april 2011

bambie

Hej people. Jeg hadde besøk av herlige Marielle i går da, jeg nevnte det bare ikke fordi det hadde virket veldig care siden jeg skrev så mye annet og fikk ikke plass, så.. ja. Jeg hadde tenkt å blogge en gang til i går, men photoshop ville ikke installeres... Ellen skal komme og hjelpe meg i morgen, fordi jeg er helt lost når det kommer til slikt. Så DA blir det bilder prrrr ~ Og kos, heheheihihe.

Skal ut og møte Michelle om en time, gøygøy.

Mahou Shoujo Madoka Magica!

Hei...... ´ω`*

 Helt ærlig, jeg har ikke hatt mye å blogge om i det siste, den siste delen av ferien var jeg bare hjemme og så på anime. Jeg fikk sett ferdig Mahou Shoujo Madoka Magica også. Jeg anbefaler den forresten på det sterkeste. Trist, nå trenger jeg ny anime å se på. Forslag?

Og jeg har bestemt meg for at jeg virkelig skal cosplaye til Desucon. Jeg hadde egentlig ikke penger, men jeg fant ut at jeg har bursdag neste måned. Så da skal jeg bestille cosplay, kanskje i helgen, slik at det kommer frem til min bursdag. Jeg vil ikke risikere å ikke få det før Desucon ved å vente til bursdagen min ved å bestille, ALT må være klart til da!

Jeg har skrevet om hva jeg skal cosplaye for kjempelenge siden, men det er sikkert en del som har glemt det eller ikke har lest det. Jeg vet ikke om jeg vil oppdatere dere på det eller ikke, om det er veldig mange som lurer så kan jeg si det, eller så kan dere være smarte nok til å se i arkivet, meheheh. ~

PC-en min er ødelagt; får ikke skrudd den på. Det samme er mobilen min, JA, den jeg har hatt bare et par uker. Jeg har behandlet både PC og mobil pent, dette er urettferdig gahh.... Så derfor ingen bilder, siden broren min har ikke photoshop på minipc-en som jeg låner. ENDA! Jeg laster ned nå hurrrrr.

Nya!~

 

where to?


Jeg er en busy woman ikkesant, det er derfor jeg ikke blogger. Har vært hos pappa i Ski, besøkt bestemor, Oslo, og vært hos pus.

Jeg hadde forresten en herlig fredag ettermiddag/natt og lørdag morgen med Ellen hos faren hennes. Der er jeg nesten aldri så det er ekstra kos. Vi gikk ut og spiste på Egon i går og da vi kom hjem så vi på HP7. Fint var det.

Bleeh har ikke mer å blogge om ha det ( ´ ▽ ` )ノ

bracezzZ

I dag har jeg endelig fått satt på regulering. Det er kjempestygt og alt i hele verden setter seg fast i tennene mine når jeg spiser. Det er ikke kult. Og nattbøyla var ubehagelig å ha på, orker ikke å tenke på hvordan det er å sove med den ugh.. ε-(´・`) フー

Nå bare krysser jeg fingrene for at Marielle vil komme hit til meg i Ski og leke med meg, og at jeg får penger til å reise inn til Oslo i morgen. Men pappa er snill så det ordner seg ( ゚▽゚)

Nå skal jeg ut på vandring huhuh ~ 

 

iskald

Det er så varmt og fint at jeg tror eg døyr. Okok, her kommer unnskyldingen etter helgen;

Jeg har vært hos min kjære, søte pus og vi har kost oss masse hele helgen og det har vært koslig. Jeg elsker å ligge i sengen hennes og lukte på sengetøyet og koosee herlighet mehehe ♡ KOS!
Og så har pc-en min streika jeg vet ikke hva som er galt med den, så det kan bli lite blogging fremover. Det hadde det blitt uansett siden det er ferie og slikt, men ja ~ ikke tro at jeg er død ellernoe om ingen hører fra meg på et par dager!

Og i morgen er det 100% garantert sikkert at jeg skal sette på regulering. Jeg gruer meg kjempemye.(;_・)

Nå skal jeg legge meg snart fordi jeg holder på å sovne (visse folk har vekket meg KJEMPEtidlig de siste dagene) hmpf. Så god natt! オ(・ェ・)ヤ(・ェ-)ス(-ェ・)ミ(-ェ-)。o○Zzz? 

 

meowmeowJeg kom på skolen i dag og ante ikke at vi hadde matteprøve i andre time, så jeg og Marielle løp rundt i alle klasserom og spurte om noen hadde ekstra kalkulator. Vi fant ekstra kalkulator til slutt og dagen var reddet. ♡

Og i siste time skremte læreren meg med masse prat om prøvemuntlig og eksamen og sånn. Jeg er overrasket av hvor lite jeg faktisk bekymrer meg for det nå. Det burde jo bekymre meg litt, men nei. Det bekymrer meg at jeg ikke bekymrer meg. LOL 。◕‿‿◕。


rich bitch

Hei søte. I dag var det volleyballdag på skolen atter en gang. Jeg spilte ikke de to siste kampene fordi jeg plutselig fikk akutte magesmerter og så begynte jeg å blø ut av nesen. Jeg klarer alt. Så da slapp jeg å spille, jeg liker ikke volleyball uansett. Seems legit.

I stad da jeg skulle være flink unge å lage mat til mamma kom hjem klarte jeg å helle ut all risen i vasken fordi jeg hadde tatt oppi for mye vann... jeg hadde også glemt at risen skal i kjelen etter at vannet har kokt.. Men så kom mamma hjem og gjorde alt riktig 

død
Det er jeg ikke. Død altså. Jeg har bare hatt det travelt. Sier vi.

Jeg var i Sverige med Marielle og Emil på fredag, og etter det stakk vi opp til fortet og grillet, haha. Og så må jeg bare legge til at jeg var hos Emil på lørdag.

Jeg er hvertfall ingen 'helgeblogger', så ikke bli bekymret om ingen hører fra meg før på mandag igjen, lol.

I dag har jeg shinet opp hele huset fordi vi får besøk av tante. Det blir kos! Nå skal jeg ut fordi det er så fint vær og jeg er så forelsket i kjæresten min ~

kjedelig innlegg spy

Xperia
Wee ~ endelig ny mobil! Det trengte jeg virkelig, jeg hadde jo en fem år gammel klapp-telefon ..

Det er en tidlig bursdagsgave fra mamma og stefar. De er søte. Jeg skulle egentlig ha ha X10 mini pro, den med tastatur, men jeg er egentlig likeglad for at jeg har fått denne. Den er zøøt! 

Nå skal jeg støvsuge rommet, og så skal jeg gå ut og chille med kaffe og teppe ute på trampolina i hagen siden det er så fint vær. Lurer på hvor bra det går med kaffen på trampolina, vi får se.

Og så har jeg en kjempesnill Theodor som GIR BORT DS LITE OG GAMEBOY til meg! Måtte bare nevne det. Søteste i hele evigheten. ♥

Hva sier vi til Xperia?
Alex trenger ikke si noe, du bare disser T_T 

vannPokémongaming hele helgen + Oslotur + besøk + syk gårsdag = null blogging </3 

Jeg har fått bankkort også forresten, shit ass. Har ventet på det i 2 år nå. Jeg skulle egentlig ta bilde av det å legge det ut, men da hadde jeg bare måttet sensurert alt inkl. bilde, så det hadde ikke vært noe vits. Synd for dere. De som har sett bildet på bankkortet har fått seg en god latter, ja. 

Jeg har vært lattermild i hele dag, og nå skal jeg ødelegge humøret med rydding av rommet. Ugh. Vet ikke hva mer fornuftig jeg har å si. Ha det bra.

trasigBlogget ikke i går fordi jeg satt med norsk særemne hele dagen, æsj. Men det gikk bra, fikk bare litt vondt i baken etterhvert T^T

Nu stikker jeg ut! Skal møte min kjære ♥

Helene

Navn: Helene
Alder: 15 år
Bor: Eidsberg, Østfold
Interesser: Anime, Japan, foto, hår, pokémon, musikk, cosplay, yuri, UK, tegning, design
hits