september 2010

30092010

Jeg er sliten og trøtt. Jeg orker ikke blogge i dag... Har hvertfall farget luggen lilla da, og sånn. God natt.

29092010

Jobb. Vaske hyller. Og så fikk jeg lov til å begynne å stripe håret på dokka jeg fiksa i går, jeg rakk bare å tre hetter over håret og dra ut hår, før jeg ikke rakk mer og dro hjem. Søte Ellen besøkte meg på jobb i dag, mens jeg løp rundt og ikke visste hva jeg skulle gjøre. Og så siden Ellen er ekstra søt så kjøpte hun greier til meg. I dag også. Jeg er så masete. bgvskjnweriovndfklgj.

Jeg er veldig dårlig på å blogge, alt blir liksom så veldig kjedelig. Og så tør jeg ikke spørre om hva jeg skal blogge om for da er det sikkert ingen som svarer på det. MEN jeg kan jo spørre da, i tilfelle noen vil jeg skal blogge om noe... Ja. Hva skal jeg blogge om? HEH.


peeeeace

blupp

pacmansvamp som ellen kjøpte til meg :3

Dette ser ut som urin, men det er egentlig eplejuice.

fikk av Ellen. SNILL

28092010

I dag var veldig slitsomt, vasket hyller og stablet produkter i 3 timer i dag, stått opp og ned og blæ. Jeg fikk lov til å krølle håret til en dukke med hårføner og sånn rundt børste. HOHO. Ikke satt meg ned på nesten 8 timer. Klageklageklage.

Og så har jeg vært sammen med min søster i dag, og vi dro hjem til henne og jeg spiste kinesisk wok. Og nå er jeg ganske sliten, så jeg bare avslutter her, jeg... Ha det bra!

ingen overskrift

Jeg har sykt vondt i ryggen etter å ha stablet produkter ut og inn av hyller for å vaske hyller, ugh. Slitsomt. Men det var veldig gøy også, jeg fikk farge ettervekst og striper i håret på hun ene som jobbet der, og en annen dame som jobbet der fikk lov til å lysne håret mitt litt, og klippe det i tuppene. Det er første gang en frisør har rørt håret mitt på år. Har ikke stolt på noen etter at jeg fikk klipt av meg alt håret mitt... MEN det ble vellyket, og et skritt nermere blondt hår. Noe som er braa.

*sooove*


bilde tatt før helgen


Jobb

I dag starter jeg første dagen på jobb i forbindelse med arbeidsuka på 10. trinn. Jeg vet ikke om jeg skal grue meg eller ikke til å komme på jobb, jeg har aldri møtt de som jobber der, aldri pratet med dem, jeg lot mamma ringe og søke etter jobb til meg liksom, det sier litt om hvor pysete jeg er. HEH. Men det går nok bra, håper jeg. De er nok hyggelige der. Det eneste jeg lurer på er hva jeg skal jobbe med i en frisørsalong. Tror neppe jeg får lov til å klippe hår liksom..

Ja ja, ønsk meg lykke til da :3En lek

Hatt besøk av Ellen denne helgen. Ikke gjort noe spennende. Ingenting å blogge om. Bare bilder.När vi två blir en

Gyllene Tider .. <3 I dag er jeg glad, vet egentlig ikke hvorfor, meg jeg er i kjempegodt humør, og da må jeg få det ut på bloggen. Ellernoe. Har ingenting å blogge om da, ikkenoe spennende som skjer egentlig. JO jeg kan jo fortelle om at jeg har fått meg plass hos en frisørsalong i Ski i arbeidsuka mi, og skal bo hos min far neste uke for å JOBBE. Haha. Sykle til jobb og ja, alt blir så bra.


Ja ja jag vill ha dig
20092010Denne helgen har jeg vært hos pappa og Ellen. Tok toget til Oslo på lørdag og dro hjem til Ellens far og så hjem til Ellen igjen og tilbake til faren hennes dagen etterpå. MASSE buss. Jeg gadd for en gangs skyld å redigere bilder i går, på toget faktisk. Aplauder for meg.

Bomb this track

Jeg vil ha nye ting, jeg vil ha alt nytt. Gi det til meg. BGYUIBHKYUJCYUUBGJHJ k thx bye.

Tumblr_l8o2ln58ba1qzadkqo1_400_large

ellenpennelpotetskrellenpropellen

I dag kom Ellen på besøk til meg, og vi dro på senteret. Koselig, hun kjøpte masse masse til meg. Har akkurat fulgt henne til toget, og nå kjeder jeg meg så mye at jeg ser på Jersey Shore liksom.


Fikk av Ellen, teehee.

fikk denne også av Ellen <3

Leppomader. Den brune der lukter sykt godt, kokos tror jeg... De andre lukter også godt, og så er de SØTE AW.

Kjedelig innlegg, jeg vet..

TOKYO

Tumblr_l6xc7obfnm1qcklago1_500_large

Tumblr_kxn6o3ng3u1qahomro1_400_large

3085037718_a193697c6c_z_large

Såå peent..

alt er vann

Okei, jeg prøver en gang til jeg, mens jeg blåser bort støv fra bloggen min.

Blitsen på kameraet mitt hadde jo kortsluttet (hvordan går det an?), og det har vært på reperasjon nå i snart en måned. Det står liksom at det er ferdig, men ikke sendt tilbake til buttikken, og jeg skjønner ikke hvorfor de bruker så lang tid på det. På den positive siden var reperasjonen gratis. Men det veier ikke opp for at jeg må vente 1000 år på bebisen min!

Men der har du grunnen til at jeg ikke har blogget på en god stund, jeg ser ingen grunn til å blogge når jeg ikke har noen fine bilder å vise, det blir bare trist. Men jeg lover at når jeg får tilbake kameraet så skal komme sterkere tilbake, med ny blogglyst og forhåpentligvis bedre bilder. Hihi, høres fint ut

Tumblr_l7xlw6kner1qbau5co1_500_large

Tumblr_kq4cq6xxjg1qa11nzo1_500_large

4459749832_8224a1864d_z_large

Tumblr_l82tsmscsn1qc4obho1_400_large

Tumblr_l72d5rmtkq1qcalczo1_500_large_large

4566324788_dbd415d524_z_large

Jeg har egentlig en del å blogge om, alt kommer vel i senere innlegg ganske snart tror jeg..


Jeg kom på en ting... Jeg prøver å endre designet på bloggen men det går ikke? Jeg skjønner ikke hva som er feil, får bare opp sånn rød ramme med skrivt og det står at det oppstå en feil, og det har skjedd flere ganger... Hva skal jeg gjøre? T_TMg_9354_large

Tumblr_l818ufhm6g1qbkae6o1_500_large

4946134231_271f44774a_z_large

Tumblr_l6da7a0hsi1qaltt3o1_500_large

9-1_large

Helene

Navn: Helene
Alder: 15 år
Bor: Eidsberg, Østfold
Interesser: Anime, Japan, foto, hår, pokémon, musikk, cosplay, yuri, UK, tegning, design
hits