februar 2011

tossers

Hey tossers. Kidding. Er glad for å se at det var såppas mange som ga respons til tutorialen min! Vet ikke hvor mange av dere som vil prøve den ut da men. Søte er dere uansett.

Det var faktisk ganske herlig å endelig være på skolen igjen. Minus en gretten mattelærer. Vi fikk velge plasseringer i klasserommet i dag også, som var det mest spennende eventet i løpet av hele dagen. Jeg sitter nå meg Marielle og vi tuller og leker hele tiden. Fikk endelig sosialisert meg litt da.

Og jeg oppdaget noe virkelig søtt i stad → lizziebv.blogg.nosesesese!!!
bare så du vet det, jeg følte meg som en babemagnet da jeg leste dette, hihihi.

Adobe photoshop cs3 tutorial

Det er noen som lurer på hvordan jeg redigerer bilder, og saken er at jeg redigerer de fleste bilder helt likt, helt til jeg finner en ny måte å redigere på og.. ja. Men her er den jeg har brukt mye i det siste;

Velg bildet du vil redigere, og trykk på Image menyen, gå inn på Adjustmenst menyen og så velger du Auto Color. Jeg bruker vanligvis Auto Levels, men noen ganger blir det plutselig veldig drastiske forskjeller med en gang, og, ja.. Velg den du syntes ser best ut.

Jeg liker bildene mine veldig lyse, så gå inn på Image menyen igjen, og velg Brightness/Contrast. Du trenger ikke velge samme instillingene som meg, for det kan kanskje bli litt for lyst, du må se hva som passer til ditt bilde, men prøv å få det så lyst som mulig, med mye kontraster. Trykk OK.

Søte rosa/lilla fargebalanser er jeg veldig glad i. Gå inn på Image menyen igjen, og velg Color Balance. Velg Midtones. Sett de samme instillingene som jeg har gjort her. -18 på Magneta/Green, og +22 på Yellow/Blue. Ikke trykk OK enda!Velg Highlights, og gjør bildet litt mer blåish, sett +31 på Yellow/Blue. Nå kan du trykke OK.Deretter dobler du layeren, ved å trykke på Layer menyen og så "Duplicate Layer". Så trykker du deg inn på Image menyen igjen, og velger Gradient Map. Velg Violent, Orange fargen som du ser på bildet. Trykk OK.Så skal du endre på Blending Options, trykk på der det står Normal, og velg den som heter Exclusion. Nå ser bildet veldig rart ut...Men for at det skal se litt bedre ut, drar du synligheten ned til 25% og så er du ferdig. Husk på å høyreklikke på en av layerene og velge Flatten image før du lagrer. Her ser du forskjellen;Dette er en veldig enkel måte å redigere på, i og med at det ikke er masse layers å jobbe med osv. Jeg orker nemlig ikke alt det styret, lol.

Hva syntes du, var dette til hjelp for dere som har spurt om det?

cocaina

Nå har jeg søkt på skole, og det i Mysen, så da blir det ikke noe av flytting til pappa likevel. Fristen er liksom om 3 dager, jeg har utsatt det en del. Har vært usikker, og redd for å ta en avgjørelse, men nå er det gjort. Men hey, alltids neste år..

Noen som vil komme og redde meg før jeg dør av å kjede meg? Ble..
brilliant

Har akkurat kommet hjem fra pappa, og det suger noe helt forferdelig akkurat nå, siden jeg ikke får sett kjæresten min på en hel uke, siden mamma ikke lar meg ha besøk. Hadde planlagt at hun skulle komme i morgen liksom, så jeg er skikkelig skuffet akkurat nå. Var ikke så koeselig å komme hjem...

Jeg fryser av meg føttene for øyeblikket også, brrr ~

Noen må muntre meg opp buhuhu T_T

21.feb.2011Mye kulere bilde/gif av det ene bilde jeg la ut i stad bilde

bilde

bilde

Nå spiser jeg tortilla chips med salsa dip omg elsker livet liksom.

du har fel

Jeg blir så glad når jeg får så mye respons av dere, herrehbdkgkm, dere er søte. Jeg tror jeg venter med å lage ny blogg, har ikke bestemt meg enda, men jeg lover å si i fra om jeg lager ny.

I dag dro jeg på Teknisk Museum i Oslo sammen med pappa, bror og Ellen. Masse tingetanger, og jeg tok en del bilder, hehehe...

Jeg har vinterferie nå og det er herlig, syntes synd på de som ikke har det </3
Hvordan har helgen vært? Min har vært litt blandede følelser, lol.


Dette var en sånn elektrisk ladning lampe tingest .... Den var kul

Dette var en glasskule fylt med noe som lignet på såpe. Vi hadde det gøy med å snurre på den.

Vi er så søøøteeee

slette bloggen

Jeg vurderer å slette bloggen, faktisk. Jeg har blitt så lei av navnet, det representerer ikke noe av det jeg er, det er ikke unikt og det er bare kjedelig og teit. Jeg vil lage en ny blogg, starte på nytt, men jeg er redd jeg kommer til å miste alle leserene og at ingen kommer til å følge meg på den nye bloggen.

Så hva syntes du, ville du fulgt meg på en ny blogg?

Vil også bleklage for lite og dårlige oppdateringer i det siste, det skjer alltid når lesertallet går oppover, blir så sjenert, lol.

EDIT; Jeg har ikke lagd meg ny blogg enda, jeg bare vurderer det.

drugs

Det var fotografering på skulan i dag. Vet ikke hva jeg skal si om det egentlig, tenkte bare jeg skrulle nevne det (lol jeg skrev skrulle og ikke skulle hehehe og nå måtte du sjekke det også hehe). OK

Nå har jeg sittet og gjort lekser i flere timer. Nå venter jeg bare på at Ellen skal komme hjem og se hva hun har fått i posten av meg. Hvis det har kommet noe i dag da, om jeg ikke bestilte feil, det kan hende. Håper ikke hun leser dette før hun kommer hjem for å si det sånn. Skulle egentlig kommet i går men jeg var akk for sen å bestille tristfjes.

HVA TROR DERE AT DET ER?
jeg blogger ikke i dag fordi jeg er syk

På selveste valentines day. Jeg hadde kjærestehelg i helgen så; screw you guys i'm going home.

Si god bedring, da blir jeg frisk.

Barbossa

Jeg har hatt en kjempesøt kjærestehelg sammen med pus. I går var vi å spiste på Chi i Lillestrøm, en asiatisk resturant. Det var sååå~ god mat, og det var kjempekoselig hele kvelden. Det var på en måte trippeldate sammen med moren til Ellen og kjæresten hennes, og broren til Ellen(Tommy) og dama hans.

Helene, som er dama til Tommy (Ja, jeg vet vi deler et fantastisk navn), meg og mamaen til Ellen fikk rose av kjærestene våres - søøøøttt ... Jeg døde.

Og i dag så hjalp jeg Ellen med å måke terassen. LOL det var slitsomt. Og nå har jeg ikke mer å blogge om så hadetbra høhø.


prrrr

i'm such an awful f****************************k

Jeg har fått helt hekta på MCR igjen pga et visst nettsted. Vet ikke om det er bra eller ikke.

I dag har jeg vært syk, men har vært på skolen fordet fordi jeg er et supermenneske og jeg klarer hva som helst, selvom jeg er syk olol. Måtte ha hjelp av en paracet men jaja. Og kaffe ♥

Jeg ble dynket av Marielle da vi kom hjem til meg, og jeg klarte å skjære meg i snøen. Jeg klarer virkelig alt.

Det var alt spennende som skjedde i dag, hvertfall som jeg kommer på. Jeg har ikke mye annet å blogge om for tiden, jeg kjeder meg så sinnsykt mye når jeg er alene. Noen som vil komme og være hos meg hele tiden? Vet om noen som viiil....

Jeg har et digert hull i tightsen min. Da bruker man strømpebukse under.

Ja, jeg har slitt hår. Hehe.

i hela mitt liv

Elefanter. I dag hadde jeg to prøver på en dag, omg!!!!1

Og hvordan tror du det gikk? Tror faktisk naturfagsprøva gikk bra, men matteprøven gjorde jeg
så og si ingenting på, herregud.

Det er nesten bestemt at jeg flytter til Ski til sommeren, jeg må bare få vite om jeg kommer inn på skolen i Vestby. De hadde ikke linjen jeg ønsket i Ski, Ås, Oppegård eller noen andre mulige steder, så da ble det Vestby. Kvarter med tog unna Ski ellernoe. Gleder meg til å bo hos pappa, og at alle som bor i nærheten av Ski kan komme og leke med meg, spesielt Ellen. Blir ikke så langt å bo unna kjæresten sin lenger, høhø.

Det er triste sider ved å flytte også, det vil det alltid være. Men jeg flytter jo ikke tusenvis av mil vekk, heldigvis. Fgbhinjkdf, det var alt jeg hadde for i dag.

ELSKER at disse har kommet i butikken.

Hår.

BTW; ALLE SAMMEN, LES HEEER:

Hvorfor blir bildene mine fra photobucket helt ødelagte? Med en gang jeg oppdaterer så funker de, men de slutter å virke etter en dag, hva skal jeg gjøre?

helgen som var


Jeg vet ikke hvorfor krøllene mine fucket seg ...

ca 20 min med dette før vi kom ned til senteret

ekte italiensk is på Mamma Mia resturanten (mistenkelig likt bildet i sidebaren, lol)

fyldig sjokolade & fransk vanilje <<  >> fyldig kokosnøtt & bringebærsorbet


Denne helgen har vært alt annet enn kjedelig. AWESOME. Fredag så møtte jeg Ellen og Anoar i Oslo, og i går fikk jeg besøk av verdens beste.

Vi skulle liksom shoppe, og jeg hadde en del penger. Men det var ingenting på hele senteret som jeg hadde veldig lyst å bruke penger på. Vel, vel - penger spart. Vi kjøpte oss is da.

Hatt det fint i helgen? 
jeg vet du fikk lyst på is av dette innlegget - si ja

nasty

Hey, nå har Alex akkurat dratt hjem. Frister litt å legge ut bilde av da han holdt på
å tryne, men da blir jeg sikkert drept.....


I dag har det ikke skjedd noe interessant egentlig,
eller jo, men gidder ikke skrive det. Hø hø.

Bildetid:

Etterlengtet

Unnskyld unnskyld, unnskyld, unnskyld, unnskyld, unnskyld!

Mamma tok nettet mitt i går, fordi dem la nytt gulv på kjøkkenet, og da var tydeligvis ruteren i veien.. 

Men her er svarene på spørsmålsrunden, som jeg vet dere alle har ventet utrolig lenge på!! (Skulle jo egentlig legge den ut på fredag, og så lørdag, og så søndag... men har brukt altfor mye tid på alt annet)

Nevermind ansiktsuttrykkene mine ......

Og siden jeg tydeligvis ikke var klar nok da jeg sa at jeg ikke tok i mot flere spørsmål, skal jeg svare på de som ikke ble med på videoen her:

hva er din tumblr?
skriver jeg ikke svar på her, beklager

Liker du jenter eller gutter eller begge kjønn?
jeg vet ikke, gjorde det før, men er ikke sikker lenger

røyker du?
ja

hvem er bestevennen din?
Marielle

hvem er kjæresten din?
Ellen

har du fake hair?
Jeg bruker extensions, ja.

Er du venn med alexander andresen ( eller hva han heter ? )
Ja, det er jeg

Hvorfor har du så fint hår?
Haha, fordi jeg bruker magi...

Hva bruker du alt for mye tid på?
PC....

Om du kunne ønske deg et ønske: Bare for deg, hva ville det vært?
At jeg hadde alvegudeforeldere som ga meg tusen flere ønsker hehhehe

Hvilken type person vil du kalle deg selv? 
Vet ikke om jeg forstår spørsmålet, jeg er en helt vanlig person som gjør helt vanlige ting, ville ikke kalt meg noe spesielt akkurat..?

Helene

Navn: Helene
Alder: 15 år
Bor: Eidsberg, Østfold
Interesser: Anime, Japan, foto, hår, pokémon, musikk, cosplay, yuri, UK, tegning, design
hits