oktober 2010

18:23

 

22 - A photograph of the part of you that you like the most.23 - The next plan you have coming up that you're really excited for.

 

Er hos Marielle nå sammen med Ellen, og snart kommer Alex og Mick. Og så blir det fest. Wee

tulle


Jeg sitter nå hos Marielle og ser på Malcolm i midten. Gøøøøy. Skal snart gå ned til togstasjon for å møte Ellenpus. Hihihi.Gleder meg til i morgen klarer ikke vente æææh. BLNIJKGVTYFYH. Ok, ha det. EHE

Hva skjer i helgen? 

#21 - A photograph of the part of you that you dislike the most.

Jeg pleier ikke å gå rundt og fortelle alle om hva jeg misliker ved meg selv, det tørr jeg ikke. Vedder på at jeg hadde fått hatblikk med en gang. Men ja, det jeg misliker mest ved meg selv er magen min. Det er veldig mye annet jeg misliker også, men skal jeg velge én ting så er det magen min.


Legger ikke ut noe bilder av meg uten klær på da, lol.

hjelp

Jeg gleder meg sånn til helgen, herregud. Halloween parteeyh lizm. Er det noen som har noen filmtips? Altså, skrekkfilmer. Noe skikkelig braaaa. Comment below.
mongmongmong

15 16 17 18 19 20

Nå kommer alle de challenge tingene fra dagene jeg ikke blogget. Har hopet seg opp litt kan man si.

#15 - Something you regret

Jeg angrer ikke på mye, prøver å ikke gjøre det. Angrer kanskje på ting jeg har sagt som har ødelagt vennskap, men det har jeg lagt bak meg nå og alt er fint. Ok, noe jeg VIRKELIG angrer er at jeg klippet av med nesten alt håret i 7. klasse. Siden jeg retter håret hver dag og farger det så heftig så vokser det ikke veldig mye heller..

#16 - The most beautiful picture of your best friend.

Jeg har to beste venner.


Det er litt vanskelig å velge ett bilde som er finest, for han her tar bilder av seg selv hele tiden, og mange er fine. Akkurat nå er det dette bildet som er finest. Alex

La ut akkurat samme bilde i går, men dette er så fint! Marielle.

#17 - A TV show you're currently addicted to.

Jeg er ikke avhengig av noe TV show, jeg ser sjelden på TV egentlig. Hm..


#18 - A photo of your house/apartment.

brb ta bilde av huset. Sånn.


#19 - A photo of your handwriting.# 20 - A band/artist not many people know of, but you think should.


TIRIL! Nå var jeg søt. Check her out -> http://miserableatbest.blogg.no/


Sayonara! I'm so Japanese...

fi fæn

I går var Marielle hos meg det var partey. Blir fest til helgen også heheh. Nå sitter jeg på biblioteket og eter, lol.

Har vært dårlig på å blogge i det siste, beklager det.. Legger ut challlenge innleggene senere i dag sikkert. BILDER;

Untitled-1-4.gif picture by shionn12318:24

Har hatt besøk av Ellen denne helgen, bare vært hjemme hos meg og kost oss. Vet ikke hva jeg skal blogge om, jeg er glad fordi alt er fint. Nå skal jeg spille wow fordi jeg er så überleet.

 

Gjort i helgen?

19:01

13 - What you want more than anything right now.14 - Your current wishlist.Tumblr_la6wcxplgt1qe0hneo1_500_large

ogTODAY.

I dag var klassen min på Oslo-tur for å se på forsvarsmuseet og Munchmuseet. Kjedelig. Men jeg tok en haug med bilder da, helt til kameraet mitt gikk tom for strøm.
BILDURR.

#12 - Your favourite movie.

Jeg har så mange favoritter at jeg ikke klarer å velge ut bare en, jeg elsker filmer, og får nye favoritter hele tiden. Men jeg kan jo legge ut noen filmer som jeg aldri kommer til å glemme, og som har en god plass i hjertet.

Som du kan se, elsker jeg tegnefilm. Spesielt de gode gamle fra Disney og Studio Ghibli. Og Pokémon filmene er veldig kjære for meg. ♥Jeg er også storfan av Harry Potter-filmene (samt. bøkene) Valgte dette coveret fordi det er det coveret som ser mest epic ut ♥Enda en Disney film, hihi.

Er du glad i Disney, Harry Potter eller Pokémon?
Hva er din yndlingsfilm?

COSPLAY

På neste Desucon skal jeg cosplaye sammen med Ellen, og vi har bestemt oss for hva vi skal cosplaye. Vi skal være yuriparet Hikari x Yaya fra anime'en/mangaen Strawberry Panic. (Egentlig så er de ikke et par, men vi liker å tro det. Teite supertomboy Amane >_<)

Dette er Hikari, hun jeg skal cosplaye.Dette er Yaya, som Ellen skal cosplaye.

Søtt!

Skal kjøpe skoleuniformen som Hikari går i, og parykk. Haha.

Jeg gleder meg litt, det er gøy å kle seg ut. Ser du frem til å se fine yuricosplay bilder av meg og Ellen? Teehee.

#11 - A photo of the item you last purchased.

Genser og topp fra BIK BOK. Undertøy fra H&M.

Kjøpte litt mer, men det har jeg brukt, så ja.

 

17102010

#9 - The contents of your fridge, MTV Cribs style.

Jeg vet ikke hva det vil si med MTV Cribs style, da måtte jeg vel filmet det.. Og jeg har ingenting å filme med så det ble bilder. 

Og ja, jeg har en ting for yoghurt. Elsker det.


#10 - Your dream wedding.


Jeg ønsker faktisk ikke å gifte meg, så det blir litt vanskelig å legge ut bilde av det.

Mewmew

Akkurat kommet hjem fra pappa, nå er jeg hos mama i stuen og chiller max. Tull. Jeg var jo på shopping i går da, legger ut bilde av det jeg har kjøpt enten senere i dag eller i morgen hvis noen er interessert.

Jeg har ikke så veldig mye å blogge om for tiden, blir bare masse random bilder. Jeg legger ut gårsdagens challenge-bilde sammen med dagens i dag. Dag dag da. Ehe, kthnxbye.

LOL, jeg dør. Så dårlig

Denne kjøpte jeg i går... Fra BIK BOK. (Legger som sagt ut resten av det jeg kjøpte senere)

16.okt.2010

I dag skal jeg endelig på shopping! Skulle egentlig på onsdag, men ja.. Jeg tar det i dag. Og så skal jeg møte Ellen i dag, som skal være her til i morgen. Mihihi.Jeg drar nå! Ha det ^_^

Skal du noe spennende i dag?

YOGGI

Nå sitter jeg og ser på X Factor siden så teit er jeg. Eller, nå er det pause da, med nyheter og sånn. Men jeg koser meg fordet, litt hvertfall. Fordi jeg har yoggi, omnom ♥
egobilde♥


LIKER DU YOGHURT? eller drikkeyoghurt?

#8 - A photo of someone you fancy at the moment.

Dette er ikke bare at the moment, jeg fancy-er Ellen hele tiden, tenker på henne alltid. Jeg er så heldig som har en så fin kjæreste som det hun er, jeg er så glad.

 

17:53

Jeg har akkurat blitt ferdig med oppgaven jeg har til fremføring i morgen. Det er litt vanskelig å gjøre når man har en masete katt som driver å klatrer oppå meg og skal kose med meg all the time. Han er søt, men ikke når  jeg gjør lekser.. brb må  bare øve på to store prøver jeg skal ha i samfunnsfag og nami i morgen. Ønsk meg lykke til fordi jeg har omtrent ikke øvd noe på det fra før av, så jeg kommer nok til å slite i morgen. Stakkars meg.


kjøpte denne da jeg var i Berlin. Herlig ♥#7 - A photo of yourself, not taken by you.


Dette bildet ble tatt i fjor, av Marielle. Jeg finner ingen andre bilder andre har tatt av meg som er fine, fordi jeg får dem til å slette det, eller så sletter jeg det, jeg ser så dorky ut når andre tar bilder av meg. Er ikke fotogen i det hele tatt. Jeg savner det blonde håret mitt, herregud. Her var det litt oransje, det var etter første bleking tror jeg. LOL   ♥

20:32Tid er noe jeg føler jeg mangler veldig mye av i det siste. Tiden bare forsvinner uten videre, og jeg vet ikke hvor jeg gjør av den. Jeg skulle ønske jeg hadde mer tid til å gjøre ingenting. Bare være alene og ikke gjøre en eneste ting. Mer tid til å sove, ikke minst. Jeg er trøtt konstant. Jeg vil ha mer tid til å gjøre dumme ting, mer tid til kjærlighet, og til venner.

Kjenner du deg igjen?

#6 - A photograph of yourself without makeup.


Er ikke så mye forskjell, jeg bruker ikke så kjempemasse sminke, det er mest mascara, dipliner og foundation lix. Sjekk ut den awesome t-skjorta mi!

#5 - A photograph of yourself two years ago.

Ok, dette er litt flaut. Se så emo jeg var, herlighet. Det verste er at jeg nesten er like emo fortsatt, lol. Dere skal vite at på den tiden var Bill Kaulitz mitt ultimate kjendis crush, sammen med Gerard Way. Er litt glad for at den tiden er over, egentlig. Kan ikke si jeg savner det så veldig.

Sånn egentlig, så synes jeg at jeg har forandret meg en del de siste to årene. Håret har fått gjennomgått en god del, og jeg vet hvordan man bruker sminke. Er fortsatt like lav da, 158 cm.

Har du forandret deg positivt eller negativt de siste årene?

alexblahblah


Ble ikke noe shopping i dag, uheldigvis. Tar det heller i morgen, huhu. Hatt det kos med Alex i dag likevel da, har ikke sett han på lenge. KOSKOS.

Og jeg må øve til to prøver og en fremføring på fredag, og enda en prøve neste uke. Gleder meg, er så veldig godt forberedt altså. Ehe... 

Jeg gruer meg til altfor mye for tiden, jeg er kald hele tiden, og jeg føler meg avhengig av alt og alle.

Ogenki desuka?

mindfucked

Jeg sitter i stua og fryser av meg fingrene. Og tærne. Og ser på tv. Alt er fint. Ikke egentlig. Jeg mangler latte, men vi har ikke mer kaffepulver igjen. Buhu. I morgen skal jeg besøke Alex mens han er på jobb, og kanskje shoppe litt. Nå er det lenge siden jeg shoppet sist. Skulle ønske jeg hadde en million og bare kunne kjøpe alt fint. Men sånn er det ikke, jeg er fattig. Vet ikke hva mer jeg skal skrive, ha det  ♥

#4 - A day in the life, photographs taken throughout your day.

Min dag i bilder, gled deg............. eller ikke


Det første jeg gjør hver eneste morgen er jo å sminke meg så klart, lol.

Busset til skolen

På vei vekk fra skolen for å kjøpe meg mat sammen med Ella.

Ellasøta

Leking

Ella sin rosa veske huhu.

BANANTELEFON.

Kattepuspote hihi

masse ego med masse sensur

Kattepusøyne aw

Og Cartman har fått mensen.

Beklager for dette sykelig kjedelige innlegget, men jeg har hatt en ekstremt uinteressant dag med veldig lite å gjøre. Skulle heller tatt denne dagen en annen dag, en litt mer spennende dag å blogge om, men akk ... 

Hatt en litt kulere dag enn meg?

kaffekaffekaffekaffekaffe

Vil du gjøre meg glad, så lag meg latte hver dag. Det er ren kjærlighet i en kopp, NAM.


Denne har jeg laget selv ♥

Liker du kaffe? I så fall, hvordan liker du kaffen din? 

(når jeg ikke har så mye å blogge om, men likevel blogglyst så det holder) teehee

#3 - A photo of your cellphone.

Jeg har en Sony Ericsson W995. Jeg hater den, den er treg, bakdekselet detter av med én gang, den klikker når jeg får meldinger og den er ikke et halvt år enda engang. Jeg vil ha ny mobil. Kjøp til meg, noen?


oppned, LOL.

stygging..

#2 - What' s in your bag?

Busskort, div. sminke, sminkeveske, hårbørste, våtservietter til ansiktet, en cupcake, en penn, øredobber og skullcandy øreplugger.I bakgrunnen ser du veska mi, den er stappet full med klær, siden jeg er hos Ellen at the moment. Så interessant ♥

Konkurranse

Jeg har for en gangs skyld meldt meg på en konkurranse, for aller første gang faktisk. Konkurransen er det KAR som holder forresten. Søte menneske.

Du kan vinne dette:

Meld deg på du også.

Flamingo.no folkens, give them some love ♥

#1 - A photo of you, taken today and the outfit you wore today.30 DAYS CHALLANGEble inspirert av http://pocketmonster.blogg.no/
begynner i dag

01 - A photo of you, taken today and the outfit you wore today.
02 - What?s in your bag?
03 -  A photo of your cellphone.
04 - A day in the life, photographs taken throughout your day.
05 - A photograph of yourself two years ago.
06 - A photograph of yourself without makeup.
07 - A photo of yourself, not taken by you.
08 - A photo of someone you fancy at the moment.
09 - The contents of your fridge, MTV Cribs style.
10 - Your dream wedding.
11 - A photo of the item you last purchased.
12 - Your favourite movie.
13 - What you want more than anything right now.
14 - Your current wishlist.
15 - Something you regret.
16 - The most beautiful picture of your best friend.
17 - A TV show you're currently addicted to.
18 - A photo of your house/apartment.
19 - A photo of your handwriting.
20 - A band/artist not many people know of, but you think should.
21 - A photograph of the part of you that you dislike the most.
22 - A photograph of the part of you that you like the most.
23 - The next plan you have coming up that you're really excited for.
24 - A song to match your mood.
25 - A photograph of the town you live in.
26 - A celebrity you don't like, and why.
27 - A photo of your faviourite item of clothing.
28 - A cartoon caracter that you´d love to meet in real life.
29 - What's in your make-up bag?
30 - A photograph of youself taken today + three good things that have happened in the past 30 days

NipponGjett hvor jeg skal reise.

07102010

I dag er det 7 måneder siden jeg og Ellen ble sammen. Gratuler oss! Herregud jeg elsker henne, bare se så utrolig pen hun er:

Awwf, se så herlig ... Vi feiret med sushi! ^_^
DUE

Everyone knows
What you know
All except me
That ain't right
Let me know
When I get
The respect that I'm due if only for tonight
Watch me mix it
In my basement
With no makeup
I feel naked now
Ha Ha Ha
I never really lost the fight
but I never really won it
Ha Ha Ha
And die my darling
Ha Ha Ha
P.S.-- Welcome to my life

drit

Jeg vet ikke hva jeg skal skrive, har så liten inspirasjon til å skrive, tar bare masse bilder. Jeg liker veldig godt tilbakemeldinger altså, hint hint.

I'M NOT A ROBOT

Ikke noe mer jobb, endeliiiig. Fikk gå en og en halv time tidligere i dag, huhu. Og så fikk jeg shampoo, conditioner og kur i gave, aw. Vil savne de søte damene der. Men kommer ikke til å savne hyllevasking. Åherregud, har vasket hyller til jeg har fått støv på hjernen, og ikke bare det, men shampoo, conditioner, kur, skum, såpe, hårspray, hårmasker, voks osv på hjernen også. Hurra.

I'm not a Robot - Maria and the Diamonds (Elsker Lindex reklamen forresten, lulz)


Nå trenger du ikke å ligge våken om natten og lure på hva jeg spiste til middag i dag.
Helene

Navn: Helene
Alder: 15 år
Bor: Eidsberg, Østfold
Interesser: Anime, Japan, foto, hår, pokémon, musikk, cosplay, yuri, UK, tegning, design
hits