august 2010

~

til-ellen.gif picture by shionn123

oops?

Jeg elsker sommerferien, elsker sene kvelder, eller skal jeg si tidlige morgener.. siden jeg legger meg så sent.. tok du den? Gjorde du sikkert, men var det morsomt? Nei.. Men tilbake til saken, sommerferien har gjort meg LAT. Ikke bare litt lat heller, jeg orker ikke å blogge engang, og i tilleg har hele ferien gått så utrolig fort så det føles nesten som om jeg bare har kastet bort alle dagene.

Men når jeg tenker meg om så har ferien vært ganske well spent, bortsett fra at Alex ikke har hatt tid til meg. Men jeg har brukt ferien på å være så mye som mulig sammen med Ellen, vært på Desucon og Zombiewalk, sittet på en åker med Aleksander, vært hos pappa, på Tusenfryd og masse annet kos. Kameraet mitt er ødelagt og er på reperasjon. Buhu. Og så skal jeg snart til Polen sammen med trinnet mitt ihihihihi. Gleder meg.

Noen få bilder fra ferien

Jeg bakte muffins og kake til Ellen på bursdagen hennes som hun fikk servert på sengen<3Søte Alex som jeg savner masse masse.

Og så siden jeg har lovt Aya å blogge så mange ganger i ferien, men ikke gjort det, så må jeg si unnskyld til henne, og mens hun var i Nederland, så lovet jeg henne å blogge om hvor mye jeg savner henne, men det gjorde jeg ikke, så da gjør jeg det NÅÅ hihi. Helene savner Aya-Chan ^_^

Helene

Navn: Helene
Alder: 15 år
Bor: Eidsberg, Østfold
Interesser: Anime, Japan, foto, hår, pokémon, musikk, cosplay, yuri, UK, tegning, design
hits