oktober 2011

Torikkuoatorito?

Knask eller knep? I dag er det Halloween, men jeg feiret i helgen sammen med familien og kjæresten min. Det har vært utrolig koslig! Og skummelt, ikke minst. Masse, masse blod ....... Mamma hadde laget punsj med øyeepler oppi, og vi hadde verdens skumleste godteri - hodeskaller på pinne! * v * ..


Braaaainnnssss!

... Boo! ; ^ ;


Skumleste gresskarlyktene du har sett!

Svein ville ikke kysse meg hele kvelden .... T^ T

Profileringsdesign ~


Nå sitter jeg på skola og lager logo til Profileringsdesign klassen min, som jeg har hver tirsdag. Det er bare 3 mennesker tilstedet her, så det er helt stille. Beklager for lite blogging også, men det er lavt prioritert når jeg er hos pus. Kameraet mitt er også halvveis ødelagt, så jeg tør ikke ta det med meg i redsel for å herpe hele greia. Objektivet driver å detter av. Jeg får tatt bilder med det, er helt greit liksom.... ehe


Flotte webcambilder dot com 

Skolalalala ~Nå sitter jeg på skolen, hehey.
Jeg tok akkurat teoriprøven på moped, og gjett hvem som failet ... igjen. Faen ass. Unnskyld fransken, men jeg blir så irritert av meg selv, jeg suger. Jeg gledet meg til å kjøre til kjæresten min i morgen, men neida. Jeg får gå helt til Skiptvet som straff - selvom alle vet at jeg kommer til å ta buss. Det er hele to uker til jeg kan ta prøven på nytt igjen, kan noen vær så snill å scanne inn teoriboka i hjernen min for meg? ; ^ : ..

Just let me die ~ 

Simple Pleasures ~ Mitt fantastiske møte med Odd Magnus Williamson!

Jeg føler meg som en heftig fangirl nå, lulz. Jeg var i Oslo i går, og gjett hvem jeg får øye på utenfor Sub Scene? Odd Magnus! Jeg gikk supersjenert bort til han og hilste på han, fortalte han hvor mye jeg digger han og alt han gjør og bare fangirlet i vei .. 
Jeg fikk også se den ene rumpeballen hans, med en helt mongo tattis han fikk i showet av OnkelP. Fikk autograf av han også, 10hi. Jeg DØDE. o3o ~ 


Dette er Charlie, tror jeg. :o

Folk på Østbanehallen ~

Ella limte mini oreos på kinnene til Ida. Søt ~

Ella!!*~

Hadde det superkoselig i helgen, spesielt i Oslo på lørdag. Herlige mennesker!
Ella, Princess, Trym, Lars, Robert, Hasib ++ 

Aeg eh euf, gyaaaa uh ah uh, gye gye gye gyeeeeuw


Jeg tror jeg skal på Skrillex konsert. Jeg tror. Jeg har troen. Jeg MÅ. Jeg må bestille fort, men jeg får ikke penger før i morgen, kyahh... Noen andre som skal?På tirsdag var jeg som sagt hos tannlegen, og måtte reise heeelt til Moss. Men det gikk fint, fordi jeg hadde med min bror og fine folk. Etterfulgt av tid med Vegar både på tirsdag og i går. Jeg tror han prøver å fete meg opp også, kebabpizza to dager op rad, sjokolade, kake, mousse og alt som fins. Jeg klager fortsatt ikke.

Jeg bare babler om hva jeg gjør hele tiden. Sugoooi!!! *~*

Gasping Between Kisses

Jeg strøk på teoriprøven. Gråt med meg. BLEEH, jeg prøver igjen neste tirsdag. I morgen blir det tannlege i Moss for å stramme mine tenner woho.

Nå skal jeg bare meddele at jeg hadde en supersøt uke hos Svein! ~
Jeg liker hans mama og stepapa, de er søte og viser meg barnebilder av Svein mens han er borte, hurr!

Vi har sett masse My Name Is Earl og spilt litt WoW. Herlig liv c:

Dessverre ble kameraet glemt litt bort inni mellom, men jeg har jo tatt noe bilder da 10hi.


Jeg gjemmer fjes. Hei.

Jeg var flink og tok på glasur og sprinkles til disse cupcakene! * U * ~

Dette er Andreas og Silje. Silje er søt, men jeg er fortsatt litt redd for Andreas. <3

Vi spilte Disney Trivial Pursuit, Silje vant, og alle andre tapte fordi vi er dumme.

Tegneskills da, Sil J!!!

hits