PRECIOUS THINGS

Simple Pleasures ~ Mitt fantastiske møte med Odd Magnus Williamson!

Jeg føler meg som en heftig fangirl nå, lulz. Jeg var i Oslo i går, og gjett hvem jeg får øye på utenfor Sub Scene? Odd Magnus! Jeg gikk supersjenert bort til han og hilste på han, fortalte han hvor mye jeg digger han og alt han gjør og bare fangirlet i vei .. 
Jeg fikk også se den ene rumpeballen hans, med en helt mongo tattis han fikk i showet av OnkelP. Fikk autograf av han også, 10hi. Jeg DØDE. o3o ~ 


Dette er Charlie, tror jeg. :o

Folk på Østbanehallen ~

Ella limte mini oreos på kinnene til Ida. Søt ~

Ella!!*~

Hadde det superkoselig i helgen, spesielt i Oslo på lørdag. Herlige mennesker!
Ella, Princess, Trym, Lars, Robert, Hasib ++ 

Gasping Between Kisses

Jeg strøk på teoriprøven. Gråt med meg. BLEEH, jeg prøver igjen neste tirsdag. I morgen blir det tannlege i Moss for å stramme mine tenner woho.

Nå skal jeg bare meddele at jeg hadde en supersøt uke hos Svein! ~
Jeg liker hans mama og stepapa, de er søte og viser meg barnebilder av Svein mens han er borte, hurr!

Vi har sett masse My Name Is Earl og spilt litt WoW. Herlig liv c:

Dessverre ble kameraet glemt litt bort inni mellom, men jeg har jo tatt noe bilder da 10hi.


Jeg gjemmer fjes. Hei.

Jeg var flink og tok på glasur og sprinkles til disse cupcakene! * U * ~

Dette er Andreas og Silje. Silje er søt, men jeg er fortsatt litt redd for Andreas. <3

Vi spilte Disney Trivial Pursuit, Silje vant, og alle andre tapte fordi vi er dumme.

Tegneskills da, Sil J!!!

Prowlin'

Svein gjør meg glad.

0 minutes

Nå skal jeg begynne å blogge ordentlig igjen, for de som lurte! Det skjer ganske lite for tiden, og jeg lurer på hvor all tiden forsvinner.. Jeg har tatt trafikalt grunnkurs, daaa, og til helgen skal jeg kjøre for første gang. Jeg skal nemlig skaffe meg mopedlappen! 

Dere må forresten hilse på kjæresten min, Svein;

SØT DERP♡

Og jeg har farget håret brunt, hehe.Vegar min ♡ 

hvil i fred

"Helene var ikke på skolen i går pga. dødsfall i familien."

Hun var på sykehus i 3 uker, natt til i går sovnet hun inn. Hvil i fred, mormor. ♡

Det er vanskelig for meg å bare skrive dette, så ikke forvent så veldig mye fra meg fremover. 

Xperia
Wee ~ endelig ny mobil! Det trengte jeg virkelig, jeg hadde jo en fem år gammel klapp-telefon ..

Det er en tidlig bursdagsgave fra mamma og stefar. De er søte. Jeg skulle egentlig ha ha X10 mini pro, den med tastatur, men jeg er egentlig likeglad for at jeg har fått denne. Den er zøøt! 

Nå skal jeg støvsuge rommet, og så skal jeg gå ut og chille med kaffe og teppe ute på trampolina i hagen siden det er så fint vær. Lurer på hvor bra det går med kaffen på trampolina, vi får se.

Og så har jeg en kjempesnill Theodor som GIR BORT DS LITE OG GAMEBOY til meg! Måtte bare nevne det. Søteste i hele evigheten. ♥

Hva sier vi til Xperia?
Alex trenger ikke si noe, du bare disser T_T 

Whoah

 width=


lolbilde fra museet ↓

Jeg elsker deg, Ellen


Dere er nødt til å gratulere oss i dag, dere lovet i går! Noen hvert fall... Så; kom igjen.

1 år!

Silver

Nå har jeg kommet hjem fra pappa og sitter hjemme i stua og drikker latte og ser på tv sammen med mamma, stefar og lillebror, lol ♥

Har hatt en kjempekoselig lørdag og søndagsmorgen sammen med Ellen; turer til butikken sent på kvelden - spesielt. Og i morgen er det ett år siden vi offesielt ble sammen ÅÅH jeg dåner det har gått så fort og og og ... Ja, kjærlighet vet dere.

yourself


bra facebook husker på det, hvis ikke hadde jeg glemt det. neida ikke slå meg ellen....

Jeg overlevde dagen med kramper i magen min i dag tydeligvis. Var nok pga bollen jeg fikk i stad, lol holdte på å skrive billen det hadde vært morsomt heheh. Jeg er senil nei vent det er jeg ikke oisann glemte det.

Jeg er hysterisk. Hysterisk MORSOM om du lurte. I morgen blir det ski. Vet hva du tenker, men nei; jeg skal til pappa. Som bor i SKI, lol. Som om det er noe nytt. Men da skal jeg endelig sosialisere meg enda mer enn jeg har blitt vandt til de siste to ukene og jeg skal se pusen min og da blir alt bra.

Kaffe og sushi er vel ikke verdens beste combo, dessuten er sushibildet fra i sommer, jeg bare trengte å ha det med fordi jeg sikler etter sushi for tiden. Gi meg sushi?

Barbossa

Jeg har hatt en kjempesøt kjærestehelg sammen med pus. I går var vi å spiste på Chi i Lillestrøm, en asiatisk resturant. Det var sååå~ god mat, og det var kjempekoselig hele kvelden. Det var på en måte trippeldate sammen med moren til Ellen og kjæresten hennes, og broren til Ellen(Tommy) og dama hans.

Helene, som er dama til Tommy (Ja, jeg vet vi deler et fantastisk navn), meg og mamaen til Ellen fikk rose av kjærestene våres - søøøøttt ... Jeg døde.

Og i dag så hjalp jeg Ellen med å måke terassen. LOL det var slitsomt. Og nå har jeg ikke mer å blogge om så hadetbra høhø.


prrrr

helgen som var


Jeg vet ikke hvorfor krøllene mine fucket seg ...

ca 20 min med dette før vi kom ned til senteret

ekte italiensk is på Mamma Mia resturanten (mistenkelig likt bildet i sidebaren, lol)

fyldig sjokolade & fransk vanilje <<  >> fyldig kokosnøtt & bringebærsorbet


Denne helgen har vært alt annet enn kjedelig. AWESOME. Fredag så møtte jeg Ellen og Anoar i Oslo, og i går fikk jeg besøk av verdens beste.

Vi skulle liksom shoppe, og jeg hadde en del penger. Men det var ingenting på hele senteret som jeg hadde veldig lyst å bruke penger på. Vel, vel - penger spart. Vi kjøpte oss is da.

Hatt det fint i helgen? 
jeg vet du fikk lyst på is av dette innlegget - si ja

Ten


Jeg er så heldig som er jenta di ♥

På torsdag dro jeg til kjæresten min fordi vi hadde fri fra skolen på fredag. Jeg sov over og dro på skolen hennes sammen med henne siden hun hadde prøvemuntlig, og så løp vi rundt gjennom senteret og tok bussen hjem til henne igjen. Senere dro vi på Romerike Tatto & Piercing for å henge der litt, ble ikke så lenge da. Men alltid koselig å være der. Vi måtte jo finne på noe siden det var vår 10 måneder jubileumsdag, hihi.

Var på shopping i går også, skulle egentlig møte Marielle på senteret, men det ble noe tull, så da var det bare meg og Ellen. Fikk kjøpt masse fint, skal vise dere etterhvert som jeg får laderen min av Marielle, hadde glemt den hos henne..

Nå skal jeg farge mine extensions slik at jeg kan bruke dem uten at det ser dumt ut, lol.


Enda et bilde av det vakkre rommet til Aurora.

&#26434;&#36135;&#38138;

DSC_0007copy.jpg

Har prøvd i hele dag å logge inn på blogg.no, men Google Chrome har bestemt seg for at NEI, det skal jeg ikke. Så nå må jeg bruke Firefox.. uvant og teit.Og her går det ikke an å laste opp bilder engang, så jeg må legge det ut på photobucket først liksom. Arrghh.

Ville bare fortelle at i morgen reiser jeg til Ellen og er der hvertfall til lørdag, maybe søndag. Og jeg skal endelig få shoppet til → meg selv ← !! Ja, jeg er så ego. Jeg skal kjøpe sååå masse assa.

Gleder meg til å se pusen min i morgen, pjuske pjuske.

EDIT; btw, finner fortsatt ikke laderen til kameraet...... faen og ja jeg har sett under sengen

LIFE IS A BITCH AND THEN YOU DIE


Hey hoe. Har ikke blogget på en stund fordi jeg er lat og det har skjedd altfor lite. Og så plutselig skjedde det ting og da ble det heller ikke blogging. Jeg har vært med ↑ denne herlige jenta ↑ på lille nyttårsaften. Bildet viser oss i all vår bestevenn prakt. Hadde ikke sett henne siden ferien begynte, så med en gang vi så hverandre igjen ble det snakking i ett sett helt til vi kom ned til byen. Slutta ikke å prate da vi kom ned dit heller, da..Marielle skulle sjekke kontoen sin, og så kom ikke jeg meg inn døra før den låste seg igjen, for det var egentlig stengt der, så Marielle trykket på knappen for å komme seg ut, og døra ville ikke åpne seg med en gang. Stakkars, hun fikk et klaustrofobisk anfall. Men vi lo. Eller, jeg lo..

Random bildetid:

Btw, Ellen var hos meg i helgen, kommer bilder fra det i morgen. Psshyeah

Oh oh presents

Jeg har fikk så mange fine gaver i går, for det meste penger og gavekort, men jeg elsker penger og gavekort også.
Her kommer gavene i tilfeldig rekkefølge:

Dusjsåpe og diverse kremer fra Bjørn (Julelysene i bakgrunnen fikk jeg av lillebror, aw)

Rettetang fra Mamma og stefar
Et kjempesøtt brev og en bamse fra Ellen +
Pocky og et lite mobilanheng jeg ikke har tatt bilde av. Aw, kjæresten min er så søt.
Dette bildet fikk jeg av min bror. Søt.
Domo arigato for Domo-kun, Leo! 
Denne episke badeanden fikk jeg av moren til Ellen og kjæresten hennes.
Og HÅRET har jeg fått av pappa ♥ Smykket jeg har på har jeg fått av min søster.

Jeg er et lykkelig barn. Nå gleder jeg meg til nyttårsaften, det skal bli awesome.
Neste på lista over store ting å glede seg til er 1 års dagen med Ellen og Japan-turen. Iiiiih~

Severus Snape

Bare for å skrive noe annet enn Harry Potter som overskrift, føler jeg skriver det over alt for tiden. Akkurat kommet meg hjem fra årets største filmbegivenhet (!!!). Sett første del av Harry Potter and The Deathly Hallows, og jeg må bare spørre om hvorfor den har fått så dårlig kritikk?

Kritikerne har tydeligvis ikke lest boka, for første del av boka er ikke akkurat voldsomt spennende eller dramatisk, det er en oppbygging mot slutten der man får med seg en del informasjon som er nyttig for å forstå hele konseptet. Så at filmen heller ikke er så fantastisk spennende som de som ikke har lest boka skal ha den til, det forventet jeg jo. Men, tro meg, del 2 av filmen kommer til å bli stort.

Siden jeg er teit og ikke har kamera
 Voldemort: Why do you live? Harry Potter: Because I have something worth living for.

robertoluigi:
hahahaha cannot stop laughing!

Har du sett den, eller skal du se den?

Lest noen av bøkene?

tulle


Jeg sitter nå hos Marielle og ser på Malcolm i midten. Gøøøøy. Skal snart gå ned til togstasjon for å møte Ellenpus. Hihihi.Gleder meg til i morgen klarer ikke vente æææh. BLNIJKGVTYFYH. Ok, ha det. EHE

Hva skjer i helgen? 

alexblahblah


Ble ikke noe shopping i dag, uheldigvis. Tar det heller i morgen, huhu. Hatt det kos med Alex i dag likevel da, har ikke sett han på lenge. KOSKOS.

Og jeg må øve til to prøver og en fremføring på fredag, og enda en prøve neste uke. Gleder meg, er så veldig godt forberedt altså. Ehe... 

Jeg gruer meg til altfor mye for tiden, jeg er kald hele tiden, og jeg føler meg avhengig av alt og alle.

Ogenki desuka?

NipponGjett hvor jeg skal reise.

07102010

I dag er det 7 måneder siden jeg og Ellen ble sammen. Gratuler oss! Herregud jeg elsker henne, bare se så utrolig pen hun er:

Awwf, se så herlig ... Vi feiret med sushi! ^_^
TOKYO

Tumblr_l6xc7obfnm1qcklago1_500_large

Tumblr_kxn6o3ng3u1qahomro1_400_large

3085037718_a193697c6c_z_large

Såå peent..

~

til-ellen.gif picture by shionn123

122 dager

I dag er det 122 dager siden jeg og Ellen ble sammen, altså, 4 måneder. Og så har hun vært så søt å gi meg en liten ting.

Awie, jeg har den på meg nååå hihihi. De siste 122 dagene har gått så fort, og det har vært så bra, tenk, det er nesten et halvt år. Det virker absoludt ikke sånn. Jeg elsker henne.

Beklager mange klissete kjæreste innlegg, men når man har en sånn kjæreste som det jeg har, så er det nødvendig. OK HA DET BRA

stranden

I dag har jeg vært på stranden med Alex igjen. Masse bading og is omnom. Seriøst, is for over hundre kroner. Alex og jeg er glad i is!
alexbleh2.gif picture by shionn123

Snart kommer Ellen hjem fra London! Jeg har akkurat blitt torturert med meldinger fra hvordan det var på P!nk konserten hun akkurat har vært på.. Meh.. Stakkars meg. Jeg vil til London! Jeg vil være i hele England! Buhu. Nå har jeg holdt på med dette innlegget veldig lenge. Jeg gjør alt annet enn å blogge når jeg skal blogge. Ender opp med å bruke en time eller noe. DISTRAHERT HELENE ER DISTRAHERT

BTW kan noen gi meg en bra anime jeg kan se på?

DesuconJeg vet, jeg kunne tatt mange flere bilder. Men jeg er for lat, og blitsen på kameraet mitt har kortsluttet, så det nyttet ikke å ta noen bra bilder inne, så det ble bare noen bilder fra køen .. *sukk* Men jeg kan jo si at det var utrolig mange flinke cosplayere der! Veldig mange dårlige også, men hva skal man forvente... Jeg cosplayet ikke, men jeg gikk rundt med et 'free hugs' skilt, haha. Utrolig mange søte mennesker jeg fikk klem av! Det var koselig. Og så kjøpte jeg meg en kjole som ligner litt på en blanding av en skoleuniform og en maid kjole.. SØØT!

Første dagen var jeg der med Theodor, og andre dagen var jeg der med Ellen og broren min. Jeg vil dit igjeeen.. Skal definitivt neste år.

Var du på Desucon i år?

Hva syntes du om Desucon?

For de som ikke vet hva Desucon er, så sier jeg bare at det er en årlig messe som holdes på Oslo Kongressenter 26. og 27. juni hvor det fokuseres på japansk kultur, science-fiction og fantasy. GØY med andre ord.

Og så må jeg si GRATULERER MED DAGEN MARIELLE og GRATULERER MED DAGEN STEFAR! <3

earthquakes in my head

Jeg er seriøst det dårligste menneske i verden til å blogge. Det kommer i perioder, og de periodene kommer litt for ofte føler jeg. Denne gangen er det fordi jeg har vært veldig opptatt av å se på anime ♥. Og da har jeg sett på Strawberry Panic, for de som lurte.Og så har jeg vært hos Ellen i helgen, og vi tok en tur til Sverige på lørdag og handlet masse godteri and stuff. Seriøst, en hel bøtte med sukkerspinn, og nesten 2 kilo smågodt, og 2 svære pakker after eight. Også sov vi i bilen på vei hjem, men når sanger fra Greece ble spilt av så var det rene musikalen i baksetet....

Jeg er så kul og glemmer å ta bilder. Så jeg legger bare ut bilde av sukkerspinn og godteri. Og noen til. De tre nederste bildene er fra da jeg var på stranda med Alex. ♥
Helene

Navn: Helene
Alder: 16 år
Bor: Eidsberg, Østfold
Interesser: Anime, Japan, foto, hår, pokémon, musikk, cosplay, yuri, UK, tegning, design
hits