november 2010

Brinn


Lenge siden. Men gud som jeg savner det.

Bildet har ingenting med innlegget å gjøre, ville bare poste et bilde som er tatt med mitt kamera for en gangs skyld. I morgen er det engelsk tentamen. Har ingen formening om det, jeg får bra karakterer på hver eneste engelsk tentamen, så jeg bekymrer meg ikke veldig. Gruer meg til fredag though!!!!!!!!!!!! mattetentamen

Ellers så sitter jeg med bleking i luggen siden det var litt igjen etter jeg hadde bleket søstra mi sitt hår heh.
Jeg kommer nok til å spille wow resten av kvelden. Bra liv.

MITT LIV ER SLUTT

- om jeg må sende pc-en min på reparasjon også. Batteriet driver å tuller og jeg vet ikke hva som er feil. Jeg gidder ikke å kjøpe nytt batteri, da kan jeg like gjerne kjøpe en ny pc. Herregud alt jeg eier går i stykker. Jeg burde skaffe meg forsikring på tinga mine, LOL.

JEG MÅ BLOGGE

Jeg har ikke hatt blogglyst. Og kameraet er jo på rep enda så jeg får ikke tatt bilder. Tror ikke jeg kommer til å blogge så mye før jeg har fått det tilbake heller ..

lol btw jeg har bleket håret. Jeg tror ikke det er noen som vil se resultatet. Hvit ettervekst, gul-oransje-brun resten. Fint. Jeg skal ha hele håret hvitt etterhvert. Blabla. Ha det.

Deathly

Jeg kjeder meg. Jeg er sur. Jeg er lei. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med tiden min. Jeg orker ikke mer. Jeg er sliten. Jeg vil bort.

Underhold meg. Gjør meg glad. Gjør meg lykkelig. Si meg hva jeg skal gjøre. Gi meg energi. Ta meg med et annet sted.

Severus Snape

Bare for å skrive noe annet enn Harry Potter som overskrift, føler jeg skriver det over alt for tiden. Akkurat kommet meg hjem fra årets største filmbegivenhet (!!!). Sett første del av Harry Potter and The Deathly Hallows, og jeg må bare spørre om hvorfor den har fått så dårlig kritikk?

Kritikerne har tydeligvis ikke lest boka, for første del av boka er ikke akkurat voldsomt spennende eller dramatisk, det er en oppbygging mot slutten der man får med seg en del informasjon som er nyttig for å forstå hele konseptet. Så at filmen heller ikke er så fantastisk spennende som de som ikke har lest boka skal ha den til, det forventet jeg jo. Men, tro meg, del 2 av filmen kommer til å bli stort.

Siden jeg er teit og ikke har kamera
 Voldemort: Why do you live? Harry Potter: Because I have something worth living for.

robertoluigi:
hahahaha cannot stop laughing!

Har du sett den, eller skal du se den?

Lest noen av bøkene?

Det fins inga ord

Jeg er trist. Utrolig trist. Jeg savner kameraet mitt. BLEEEH. Jeg fikk forresten en 4 på matteprøven. Og en 5 på nynorsk stilen. Jeg er fornøyd. Og jeg har forferdelig vondt i ryggen fordi jeg klarte å knekke sammen da jeg stod på hodet i gymtimen. Flink? Jeg er ikke flink til å turne.

HEI, jeg kjeder meg ekstremt mye, og da blogger jeg. Jeg blogger bare fordi jeg har lyst, ikke fordi jeg har noe å blogge om. Jeg er forelsket i kjæresten min. Hehe? Nei. Jo.


TRYNE TID.

Helene tegner Yuri liksom

Shizuma x Nagisa

Lol så stygg. Bare sånn til opplysning så er det veldig vanskelig å tegne med laptopmus og det tar århundrer å fargelegge. JEG ØNSKER MEG WACOM TABLET, hint hint. Julegave? Hehe.

Hva synes du?

DESTROYED

Ja.. jeg har visst klart å fått blitsen på kameraet mitt til å kortslutte igjen. FLINK sier jeg. Sendt på reparasjon nå. Håper det ikke bruker så lang tid som sist gang.. (en måned!!!!!!!!!!!!) Savner kameraet mitt, spesielt nå som det snør og jeg vil ut og ta bildurrrr. Jeg har kamera på mobilen da... Ehe. Og webcam!1 Liksom:

HEEEI.

Bleeh.

Nå skal du syntes synd på meg. Hei.

Frrrrp

Jeg er på besøk hos min far i helgen, og Ellen kommer i morgen tror jeg. Hhuhu. Tror jeg skal på kino i morgen også, vi får se.

Jeg har forresten lagd meg en blogg på tumblr, bare for moroskyld. Syntes det ser gøy ut, og det er så mange blogger jeg følger på tumblr, så det blir lettere å bare ha en blogg der. Ikke noe stort enda da, jeg satser ikke akkurat på det....... Enda.. Tror jeg.

Jeg driver også å tegner fanart yuri for tiden, som vil si lite blogging. Skal få lagt ut ferdig resultat av mitt mesterverk før eller siden da. http://violenttdreams.tumblr.com/ fucktard.


Pådratt meg skade liksom. Skulle bare ned trappa jeg.

HIDE YO FACE

egotrip


PUPPER.

Jeg blogget ikke i går. Bad gurl. Sikkert ingen som la merke til det engang. I går så brukte jeg mesteparten av dagen på å sitte å se på bilder på en blogg jeg har forelsket meg heelt i.

http://girlcrushing.tumblr.com/

Pent. Kall meg gjerne gay, lol.

 

LESBE

Husker du da du ikke kjente meg? Husker du da jeg var helt ny? Og spennende, du visste ingenting om meg. Lengtet etter å finne ut mer. Du bare måtte. Nå vet du alt, og ingenting er nytt og spennende. 

30 - A photograph of youself taken today + three good things that have happened in the past 30 days

1:


Savnet deg så utrolig mye.

2: fått et litt bedre selvbilde
3: elsket

EVEN WHEN I'M 100% SERIOUS
/fra i går frkjlp.

17:12

Skal på bursdagsfest om ikke lenge. Barnebursdag liksom! Tulla. Vil noen se kjolen min? Legger ut bilde etterpå uansett jeg, sammen men masse andre bilder sikkert. Nå skal jeg ordne meg og dra.

#28 - A cartoon caracter that you´d love to meet in real life.

Det er så mange.. Skulle jeg valg én, så ville jeg valgt....... ÆH, vanskelig å velge.


Shizuma Hanazono kanskje... ehehe.

Hvem ville du møtt?

#27 - A photo of your faviourite item of clothing.Mitt favorittklessplagg er en Pikachukigurumi. Kjempe god å ha på, men man blir varm som faen da. Supersøt er den også, jeg elsker den. Tørr ikke å gå rundt med den offentlig da, haha. Redd for å få blikk eller en hel haug unger på meg. Jeg fikk den av Ellen i konf gave, aaw. Fineste gaven ever.

Cute?

ALL MY FRIENDS

25 - A photograph of the town you live in.

Jeg har ikke noe bilde av det ... jeg bor liksom midt ute på landet uansett, går på skole i Mysen... men hvem gidder å ta bilde der liksom..

26 - A celebrity you don't like, and why.

Justin Bieber kanskje... han er bare stygg.

 Nå er jeg hos Marielle og vi skal øve som fæn på fremføring og matteprøve til i morgen. Bleh. Ulykkelighet.

Hvilken kjendis misliker du?

NYE SKO OG ROSA HIMMEL


Ehehe, ikke dårlig dette vel? Hæ? hihi. Mamma er snill. Altfor snill.

og sååå i dag da jeg stod opp så jeg at alt var rosa utenfor mitt vindu. Jeg måtte ha bilde av det, så pent og søtt aaw.
Vakkert ♥

Skriv whatever du synes om skoene mine.

helgenAwesome awesome awesome awesome awesome awesome awesome!

Jeg hadde jo en helt fantastisk helg takket være herlige mennesker. LOVE. Vil gjenta det snart igjen. bLRRRP.

Får kanskje besøk av Marielle i morgo, og tvinge mamma til å gi meg penger til sko. Seriøst, skoene mine er helt ødelagte og helen på den ene har duttet av. På tide med nye sko liksom. 

På gjensyn, lol. Jeg sier lol altfor mye :(

#24 - A song to match your mood.


Robyn - Dancing on my own

Jeg er fortsatt i partyhumør etter helgen, which was awesome.

Hvordan var helgen din?
Hvilket humør er du i?

Helene

Navn: Helene
Alder: 15 år
Bor: Eidsberg, Østfold
Interesser: Anime, Japan, foto, hår, pokémon, musikk, cosplay, yuri, UK, tegning, design
hits