juni 2010

DesuconJeg vet, jeg kunne tatt mange flere bilder. Men jeg er for lat, og blitsen på kameraet mitt har kortsluttet, så det nyttet ikke å ta noen bra bilder inne, så det ble bare noen bilder fra køen .. *sukk* Men jeg kan jo si at det var utrolig mange flinke cosplayere der! Veldig mange dårlige også, men hva skal man forvente... Jeg cosplayet ikke, men jeg gikk rundt med et 'free hugs' skilt, haha. Utrolig mange søte mennesker jeg fikk klem av! Det var koselig. Og så kjøpte jeg meg en kjole som ligner litt på en blanding av en skoleuniform og en maid kjole.. SØØT!

Første dagen var jeg der med Theodor, og andre dagen var jeg der med Ellen og broren min. Jeg vil dit igjeeen.. Skal definitivt neste år.

Var du på Desucon i år?

Hva syntes du om Desucon?

For de som ikke vet hva Desucon er, så sier jeg bare at det er en årlig messe som holdes på Oslo Kongressenter 26. og 27. juni hvor det fokuseres på japansk kultur, science-fiction og fantasy. GØY med andre ord.

Og så må jeg si GRATULERER MED DAGEN MARIELLE og GRATULERER MED DAGEN STEFAR! <3

helene tegner manga

Dette er første gang jeg noensinne prøver å tegne en hel figur. I går etter fotballturneringen på skolen så fant jeg ut at jeg vil ha en Hp Pavilion TouchSmart tm2-1090!!! Siden den er søt og rosa, og så er det kjempemorsomt å tegne i photoshop med den sikle sikle. Jeg tror at jeg skal ta med en slegge i morgen og slå ned Theodor, ta hans fine, pene, deilige, kjekke og søte Hp Pavilion TouchSmart tm2-1090 og løpe så vi kan leve lykkelig i alle våre dager helt til vi blir gamle. Men ja, se heeeer


Ansiktet og noe av håret er tegnet med Theodor sin PC, og resten har jeg tegnet på min egen data uten berøringsskjerm. HÅ HÅ. Det var alt jeg gadd å blogge i dag.

earthquakes in my head

Jeg er seriøst det dårligste menneske i verden til å blogge. Det kommer i perioder, og de periodene kommer litt for ofte føler jeg. Denne gangen er det fordi jeg har vært veldig opptatt av å se på anime ♥. Og da har jeg sett på Strawberry Panic, for de som lurte.Og så har jeg vært hos Ellen i helgen, og vi tok en tur til Sverige på lørdag og handlet masse godteri and stuff. Seriøst, en hel bøtte med sukkerspinn, og nesten 2 kilo smågodt, og 2 svære pakker after eight. Også sov vi i bilen på vei hjem, men når sanger fra Greece ble spilt av så var det rene musikalen i baksetet....

Jeg er så kul og glemmer å ta bilder. Så jeg legger bare ut bilde av sukkerspinn og godteri. Og noen til. De tre nederste bildene er fra da jeg var på stranda med Alex. ♥
black

Jeg fikk en 4 på norsk-tentamen. Jeg er skuffet, alle målene for oppgaven hadde læreren krysset av på karakteren 5, og så var det én liten ting jeg glemte som gjorde at det trakk ned en hel karakter. Dårlig gjort. Når jeg vet jeg klarer bedre enn en 4 på norsk-tentamen så blir jeg så skuffet når jeg får det tilbake. Jeg hadde håpet på en 5-er ellernoe, men den læreren jeg har i norsk gir meg aldri mer enn 4, og jeg skjønner ikke hvorfor. Uansett hvor bra jeg føler at jeg selv gjør ting, så får jeg den crap-karakteren.. Jeg sier ikke at 4 i norsk er dårlig til de som får mindre enn det, men jeg vet at jeg klarer bedre enn en 4-er. Det hørtes overlegent ut, men du skjønner sikkert hva jeg mener, alle har forventninger til seg selv.

Da jeg kom hjem i dag, med Alex som følge - så farget jeg håret svart, enda en gang hoihoi. Håret hadde begynt å bli bruuunt, bleh. Og når jeg nevner håret mitt, jeg fikk en kommentar her om dagen;

Vil bare si at alt jeg gjør med håret er det jeg selv som gjør (eller med assistanse fra mamma eller Ellen om jeg rett og slett ikke orker eller gidder å putte farge i selv... jeg elsker å være slavedriver).

Men jeg klipper meg ikke hos noen frisør eller lignende, gjør alt selv. Akkurat nå ser håret mitt ut som et kråkereir og kunne trengt en klipp, så det skjer vel snart i nærmeste fremtid.

I går var jeg på stranda for første gang i år og badet! Kos...
Tumblr_l3zoo6kvtt1qzvcfgo1_400_large

Tumblr_l40sr62mzs1qbkae6o1_500_large

Precious Things

I helgen har jeg hatt besøk av Ellen. Skulle egentlig spise på Peppes på lørdag sammen med Alex også for å feire min bursdag, men det ble ikke noe av, så vi tar det en annen gang.

På lørdag så dro jeg til min søster og hennes samboer, sammen med Ellen, min bror og hans kompis for å ha filmkveld. Det var kjempe koselig! Og kvelden gikk med på at vi først så Paranormal Activity, etterfulgt av The Ring 2, siden vi så eneren på fredag... Og selvfølgelig så vi de orginale, japanske versjonene! Fy søren, jeg elsker skrekkfilmer, det er så sykt morsomt. Paranormal Activity var bare syk, seriøst. Jeg skvatt i hver eneste scene fordi jeg trodde det kom til å skje noe, og det virket så realistisk alt sammen, på måten det var filmet på osv. IIIIhihiihihhih.

Har du sett Paranormal Activity? Eller The Ring filmene?

Liker du skrekkfilmer?

bildeeeer heh

ALL THAT YOU'VE GOT

Jeg vet ikke hva jeg skal skriveeee... så her kommer det bilder, gamle og nye
...DREAMHolocaust senteret i dag var spennende og interessant, faktisk. Vi fikk høre en del om norske jøder under krigen og sånn, og det visste jeg ikke så mye om fra før så det var gøyyy. Da vi var ferdig der ca kl 1 så gikk jeg og mein bruder og satte oss under et tre og matet småfugler med boller .. haha. Mens vi ventet på at Ellen skulle komme så stakk vi innom Outland og jeg kjøpte meg to Gloomy Bear armer!!!1 som jeg hang på veska. lol kult
_DSC1407.jpg picture by shionn123

Da Ellen kom så vandret vi rundt.. Og da fant jeg extensions på Karl Johan i turkis og jeg måtte ha de. HE HE
_DSC1406.jpg picture by shionn123

Og så siden vi er kule og spesielt meg da, så kjøpte jeg meg enda mer på Outland ho hi ho hi. GJETT HVEM SOM SKAL LESE HIGURASHI MANGA PÅ TOGET TIL OSLO I MORGEN oi ikke Helene hvertfall.
_DSC1408.jpg picture by shionn123

qiuet heartjeg er en unge. et barn. ET BARN SIER JEG.

 I morgen blir det Oslo-tur med klassen, huurra.. Tror vi skal på sånn omvisning på et holocaust ettellerannet. Det blir spennende. Andre verdenskrig fascinerer meg, jeg har sett så mange filmer om det, og det er egenltlig veldig interessant. Det er fælt og alt det der, men jeg elsker verdenshistorie, det er gøy.
Huff nå ble det brått kjedelig her. jeg har en kjæreste på teøefonen som holder på å sovne stakkars, og jeg bare blogger. Hva slags kjæreste er jeg!!??!?!? Og nå maser hun om jeg er ferdig snart fordømte kvinne, HVORFOR ER HUN IKKE PÅ KJØKKENET!? Eller i min seng blunk blunk ok nå skal jeg vekke henne litt HEHE

hvor er deres hender

Hei ハイ Բարեւ Ձեզ Hej hi Tere Moi Salut Ola Γεια Прывітанне hai Dia duit 안녕

hei i dag var det mattetentamen og jeg døde

Alt skal være så dritvanskelig og jeg skjønner ikke matte sånn seriøst. Og så ordet jeg meg pass i dag hihohi.
Og så kjeder jeg meg veldig så her er det noen bilder ...
Untitled-1-1.gif picture by shionn123

Helene

Navn: Helene
Alder: 15 år
Bor: Eidsberg, Østfold
Interesser: Anime, Japan, foto, hår, pokémon, musikk, cosplay, yuri, UK, tegning, design
hits