at hun skulle komme i morgen liksom, så jeg er skikkelig skuffet akkurat nå. Var ikke så koeselig å komme hjem...

Jeg fryser av meg føttene for øyeblikket også, brrr ~

Noen må muntre meg opp buhuhu T_T

21.feb.2011Mye kulere bilde/gif av det ene bilde jeg la ut i stad bilde

bilde

bilde

Nå spiser jeg tortilla chips med salsa dip omg elsker livet liksom.

drugs

Det var fotografering på skulan i dag. Vet ikke hva jeg skal si om det egentlig, tenkte bare jeg skrulle nevne det (lol jeg skrev skrulle og ikke skulle hehehe og nå måtte du sjekke det også hehe). OK

Nå har jeg sittet og gjort lekser i flere timer. Nå venter jeg bare på at Ellen skal komme hjem og se hva hun har fått i posten av meg. Hvis det har kommet noe i dag da, om jeg ikke bestilte feil, det kan hende. Håper ikke hun leser dette før hun kommer hjem for å si det sånn. Skulle egentlig kommet i går men jeg var akk for sen å bestille tristfjes.

HVA TROR DERE AT DET ER?
jeg blogger ikke i dag fordi jeg er syk

På selveste valentines day. Jeg hadde kjærestehelg i helgen så; screw you guys i'm going home.

Si god bedring, da blir jeg frisk.

i'm such an awful f****************************k

Jeg har fått helt hekta på MCR igjen pga et visst nettsted. Vet ikke om det er bra eller ikke.

I dag har jeg vært syk, men har vært på skolen fordet fordi jeg er et supermenneske og jeg klarer hva som helst, selvom jeg er syk olol. Måtte ha hjelp av en paracet men jaja. Og kaffe ♥

Jeg ble dynket av Marielle da vi kom hjem til meg, og jeg klarte å skjære meg i snøen. Jeg klarer virkelig alt.

Det var alt spennende som skjedde i dag, hvertfall som jeg kommer på. Jeg har ikke mye annet å blogge om for tiden, jeg kjeder meg så sinnsykt mye når jeg er alene. Noen som vil komme og være hos meg hele tiden? Vet om noen som viiil....

Jeg har et digert hull i tightsen min. Da bruker man strømpebukse under.

Ja, jeg har slitt hår. Hehe.

i hela mitt liv

Elefanter. I dag hadde jeg to prøver på en dag, omg!!!!1

Og hvordan tror du det gikk? Tror faktisk naturfagsprøva gikk bra, men matteprøven gjorde jeg
så og si ingenting på, herregud.

Det er nesten bestemt at jeg flytter til Ski til sommeren, jeg må bare få vite om jeg kommer inn på skolen i Vestby. De hadde ikke linjen jeg ønsket i Ski, Ås, Oppegård eller noen andre mulige steder, så da ble det Vestby. Kvarter med tog unna Ski ellernoe. Gleder meg til å bo hos pappa, og at alle som bor i nærheten av Ski kan komme og leke med meg, spesielt Ellen. Blir ikke så langt å bo unna kjæresten sin lenger, høhø.

Det er triste sider ved å flytte også, det vil det alltid være. Men jeg flytter jo ikke tusenvis av mil vekk, heldigvis. Fgbhinjkdf, det var alt jeg hadde for i dag.

ELSKER at disse har kommet i butikken.

Hår.

BTW; ALLE SAMMEN, LES HEEER:

Hvorfor blir bildene mine fra photobucket helt ødelagte? Med en gang jeg oppdaterer så funker de, men de slutter å virke etter en dag, hva skal jeg gjøre?

Vanished


Jeg jobber på spreng for å få gjort ferdig svarene på spørsmålsrunden til dere, og jeg har vært litt treig med å komme i gang, og jeg lovet dere jo svarene i dag.. Jeg driver å laster opp videoen til youtube nå, men jeg tror ikke det er vits å legge den ut i kveld, for den er bare litt over halvveis lastet opp. Men i morgen, DAA lover jeg.
Svergerrrr.

Blir dere glade for svar i morgen da?

Og jeg har fått meg ny mobil! Ok, den er urgammel og jeg låner den av stefar fordi min har møtt gulvet litt for mange ganger, siden tastaturet ikke virker om man ikke er kreativ og har styrke i fingrene. Veldig plagsomt må jeg si.

Se så peeen den er.

creature of night

Noe du lurer på? Trykk HER

 

Ok vi kjeder oss etter en lang dag. Snart skal vi dra oss ut i skogen og tulle. Kødder ikke, ut i skogen altså.

→ Still flere spørsmål da folkens. ←

Ok, jeg har ikke mer å skrive, bye.

hindu

↓         ↓         ↓        ↓       ↓        ↓       ↓

Ikke glem spørsmålsrunden, da dereeee!!!! Det hadde vært trist.

Trykk her for link til innlegget med spørsmålsrunden.

I dag var skolen meget interessant. Vi skulle lage skap. Alle andre har begynt å lime sammen og slipe og pynte mens jeg bare har sagd av fire planker i sånn ca lik størrelse. Flink meg.

Nå skal jeg kose meg med salat. Eller ikke, har allerede spist den opp. Den var forresten veldig god.

Har et spørsmål til deg/du/dere/alle; hva vil du skal være mer av på bloggen min? Jeg lytter øre, i håp om at ingen syntes jeg var en klisjé norsk blogger nå.

→ Innlegget fikk forresten navnet sitt fordi det rimer på vindu. ←

hei

jeg skal blogge i morgen, lover.

skjedd i helgen?

they see me bloggin' they hatin'

Jeg er ektewifen til Ellen og Marielle klarer ikke kjefte på meg fikk jeg akkurat vite.

Jeg er hos pus nå, og vi skal møte Marielle i Osloww i morgen, si i fra om du ser oss heheh.

Har liten inspirasjon til å blogge for tiden, bare til å ta bilder, really. Bildeblogg, anyone?
Eller fortsette som jeg gjør, bare helt totalt random hver dag med bilder som ikke har noen sammenheng med det jeg skriver?

Jeg står opp klokka to på ettermiddagen og legger meg halv seks på morningen

- døgnrytmen min har det helt fint, slapp av.

(fler som har det sånn som meg i ferien?)

Og nå er klokka fire, og jeg har ikke spist enda. Jeg er sulten men jeg orker ikke å gå og lage meg mat. Fordi jeg er teit. Istedet sitter jeg og redigerer dårlig på noen kjempedårlige bilder huhu lul.


LOL


Så... De neste dagene så skal jeg bare være loner her hjemme, helt til torsdag - da reiser jeg til Marielle håper jeg, gleder meg, savner henne. Skal bare være der en natt, og så reiser jeg hjem for å feire nyttårsaften med Ellen ♥ og resten av familien som bor hjemme.

Supermuschi fickt Herr Schopenhauer

Jeg har denne sangen på hjernen, sunget av denne jenta. Jeg vet ikke om det er bra eller ikke, men jeg blir gal og plager alle. Hehehe. Tysk in ze heart.

JEG MÅ BLOGGE

Jeg har ikke hatt blogglyst. Og kameraet er jo på rep enda så jeg får ikke tatt bilder. Tror ikke jeg kommer til å blogge så mye før jeg har fått det tilbake heller ..

lol btw jeg har bleket håret. Jeg tror ikke det er noen som vil se resultatet. Hvit ettervekst, gul-oransje-brun resten. Fint. Jeg skal ha hele håret hvitt etterhvert. Blabla. Ha det.

Det fins inga ord

Jeg er trist. Utrolig trist. Jeg savner kameraet mitt. BLEEEH. Jeg fikk forresten en 4 på matteprøven. Og en 5 på nynorsk stilen. Jeg er fornøyd. Og jeg har forferdelig vondt i ryggen fordi jeg klarte å knekke sammen da jeg stod på hodet i gymtimen. Flink? Jeg er ikke flink til å turne.

HEI, jeg kjeder meg ekstremt mye, og da blogger jeg. Jeg blogger bare fordi jeg har lyst, ikke fordi jeg har noe å blogge om. Jeg er forelsket i kjæresten min. Hehe? Nei. Jo.


TRYNE TID.

DESTROYED

Ja.. jeg har visst klart å fått blitsen på kameraet mitt til å kortslutte igjen. FLINK sier jeg. Sendt på reparasjon nå. Håper det ikke bruker så lang tid som sist gang.. (en måned!!!!!!!!!!!!) Savner kameraet mitt, spesielt nå som det snør og jeg vil ut og ta bildurrrr. Jeg har kamera på mobilen da... Ehe. Og webcam!1 Liksom:

HEEEI.

Bleeh.

Nå skal du syntes synd på meg. Hei.

helgenAwesome awesome awesome awesome awesome awesome awesome!

Jeg hadde jo en helt fantastisk helg takket være herlige mennesker. LOVE. Vil gjenta det snart igjen. bLRRRP.

Får kanskje besøk av Marielle i morgo, og tvinge mamma til å gi meg penger til sko. Seriøst, skoene mine er helt ødelagte og helen på den ene har duttet av. På tide med nye sko liksom. 

På gjensyn, lol. Jeg sier lol altfor mye :(

hjelp

Jeg gleder meg sånn til helgen, herregud. Halloween parteeyh lizm. Er det noen som har noen filmtips? Altså, skrekkfilmer. Noe skikkelig braaaa. Comment below.
mongmongmong

18:24

Har hatt besøk av Ellen denne helgen, bare vært hjemme hos meg og kost oss. Vet ikke hva jeg skal blogge om, jeg er glad fordi alt er fint. Nå skal jeg spille wow fordi jeg er så überleet.

 

Gjort i helgen?

COSPLAY

På neste Desucon skal jeg cosplaye sammen med Ellen, og vi har bestemt oss for hva vi skal cosplaye. Vi skal være yuriparet Hikari x Yaya fra anime'en/mangaen Strawberry Panic. (Egentlig så er de ikke et par, men vi liker å tro det. Teite supertomboy Amane >_<)

Dette er Hikari, hun jeg skal cosplaye.Dette er Yaya, som Ellen skal cosplaye.

Søtt!

Skal kjøpe skoleuniformen som Hikari går i, og parykk. Haha.

Jeg gleder meg litt, det er gøy å kle seg ut. Ser du frem til å se fine yuricosplay bilder av meg og Ellen? Teehee.

YOGGI

Nå sitter jeg og ser på X Factor siden så teit er jeg. Eller, nå er det pause da, med nyheter og sånn. Men jeg koser meg fordet, litt hvertfall. Fordi jeg har yoggi, omnom ♥
egobilde♥


LIKER DU YOGHURT? eller drikkeyoghurt?

17:53

Jeg har akkurat blitt ferdig med oppgaven jeg har til fremføring i morgen. Det er litt vanskelig å gjøre når man har en masete katt som driver å klatrer oppå meg og skal kose med meg all the time. Han er søt, men ikke når  jeg gjør lekser.. brb må  bare øve på to store prøver jeg skal ha i samfunnsfag og nami i morgen. Ønsk meg lykke til fordi jeg har omtrent ikke øvd noe på det fra før av, så jeg kommer nok til å slite i morgen. Stakkars meg.


kjøpte denne da jeg var i Berlin. Herlig ♥mindfucked

Jeg sitter i stua og fryser av meg fingrene. Og tærne. Og ser på tv. Alt er fint. Ikke egentlig. Jeg mangler latte, men vi har ikke mer kaffepulver igjen. Buhu. I morgen skal jeg besøke Alex mens han er på jobb, og kanskje shoppe litt. Nå er det lenge siden jeg shoppet sist. Skulle ønske jeg hadde en million og bare kunne kjøpe alt fint. Men sånn er det ikke, jeg er fattig. Vet ikke hva mer jeg skal skrive, ha det  ♥

kaffekaffekaffekaffekaffe

Vil du gjøre meg glad, så lag meg latte hver dag. Det er ren kjærlighet i en kopp, NAM.


Denne har jeg laget selv ♥

Liker du kaffe? I så fall, hvordan liker du kaffen din? 

(når jeg ikke har så mye å blogge om, men likevel blogglyst så det holder) teehee

DUE

Everyone knows
What you know
All except me
That ain't right
Let me know
When I get
The respect that I'm due if only for tonight
Watch me mix it
In my basement
With no makeup
I feel naked now
Ha Ha Ha
I never really lost the fight
but I never really won it
Ha Ha Ha
And die my darling
Ha Ha Ha
P.S.-- Welcome to my life

drit

Jeg vet ikke hva jeg skal skrive, har så liten inspirasjon til å skrive, tar bare masse bilder. Jeg liker veldig godt tilbakemeldinger altså, hint hint.

Bomb this track

Jeg vil ha nye ting, jeg vil ha alt nytt. Gi det til meg. BGYUIBHKYUJCYUUBGJHJ k thx bye.

Tumblr_l8o2ln58ba1qzadkqo1_400_large

ZOMBIESSSSS

I dag var det Zombiewalk 2010 i Oslo, ehehehe. Ble sminket av Ellen's bror med latex og fake blod. Med mintsmak som forresten ikke smakte så godt. Skulle gjerne tatt masse flere bilder, og tatt bilder av paraden, men jeg gadd ikke ta med meg kameraet når jeg skulle være zombie, og så var det tydeligvis ikke lov.. Men JAAA gøy.

zombies.gif picture by shionn123

Må bare si at det blodet var SYKT klissete, herregud... Jeg hoppa i dusjen med klær på da vi kom hjem lol.

let them bleed, let them wash away

Jeg må blogge siden Aya sier det. Hun er slavedriver. NEIDA HEHE.

Versailles - Zombie
blogg.no er stygg så kan hende denne ser litt fucka ut ... jeg får den ikke til å bli riktig buhu

Nå har Ellen kommet hjem! Og jeg er hos henne. Og spiser Oreos til jeg får vondt i magen. Seriøst, stikk en kniv i magen min, det gjør sikkert alt mye bedre. Fer sure!

I dag har vi vært i Lørenskog sammen med Simen, kjøpt munnsårplaster, spist sjokolademousse, og gått rundt i alle lekebutikkene HIHI.

Noen som har lyst å kjøpe jordbær til meg?

don't waste promises

. Jeg har totally ingenting å blogge om, vet ikke hvorfor jeg blogger engang, jeg har bare veldig lite å gjøre, I guess. I dag har jeg spist melon og ... sett på anime. Veldig innholdsrik dag. HA DET BRA

2000

Jeg kjeder meg så sykt mye. Blah, ser bare på anime og hører på musikk. Er det noen som har lyst å finne på noe sammen med meg så er det bare å si i fra. Gjeeesp. Jeg savner Ellen, hun er i London. Jeg vil også til London, seriøst. Jeg sitter liksom fast i kjedelige Eidsberg. Jeg har ikke penger og er alt for lat til å gjøre noe uansett, så jeg får vel bare sitte her og råtne. Tulla .....

Jeg er konsentrert når jeg tegnerBleke ben? Not at all .. hah

Barn på stranden! huuhuh

Noen som gjør noe spennende i ferien?

helene tegner manga

Dette er første gang jeg noensinne prøver å tegne en hel figur. I går etter fotballturneringen på skolen så fant jeg ut at jeg vil ha en Hp Pavilion TouchSmart tm2-1090!!! Siden den er søt og rosa, og så er det kjempemorsomt å tegne i photoshop med den sikle sikle. Jeg tror at jeg skal ta med en slegge i morgen og slå ned Theodor, ta hans fine, pene, deilige, kjekke og søte Hp Pavilion TouchSmart tm2-1090 og løpe så vi kan leve lykkelig i alle våre dager helt til vi blir gamle. Men ja, se heeeer


Ansiktet og noe av håret er tegnet med Theodor sin PC, og resten har jeg tegnet på min egen data uten berøringsskjerm. HÅ HÅ. Det var alt jeg gadd å blogge i dag.

Helene

Navn: Helene
Alder: 16 år
Bor: Eidsberg, Østfold
Interesser: Anime, Japan, foto, hår, pokémon, musikk, cosplay, yuri, UK, tegning, design
hits