mai 2011

Birthdaygirl ~

Jeg har bursdag i dag! Som mange kanskje har fått med seg. Har fått tusen gratulasjoner, og jeg har hatt en kjempekoselig dag. Mamma og lillebror kom opp med kake med lys på til meg i dag morges, aw.

I morgen skal halve trinnet mitt på Høytorp Fort og loke, fordi 7. klasse skal besøke skolen og greier. Etter skolen blir jeg med Marielle og er hos henne til i morgen fordi vi har fri på torsdag! ~

Skal feire bursdagen min til helgen med favorittmenneskene mine også, gleder meg ♡ 

Lilac Birthday

Lilla for andre gang,
bare ikke hele håret og fargen ble mye finere denne gangen (ノ´∀`*)ノ

~

Litt oppdateringer:

Jeg hadde matte eksamen på fredag. Og det gikk dårlig - som forventet. Gjorde mitt beste da ...
På lørdag dro jeg til byen for å møte Ellen og Marielle, vi kjøpte oss milkshake og is og hadde det kjempemorsomt og så dro jeg med meg Ellen hjem og vi så på film og koste mye wee!

Og så en liten ting; JEG HAR BURSDAG I MORGEN!!~~

da vet dere det, mehehe, ha det! 

God 17. mai!~

Håper alle har en fin dag i dag med fint vær! Vi har hatt veldig skiftende vær; lyn og torden, sol, regn, haggel, overskyet og nå titter solen frem blandt masse mørke skyer. Vi hadde tenkt å grille ute i dag men vi må grille med komfyren istedet. Koteletter, laks, potetsalat og pølser ~

 Jeg har ikke sett på noe tog heller i dag, siden det er litt langt til byen. Og når det er så dårlig vær gidder jeg ikke dra dit bare for å se på borgertoget og så dra igjen. Har det heller koselig her hjemme med familien.

God 17. mai! ~

Frappuccino

17. mai i morgen og jeg har masse godteri og brus og ingen ting å gjøre. Jeg ser på Paradise Hotel fordi jeg ikke orker å bytte kanal. 

Ææsj. Ha det.

Strawberry Fields Forever

Nå har jeg endelig fått bestilt cosplayet mitt! Uniform, parykk, circle linser, vipper asdjkf jeg gleder meg til Desucon. Alle som skal dit MÅ si hei til meg hvis dere ser meg, ok? ~

Jeg har vært fraværende ganske lenge nå, veldig mye på grunn av eksamenforberedelser og prøvemuntlig (jeg kom opp i matte og fikk en 4). + Bisettelsen til mormor nå på fredag. Hele helgen har jeg også vært ganske opptatt med å fikse designet på bloggen, som jeg har fått veldig mye hjelp av fra Ellen, som var hos meg hele denne helgen. 

Jeg kom også opp i matte til skriftlig eksamen, så jeg kommer til å prioritere øving og pugging fremover, men jeg skal prøve å få tid til å blogge litt. ( ´ ▽ ` )

Hva syntes du om designet? 

Borte for alltid

Nei ikke egentlig, jeg skal prøve å være tilbake nå. Jeg lagde en video mens jeg sitter ute i hagen. Jeg tror jeg dør, jeg er så teit. Jeg viser den til dere likevel mehehhe ~

Vet ikke hva jeg tenkte på. Hoppe på trampolinen og leke tard. Og så viser jeg reguleringen min. Ok. Ha det(´・ω・`)

hvil i fred

"Helene var ikke på skolen i går pga. dødsfall i familien."

Hun var på sykehus i 3 uker, natt til i går sovnet hun inn. Hvil i fred, mormor. ♡

Det er vanskelig for meg å bare skrive dette, så ikke forvent så veldig mye fra meg fremover. 

Helene

Navn: Helene
Alder: 15 år
Bor: Eidsberg, Østfold
Interesser: Anime, Japan, foto, hår, pokémon, musikk, cosplay, yuri, UK, tegning, design
hits