juli 2011

zøtt jente asso

Hei, jeg vil bare fortelle om Helene.. Hun har samme navn som meg og hun er søt. Tvinger meg til å blogge om henne. Tula, ikke slå mei. Men bare se på henne. Seriøst, bare se. I know, right? Stunning. Jeg skal møte henne snart og da kommer hun til å bli flat, bare så du vet det.

Glad i deg, zøtta mi ♥ ~


Prrr, fin * U *

6789

Å hei.

Nå har jeg sett HP7 part II for andre gang. Denne gangen i 3D, mohohoh. Og i morgen skal jeg på Tusenfryd med min kjære søte Marielle. Ser frem til det!(´∀`)

Det var alt jeg hadde å si, kthxbye. ~ 


Ikke ett flatterende bilde av meg, men jeg tror jeg overlever.

Update ~

Ohai. ( ゚▽゚)/

Jeg beklager at jeg ikke har blogget på så lenge, jeg har bare ikke hatt så mye å blogge om. Jeg har ikke hatt med meg kameraet noen steder, og jeg kjeder meg bare. Jeg er på ferie hos pappa i Ski liksom.

Jeg har sett på Maria-sama ga Miteru, og alle Harry Potter filmene før jeg så Deathly Hallows part II - som var amazing. Det føles rart å ha sett den siste filmen. Som om jeg har mistet en god venn. Oh well. Nå er jeg i full HP-transe igjen, se alle filmene og lese bøkene på nytt, I will! 

Hva syntes du om den siste filmen? Discuss below.

hatten

Jeg har arvet en finfin hatt av mormor og en søtsøt genser.

Nå må jeg ta det av meg før jeg dør av heteslag, hehe. ~ 

I'm here for the ladies

Nå er jeg hjemme etter å ha vært hos Marielle i helgen! Og i dag har vi vært i Sarpsborg for at Marielle skulle ta piercing og møte Kim som tok med seg Mia etter hvert. Det har vært kos. Koskoskos ~


Vi fant en fontene som forresten var veldig morsom. Den hadde også sånn drikke greie ting. Vet ikke hva det heter. Jeg tror designeren enten ikke tenkte over hva resultatet ble, eller bare hadde veldig perverse tanker der og da.


liksom... trykk her så kommer det ut... der ... ;___;

søt Marielle ♡

søt Kim ♡

også søt Mia ♡

Og så herregud! Plutselig var det en fugl som fløy rett inn i ruta på den tingen bak meg på bildet. Den kunne ikke fly mer, så jeg plukket den opp for å se hva som var galt. Plutselig spratt den ut av hånda mi og fløy sin vei. Så det gikk bra! (・∀・*)

eg likar

Marielle sin superduper-sexy tungepiercing! grrrr~

Girls, be ambitious

Jeg blir så glad av denne sangen weeee!~


I dag skal jeg spise kake for å feire bursdagen til min stefar, og så skal jeg kanskje ut etterpå hvis jeg får tid. Håper det mehehe. Er det andre enn meg som har døgnrytmen helt på trynet egentlig? For jeg sover helt til klokka er 3 på dagen, og sovner ikke før på morgenen omtrent. Heblehehe. Nå skal jeg smøre hendene mine med hånd lotion. Spennende..... ;____;

Helene

Navn: Helene
Alder: 15 år
Bor: Eidsberg, Østfold
Interesser: Anime, Japan, foto, hår, pokémon, musikk, cosplay, yuri, UK, tegning, design
hits