juli 2010

I guess my ego made me blind

mine bilder

ZOMBIESSSSS

I dag var det Zombiewalk 2010 i Oslo, ehehehe. Ble sminket av Ellen's bror med latex og fake blod. Med mintsmak som forresten ikke smakte så godt. Skulle gjerne tatt masse flere bilder, og tatt bilder av paraden, men jeg gadd ikke ta med meg kameraet når jeg skulle være zombie, og så var det tydeligvis ikke lov.. Men JAAA gøy.

zombies.gif picture by shionn123

Må bare si at det blodet var SYKT klissete, herregud... Jeg hoppa i dusjen med klær på da vi kom hjem lol.

122 dager

I dag er det 122 dager siden jeg og Ellen ble sammen, altså, 4 måneder. Og så har hun vært så søt å gi meg en liten ting.

Awie, jeg har den på meg nååå hihihi. De siste 122 dagene har gått så fort, og det har vært så bra, tenk, det er nesten et halvt år. Det virker absoludt ikke sånn. Jeg elsker henne.

Beklager mange klissete kjæreste innlegg, men når man har en sånn kjæreste som det jeg har, så er det nødvendig. OK HA DET BRA

let them bleed, let them wash away

Jeg må blogge siden Aya sier det. Hun er slavedriver. NEIDA HEHE.

Versailles - Zombie
blogg.no er stygg så kan hende denne ser litt fucka ut ... jeg får den ikke til å bli riktig buhu

Nå har Ellen kommet hjem! Og jeg er hos henne. Og spiser Oreos til jeg får vondt i magen. Seriøst, stikk en kniv i magen min, det gjør sikkert alt mye bedre. Fer sure!

I dag har vi vært i Lørenskog sammen med Simen, kjøpt munnsårplaster, spist sjokolademousse, og gått rundt i alle lekebutikkene HIHI.

Noen som har lyst å kjøpe jordbær til meg?

stranden

I dag har jeg vært på stranden med Alex igjen. Masse bading og is omnom. Seriøst, is for over hundre kroner. Alex og jeg er glad i is!
alexbleh2.gif picture by shionn123

Snart kommer Ellen hjem fra London! Jeg har akkurat blitt torturert med meldinger fra hvordan det var på P!nk konserten hun akkurat har vært på.. Meh.. Stakkars meg. Jeg vil til London! Jeg vil være i hele England! Buhu. Nå har jeg holdt på med dette innlegget veldig lenge. Jeg gjør alt annet enn å blogge når jeg skal blogge. Ender opp med å bruke en time eller noe. DISTRAHERT HELENE ER DISTRAHERT

BTW kan noen gi meg en bra anime jeg kan se på?

don't waste promises

. Jeg har totally ingenting å blogge om, vet ikke hvorfor jeg blogger engang, jeg har bare veldig lite å gjøre, I guess. I dag har jeg spist melon og ... sett på anime. Veldig innholdsrik dag. HA DET BRA

2000

Jeg kjeder meg så sykt mye. Blah, ser bare på anime og hører på musikk. Er det noen som har lyst å finne på noe sammen med meg så er det bare å si i fra. Gjeeesp. Jeg savner Ellen, hun er i London. Jeg vil også til London, seriøst. Jeg sitter liksom fast i kjedelige Eidsberg. Jeg har ikke penger og er alt for lat til å gjøre noe uansett, så jeg får vel bare sitte her og råtne. Tulla .....

Jeg er konsentrert når jeg tegnerBleke ben? Not at all .. hah

Barn på stranden! huuhuh

Noen som gjør noe spennende i ferien?

Helene

Navn: Helene
Alder: 15 år
Bor: Eidsberg, Østfold
Interesser: Anime, Japan, foto, hår, pokémon, musikk, cosplay, yuri, UK, tegning, design
hits