desember 2010

Jeg står opp klokka to på ettermiddagen og legger meg halv seks på morningen

- døgnrytmen min har det helt fint, slapp av.

(fler som har det sånn som meg i ferien?)

Og nå er klokka fire, og jeg har ikke spist enda. Jeg er sulten men jeg orker ikke å gå og lage meg mat. Fordi jeg er teit. Istedet sitter jeg og redigerer dårlig på noen kjempedårlige bilder huhu lul.


LOL


Så... De neste dagene så skal jeg bare være loner her hjemme, helt til torsdag - da reiser jeg til Marielle håper jeg, gleder meg, savner henne. Skal bare være der en natt, og så reiser jeg hjem for å feire nyttårsaften med Ellen ♥ og resten av familien som bor hjemme.

QWOP

Herregud jeg sitter og nerder >dette< spillet hele dagen lang. Jeg trenger et liv. Er det noen som vet om noe spennende på tv i kveld? Jeg må laste ned alle HP filmene. Et under at jeg ikke har gjort det enda. 

Hva var det beste du fikk i julegave i år? Just curious.
Jeg chiller med mamma sine tøfler, lulz.

Oh oh presents

Jeg har fikk så mange fine gaver i går, for det meste penger og gavekort, men jeg elsker penger og gavekort også.
Her kommer gavene i tilfeldig rekkefølge:

Dusjsåpe og diverse kremer fra Bjørn (Julelysene i bakgrunnen fikk jeg av lillebror, aw)

Rettetang fra Mamma og stefar
Et kjempesøtt brev og en bamse fra Ellen +
Pocky og et lite mobilanheng jeg ikke har tatt bilde av. Aw, kjæresten min er så søt.
Dette bildet fikk jeg av min bror. Søt.
Domo arigato for Domo-kun, Leo! 
Denne episke badeanden fikk jeg av moren til Ellen og kjæresten hennes.
Og HÅRET har jeg fått av pappa ♥ Smykket jeg har på har jeg fått av min søster.

Jeg er et lykkelig barn. Nå gleder jeg meg til nyttårsaften, det skal bli awesome.
Neste på lista over store ting å glede seg til er 1 års dagen med Ellen og Japan-turen. Iiiiih~

MERRY XMAS

God jul til alle mine lesere, followers på Bloglovin og til de som bare stikker innom en gang i blant. Jeg har hatt en koselig kveld med masse gaver, håper alle andre har hatt det også. Blogger mer i morgen og legger ut bilder av det jeg har fått, ha det så lenge.


bilde//tigeryouth.tumblr.com

katt i pose

Har ikke blogget i helgen fordi jeg har hatt besøk av Ellen. Tar opp mye tid å passe på kjæresten sin hele tiden. Hehe lol tulla. Da jeg og mamma hentet henne på togstasjonen på lørdag så fikk jeg en rose av henne - herlighet så søtt.

I dag har jeg pakket ned nesten alle julegavene for i år, det krevde mye av meg, jeg er ikke flink med papir.
Og så rett før Napoleon spiste opp over halve skåla med rømmedressing så drev han med dette:

Tullekatt
Surr. I morgen reiser jeg til Ellen, tror jeg. Var hvertfall planen, så blir lite blogging før jul. DRFTcdinjv jeg gleder meg gleder du deg eller hoohoho nei.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

17.des.2010

Dårlig start på dagen, fortsatt syk, sitter og ser tv hele dagen. Kunne ikke blitt mer trist enn dette. Jeg skal lage peppernøtter med mamma etterpå, yay.  Og så installerer jeg Sims 3 siden jeg er et sykt barn og ikke har andre ting å gjøre. Uhu.Winterness

Jeg er syk og har feber, og det gjør meg glad at alle dere kommenterer. Jeg vil på skolen i morgen, det er så julestemning der og det er bare trist å være syk hjemme. Tvang meg til skolen i stad, men jeg reiste hjem. Øynene mine renner nesten hele tiden, jeg hoster og jeg får vondt i hodet av å gjøre brå bevegelser med øynene. Klage klage. Ønsk meg god bedring da, søte snille.Juleball-bilder

Her kommer bildene fra Juleballet i går kveld. Var egentlig veldig morsomt, ble sliten av å trippe rundt i heler etterhvert, da. Her værsågod

så liten tid

Danset i flere timer på skolen i dag. Og så tok jeg bilder. Og så sang vi kristne julesanger som jeg ikke kan fordra. Så koselig. Jeg skal på juleball om to timer og jeg rekker sikkert ikke å farge håret før den tid - mamma har ikke kommet hjem fra Ski enda, og hun har liksom kjøpt hårfarge og jeg blir gal. SÅ. LITEN. TID.

:((

Polizei


Jeg hater å bare legge ut bilder av meg selv, med det er så JÆVLIG kaldt ute, så jeg orker ikke å ta bilder ute, og glemmer å ta med meg kamera overalt. Tror jeg tar med kamera på skolen i morgen, just for the lulz.

Btw, det er juleball i morgen, så jeg blogger kanskje ikke. Og så skal jeg kanskje farge håret før juleballet, bare for å få vekk det oransje. Mørk blond ellernoe. Bleh. Til jul får jeg hair-extensions av pappa - which means, fint hår! Jeg gleder meg.

Jeg vet, jeg vet - jeg blogger veldig kjedelig... beklager

HATE

Hei. Jeg aner ikke hva jeg skal skrive i dag, jeg føler bare en intens lyst til å blogge. Ok, nei, ikke egentlig. Hva med litt ranting?

Jeg hater busselskaper. Bussene kommer aldri til tiden. Måtte stå og vente i over en halv time på bussen i dag, yessda. Trodde jeg skulle miste tærne mine buhuhu.

I morgen skal vi leke bønder på skolen. Jeg lurer på hvorfor/hvordan vi skal gjøre det. Det høres lame ut, ikkesant? Teit skole.

det var en gangPå fredag var det noen som ropte ginger til meg da jeg gikk forbi. lol

Nå drar jeg hjem om en halvtime, yess. Da får jeg kalendergavene mine fra i helgen som jeg glemte å ta med til pappa.

I dag har jeg forresten fått kjøpt julegave til mamma og stefar. Mangler til pappa, jeg hadde egentlig kjøpt konfekt til han, og så spurte jeg han om jeg skulle kjøpe det til stefar, og da sa han at det var så upersonlig. Såå, eh. Om noen har noen tips til meg om hva pappaer liker å få i julegave, GI MEG TIPS. Jeg har ingen peiling, han sier han vil ha julepynt liksom. Wtf.

data worm

I dag har jeg fått kjøpt litt av gaven til kjæresten min, ikke ferdig enda. Og i morgen skal jeg handle ferdig resten, håper jeg. Det er jo søndagsåpent på senteret så. Sov hos min søster fra i går til i dag og nå er jeg hos pappa.

Jeg er sulten og gleder meg til pappa lager laks og eggerøre. NAM.

Og så har jeg fått tilbake kameraet mitt, å herlighet. Savnet det, må nesten gråte litt. Jeg facepalmet litt når jeg kom på at jeg hadde glemt minnekortet hjemme hos mamma da.. Så i morgen skal det komme bilder av alt og ingenting hihuhuhe.

 

 

Jeg har fått meg bloglovin <<<---- følg

I want one of those too


JA, jeg har trutmunn.

Jeg bleket mitt hår i går, og det brune ble oransje, det gule ble mer hvitt.. Et par ganger til så er det vel nok. Må tone det ned med noe annet også. Men, snart har jeg mitt hvite, hvite, pene hår.

Pappa sendte meg akkurat melding og sa han hadde hentet kameraet mitt i dag, OMG. Da får jeg det i morgen, hihihihihi.

Endelig er alle tentamene ferdig - vi hadde en jævlig chill dag i dag. Satt på rompa og gjorde ingenting. Og så er det innebandyturneringsgreier i morgen. Blir bra. Ok, ha det.

Supermuschi fickt Herr Schopenhauer

Jeg har denne sangen på hjernen, sunget av denne jenta. Jeg vet ikke om det er bra eller ikke, men jeg blir gal og plager alle. Hehehe. Tysk in ze heart.

sving deg i ljianen

Nå sitter jeg og ser på den Unge Flekses. Herregud, haha. Dette er sånt som pappa sikkert sitter og ler seg halvt i hjel av.

I går så var jeg på Ski Storsenter, sammen med Marielle. Kjøpte mange julegaver, klarte nesten å kjøpe til alle sammen. Kjøpte meg også en boks med bleking, og et par leggvarmere. Bleble.


Fått dette i kalendergave i dag, aw. Søt mamma.

Edit: Nå var visst Fleksnes ferdig... Forever alone.

EDIT2: var visst bare reprise, nå kommer dagens episode. Jeg er for lat til å sjekke hva som kommer etter det jeg ser på.

Hello, hello, baby

I det siste har jeg fått veldig mange nye bloggvenner, og det er jeg så takknemlig for. Hei til alle dere nye, håper bloggen min interesserer dere! Og en annen ting, når jeg tenker over det har jeg faktisk aldri introdusert meg her på bloggen min, selv om jeg snart har hatt bloggen i to år. Litt rart egentlig, men jeg kan jo introdusere meg på ordentlig vis nå, så dere som er nye kan bli litt bedre kjent med meg.

Jeg heter Helene, om det var noe nytt. Jeg bor i en liten kommune i Østfold, men drømmer om å flytte til Oslo-Akershus området. Jeg er utrolig sjenert, og da mener jeg ekstremt. Samtidig åpner jeg meg veldig fort til folk, noe som kan høres rart ut når jeg er så sjenert. Jeg blir ofte definert som lav, dverg om du vil, av alle, siden jeg er lavere enn de fleste.

Jeg har en lidenskap for musikk, noe de fleste har. Da jeg var 12 år åpnet jeg øynene mine for J-rock, og da var det Miyavi jeg forelsket meg i først. Noe som har forårsaket min forkjærlighet for selveste landet Japan (planlegges å reise dit neste år). Fortsatt har jeg en veldig variert musikksmak, jeg liker omtrent all type musikk.

Jeg er som regel veldig glad, og jeg tar imot alle som legger meg til som venn, så det er bare å gjøre det. Ghifsndkng, bye for now.
21:06


Tehe ler ut høyt altså. I morgen har vi mattetentamen. Jeg gleder meg ikke. Jeg gleder meg til lørdag daa, for da skal Marielle og meg selv ta toget til Ski for å handle julegaver! Jeg har enda ikke begynt med det, så det er vel på tide nå. Fler enn meg som ikke har begynt enda? Jeg har så sykt mange jeg må kjøpe gaver til, så jeg har vasket klær for mamma hele uka for å få masse penger. Jeg er en flink husmor altså.

Lights out

Todae har jeg hatt engelsktentamen. Det gikk bra, tror jeg. Skrev om dødsstraff og greier. Alex var hos meg i dag også, og da klippet og farget håret jeg håret hans. Han ble misfornøyd med fargen ARRRH. Ikke lett når han hadde oransje hår sånn som meg da.. Jeg tok meg den friheten å stjele kameraet hans for å ta bilder. Så her kan du se luggen min, som forøvrig er det eneste i håret mitt som ser greit ut for tiden. lulz.

Helene

Navn: Helene
Alder: 15 år
Bor: Eidsberg, Østfold
Interesser: Anime, Japan, foto, hår, pokémon, musikk, cosplay, yuri, UK, tegning, design
hits