HELENE

rädd


Tulleheblehehe. Jeg skulle på stranda i dag. Men så skulle jeg ikke likevel. Alene hjemme, hva skal jeg jeg finne på? ;__;

where to?


Jeg er en busy woman ikkesant, det er derfor jeg ikke blogger. Har vært hos pappa i Ski, besøkt bestemor, Oslo, og vært hos pus.

Jeg hadde forresten en herlig fredag ettermiddag/natt og lørdag morgen med Ellen hos faren hennes. Der er jeg nesten aldri så det er ekstra kos. Vi gikk ut og spiste på Egon i går og da vi kom hjem så vi på HP7. Fint var det.

Bleeh har ikke mer å blogge om ha det ( ´ ▽ ` )ノ

fookin wankah

Må fortelle noe sykt creepy som skjedde på skolen i dag. Marielle og meg, ikkesant, vi jobbet med matte -
og så tullet vi som vanlig, og jeg klarte å ta henne på et visst sted uten at jeg mente det da jeg skulle kile henne, og vi hadde det tydeligvis kjempe morro. Så plutselig, får læreren øye på oss, kommer bort og steller seg bak oss - han smiler mens han smyger hånda si mot lomma på jakken til Marielle(som hun hadde på seg), åpner den og tar hånda si inn og tar ut snusboksen hennes. Etterpå sa han at vi ikke må la folk bare komme og ta i lommene våre.... Trodde jeg skulle dø, ingen av oss turte å si noe etter det. Og mattelæreren vår er så gammel at han skal pensjonere seg etter dette skoleåret liksom. ~SPY~

Jeg har også prøvd en ny ting med håret mitt i dag. På dette bildet ser det ut som jeg nesten ikke har hår på hodet, ser veldig kort ut. Er litt lengre enn det ser ut som på dette bildet, men det er kort, da... Og på dette bildet så har jeg nettopp vært ute og det blåste veldig, så det ligger ikke helt som det skal. </3

Noen som har opplevd ekle lærere?SO WHO'S KEEPING SCORE ON WHO'S A WHORE?

Jeg var syk i går, siden Ellen var det og når hun er syk blir jeg det også. Sånn telepatiske greier.
Enten det eller så er omgangssyke veldig smittsomt. Vedder tusen kroner på det første.

Jeg har fått helt hektet på salat i det siste. Bare sånn fyi. Matpakke på skolen liksom.

Nå skal jeg se på SKINS fordi jeg er ukul og ikke har et liv atm.

BTW jeg skal stjele kameraet til Marielle i bytte mot mitt. Siden jeg er drittlei mitt. Bare byttelåne da, ofc.

Og, did you see what I did there? Har klart å bruke så mange forkortelser i innlegget som mulig. Lol but IDGAF!

Vil noen at jeg skal ha en spørsmålsrunde? 
Si ja. Ikke still spørsmål enda, da.
Courtship Dating

Hei. Jeg fikk en 5+ på engelsk tentamen og en 3 på matte tentamen. Så var det bare å grue seg til jeg får
norsk tentamen, hehe. 

Jeg har egentlig ikke så veldig mye å si. Aner ikke hvorfor jeg blogger når jeg ikke skriver noe nyttig.
ÅH! Til helgen blir Marielle med til Ellen og vi skal ha filmkveld og kos og aww. Ok, da vet dere det.
Ha det.

hang with me

Jeg har denne sangen på hjernen. Just thought you oughta know. Og så er det et troll i fangekjelleren.

Jeg driver og irriterer meg over løshåret jeg farget på søndag. Det skinner og er ikke helt samme farge som mitt eget hår, så jeg vurderer å farge håret en helt annen farge. Det frister så utrolig å farge håret rødt, aldri hatt rødt hår før. Problemet er at alle har det eller ønsker å ha det for tiden, så om jeg gjør det blir det sånn "ååhh enda en med rødt hår".

VANSKELIG, så hjelp meg kjære lesere. Er ikke det at jeg ikke klarer å ta en avgjørelse selv, jeg orker bare ikke.
Skal jeg ha rødt hår? HÆ?

QWOP

Herregud jeg sitter og nerder >dette< spillet hele dagen lang. Jeg trenger et liv. Er det noen som vet om noe spennende på tv i kveld? Jeg må laste ned alle HP filmene. Et under at jeg ikke har gjort det enda. 

Hva var det beste du fikk i julegave i år? Just curious.
Jeg chiller med mamma sine tøfler, lulz.

Polizei


Jeg hater å bare legge ut bilder av meg selv, med det er så JÆVLIG kaldt ute, så jeg orker ikke å ta bilder ute, og glemmer å ta med meg kamera overalt. Tror jeg tar med kamera på skolen i morgen, just for the lulz.

Btw, det er juleball i morgen, så jeg blogger kanskje ikke. Og så skal jeg kanskje farge håret før juleballet, bare for å få vekk det oransje. Mørk blond ellernoe. Bleh. Til jul får jeg hair-extensions av pappa - which means, fint hår! Jeg gleder meg.

Jeg vet, jeg vet - jeg blogger veldig kjedelig... beklager

det var en gangPå fredag var det noen som ropte ginger til meg da jeg gikk forbi. lol

Nå drar jeg hjem om en halvtime, yess. Da får jeg kalendergavene mine fra i helgen som jeg glemte å ta med til pappa.

I dag har jeg forresten fått kjøpt julegave til mamma og stefar. Mangler til pappa, jeg hadde egentlig kjøpt konfekt til han, og så spurte jeg han om jeg skulle kjøpe det til stefar, og da sa han at det var så upersonlig. Såå, eh. Om noen har noen tips til meg om hva pappaer liker å få i julegave, GI MEG TIPS. Jeg har ingen peiling, han sier han vil ha julepynt liksom. Wtf.

data worm

I dag har jeg fått kjøpt litt av gaven til kjæresten min, ikke ferdig enda. Og i morgen skal jeg handle ferdig resten, håper jeg. Det er jo søndagsåpent på senteret så. Sov hos min søster fra i går til i dag og nå er jeg hos pappa.

Jeg er sulten og gleder meg til pappa lager laks og eggerøre. NAM.

Og så har jeg fått tilbake kameraet mitt, å herlighet. Savnet det, må nesten gråte litt. Jeg facepalmet litt når jeg kom på at jeg hadde glemt minnekortet hjemme hos mamma da.. Så i morgen skal det komme bilder av alt og ingenting hihuhuhe.

 

 

Jeg har fått meg bloglovin <<<---- følg

I want one of those too


JA, jeg har trutmunn.

Jeg bleket mitt hår i går, og det brune ble oransje, det gule ble mer hvitt.. Et par ganger til så er det vel nok. Må tone det ned med noe annet også. Men, snart har jeg mitt hvite, hvite, pene hår.

Pappa sendte meg akkurat melding og sa han hadde hentet kameraet mitt i dag, OMG. Da får jeg det i morgen, hihihihihi.

Endelig er alle tentamene ferdig - vi hadde en jævlig chill dag i dag. Satt på rompa og gjorde ingenting. Og så er det innebandyturneringsgreier i morgen. Blir bra. Ok, ha det.

Hello, hello, baby

I det siste har jeg fått veldig mange nye bloggvenner, og det er jeg så takknemlig for. Hei til alle dere nye, håper bloggen min interesserer dere! Og en annen ting, når jeg tenker over det har jeg faktisk aldri introdusert meg her på bloggen min, selv om jeg snart har hatt bloggen i to år. Litt rart egentlig, men jeg kan jo introdusere meg på ordentlig vis nå, så dere som er nye kan bli litt bedre kjent med meg.

Jeg heter Helene, om det var noe nytt. Jeg bor i en liten kommune i Østfold, men drømmer om å flytte til Oslo-Akershus området. Jeg er utrolig sjenert, og da mener jeg ekstremt. Samtidig åpner jeg meg veldig fort til folk, noe som kan høres rart ut når jeg er så sjenert. Jeg blir ofte definert som lav, dverg om du vil, av alle, siden jeg er lavere enn de fleste.

Jeg har en lidenskap for musikk, noe de fleste har. Da jeg var 12 år åpnet jeg øynene mine for J-rock, og da var det Miyavi jeg forelsket meg i først. Noe som har forårsaket min forkjærlighet for selveste landet Japan (planlegges å reise dit neste år). Fortsatt har jeg en veldig variert musikksmak, jeg liker omtrent all type musikk.

Jeg er som regel veldig glad, og jeg tar imot alle som legger meg til som venn, så det er bare å gjøre det. Ghifsndkng, bye for now.
21:06


Tehe ler ut høyt altså. I morgen har vi mattetentamen. Jeg gleder meg ikke. Jeg gleder meg til lørdag daa, for da skal Marielle og meg selv ta toget til Ski for å handle julegaver! Jeg har enda ikke begynt med det, så det er vel på tide nå. Fler enn meg som ikke har begynt enda? Jeg har så sykt mange jeg må kjøpe gaver til, så jeg har vasket klær for mamma hele uka for å få masse penger. Jeg er en flink husmor altså.

Lights out

Todae har jeg hatt engelsktentamen. Det gikk bra, tror jeg. Skrev om dødsstraff og greier. Alex var hos meg i dag også, og da klippet og farget håret jeg håret hans. Han ble misfornøyd med fargen ARRRH. Ikke lett når han hadde oransje hår sånn som meg da.. Jeg tok meg den friheten å stjele kameraet hans for å ta bilder. Så her kan du se luggen min, som forøvrig er det eneste i håret mitt som ser greit ut for tiden. lulz.

Brinn


Lenge siden. Men gud som jeg savner det.

Bildet har ingenting med innlegget å gjøre, ville bare poste et bilde som er tatt med mitt kamera for en gangs skyld. I morgen er det engelsk tentamen. Har ingen formening om det, jeg får bra karakterer på hver eneste engelsk tentamen, så jeg bekymrer meg ikke veldig. Gruer meg til fredag though!!!!!!!!!!!! mattetentamen

Ellers så sitter jeg med bleking i luggen siden det var litt igjen etter jeg hadde bleket søstra mi sitt hår heh.
Jeg kommer nok til å spille wow resten av kvelden. Bra liv.

MITT LIV ER SLUTT

- om jeg må sende pc-en min på reparasjon også. Batteriet driver å tuller og jeg vet ikke hva som er feil. Jeg gidder ikke å kjøpe nytt batteri, da kan jeg like gjerne kjøpe en ny pc. Herregud alt jeg eier går i stykker. Jeg burde skaffe meg forsikring på tinga mine, LOL.

egotrip


PUPPER.

Jeg blogget ikke i går. Bad gurl. Sikkert ingen som la merke til det engang. I går så brukte jeg mesteparten av dagen på å sitte å se på bilder på en blogg jeg har forelsket meg heelt i.

http://girlcrushing.tumblr.com/

Pent. Kall meg gjerne gay, lol.

 

Mewmew

Akkurat kommet hjem fra pappa, nå er jeg hos mama i stuen og chiller max. Tull. Jeg var jo på shopping i går da, legger ut bilde av det jeg har kjøpt enten senere i dag eller i morgen hvis noen er interessert.

Jeg har ikke så veldig mye å blogge om for tiden, blir bare masse random bilder. Jeg legger ut gårsdagens challenge-bilde sammen med dagens i dag. Dag dag da. Ehe, kthnxbye.

LOL, jeg dør. Så dårlig

Denne kjøpte jeg i går... Fra BIK BOK. (Legger som sagt ut resten av det jeg kjøpte senere)

16.okt.2010

I dag skal jeg endelig på shopping! Skulle egentlig på onsdag, men ja.. Jeg tar det i dag. Og så skal jeg møte Ellen i dag, som skal være her til i morgen. Mihihi.Jeg drar nå! Ha det ^_^

Skal du noe spennende i dag?

I'M NOT A ROBOT

Ikke noe mer jobb, endeliiiig. Fikk gå en og en halv time tidligere i dag, huhu. Og så fikk jeg shampoo, conditioner og kur i gave, aw. Vil savne de søte damene der. Men kommer ikke til å savne hyllevasking. Åherregud, har vasket hyller til jeg har fått støv på hjernen, og ikke bare det, men shampoo, conditioner, kur, skum, såpe, hårspray, hårmasker, voks osv på hjernen også. Hurra.

I'm not a Robot - Maria and the Diamonds (Elsker Lindex reklamen forresten, lulz)


Nå trenger du ikke å ligge våken om natten og lure på hva jeg spiste til middag i dag.
30092010

Jeg er sliten og trøtt. Jeg orker ikke blogge i dag... Har hvertfall farget luggen lilla da, og sånn. God natt.

29092010

Jobb. Vaske hyller. Og så fikk jeg lov til å begynne å stripe håret på dokka jeg fiksa i går, jeg rakk bare å tre hetter over håret og dra ut hår, før jeg ikke rakk mer og dro hjem. Søte Ellen besøkte meg på jobb i dag, mens jeg løp rundt og ikke visste hva jeg skulle gjøre. Og så siden Ellen er ekstra søt så kjøpte hun greier til meg. I dag også. Jeg er så masete. bgvskjnweriovndfklgj.

Jeg er veldig dårlig på å blogge, alt blir liksom så veldig kjedelig. Og så tør jeg ikke spørre om hva jeg skal blogge om for da er det sikkert ingen som svarer på det. MEN jeg kan jo spørre da, i tilfelle noen vil jeg skal blogge om noe... Ja. Hva skal jeg blogge om? HEH.


peeeeace

blupp

pacmansvamp som ellen kjøpte til meg :3

Dette ser ut som urin, men det er egentlig eplejuice.

fikk av Ellen. SNILL

28092010

I dag var veldig slitsomt, vasket hyller og stablet produkter i 3 timer i dag, stått opp og ned og blæ. Jeg fikk lov til å krølle håret til en dukke med hårføner og sånn rundt børste. HOHO. Ikke satt meg ned på nesten 8 timer. Klageklageklage.

Og så har jeg vært sammen med min søster i dag, og vi dro hjem til henne og jeg spiste kinesisk wok. Og nå er jeg ganske sliten, så jeg bare avslutter her, jeg... Ha det bra!

ingen overskrift

Jeg har sykt vondt i ryggen etter å ha stablet produkter ut og inn av hyller for å vaske hyller, ugh. Slitsomt. Men det var veldig gøy også, jeg fikk farge ettervekst og striper i håret på hun ene som jobbet der, og en annen dame som jobbet der fikk lov til å lysne håret mitt litt, og klippe det i tuppene. Det er første gang en frisør har rørt håret mitt på år. Har ikke stolt på noen etter at jeg fikk klipt av meg alt håret mitt... MEN det ble vellyket, og et skritt nermere blondt hår. Noe som er braa.

*sooove*


bilde tatt før helgen


Jobb

I dag starter jeg første dagen på jobb i forbindelse med arbeidsuka på 10. trinn. Jeg vet ikke om jeg skal grue meg eller ikke til å komme på jobb, jeg har aldri møtt de som jobber der, aldri pratet med dem, jeg lot mamma ringe og søke etter jobb til meg liksom, det sier litt om hvor pysete jeg er. HEH. Men det går nok bra, håper jeg. De er nok hyggelige der. Det eneste jeg lurer på er hva jeg skal jobbe med i en frisørsalong. Tror neppe jeg får lov til å klippe hår liksom..

Ja ja, ønsk meg lykke til da :3En lek

Hatt besøk av Ellen denne helgen. Ikke gjort noe spennende. Ingenting å blogge om. Bare bilder.När vi två blir en

Gyllene Tider .. <3 I dag er jeg glad, vet egentlig ikke hvorfor, meg jeg er i kjempegodt humør, og da må jeg få det ut på bloggen. Ellernoe. Har ingenting å blogge om da, ikkenoe spennende som skjer egentlig. JO jeg kan jo fortelle om at jeg har fått meg plass hos en frisørsalong i Ski i arbeidsuka mi, og skal bo hos min far neste uke for å JOBBE. Haha. Sykle til jobb og ja, alt blir så bra.


Ja ja jag vill ha dig
ellenpennelpotetskrellenpropellen

I dag kom Ellen på besøk til meg, og vi dro på senteret. Koselig, hun kjøpte masse masse til meg. Har akkurat fulgt henne til toget, og nå kjeder jeg meg så mye at jeg ser på Jersey Shore liksom.


Fikk av Ellen, teehee.

fikk denne også av Ellen <3

Leppomader. Den brune der lukter sykt godt, kokos tror jeg... De andre lukter også godt, og så er de SØTE AW.

Kjedelig innlegg, jeg vet..

alt er vann

Okei, jeg prøver en gang til jeg, mens jeg blåser bort støv fra bloggen min.

Blitsen på kameraet mitt hadde jo kortsluttet (hvordan går det an?), og det har vært på reperasjon nå i snart en måned. Det står liksom at det er ferdig, men ikke sendt tilbake til buttikken, og jeg skjønner ikke hvorfor de bruker så lang tid på det. På den positive siden var reperasjonen gratis. Men det veier ikke opp for at jeg må vente 1000 år på bebisen min!

Men der har du grunnen til at jeg ikke har blogget på en god stund, jeg ser ingen grunn til å blogge når jeg ikke har noen fine bilder å vise, det blir bare trist. Men jeg lover at når jeg får tilbake kameraet så skal komme sterkere tilbake, med ny blogglyst og forhåpentligvis bedre bilder. Hihi, høres fint ut

Tumblr_l7xlw6kner1qbau5co1_500_large

Tumblr_kq4cq6xxjg1qa11nzo1_500_large

4459749832_8224a1864d_z_large

Tumblr_l82tsmscsn1qc4obho1_400_large

Tumblr_l72d5rmtkq1qcalczo1_500_large_large

4566324788_dbd415d524_z_large

Jeg har egentlig en del å blogge om, alt kommer vel i senere innlegg ganske snart tror jeg..


Jeg kom på en ting... Jeg prøver å endre designet på bloggen men det går ikke? Jeg skjønner ikke hva som er feil, får bare opp sånn rød ramme med skrivt og det står at det oppstå en feil, og det har skjedd flere ganger... Hva skal jeg gjøre? T_TMg_9354_large

Tumblr_l818ufhm6g1qbkae6o1_500_large

4946134231_271f44774a_z_large

Tumblr_l6da7a0hsi1qaltt3o1_500_large

9-1_large

oops?

Jeg elsker sommerferien, elsker sene kvelder, eller skal jeg si tidlige morgener.. siden jeg legger meg så sent.. tok du den? Gjorde du sikkert, men var det morsomt? Nei.. Men tilbake til saken, sommerferien har gjort meg LAT. Ikke bare litt lat heller, jeg orker ikke å blogge engang, og i tilleg har hele ferien gått så utrolig fort så det føles nesten som om jeg bare har kastet bort alle dagene.

Men når jeg tenker meg om så har ferien vært ganske well spent, bortsett fra at Alex ikke har hatt tid til meg. Men jeg har brukt ferien på å være så mye som mulig sammen med Ellen, vært på Desucon og Zombiewalk, sittet på en åker med Aleksander, vært hos pappa, på Tusenfryd og masse annet kos. Kameraet mitt er ødelagt og er på reperasjon. Buhu. Og så skal jeg snart til Polen sammen med trinnet mitt ihihihihi. Gleder meg.

Noen få bilder fra ferien

Jeg bakte muffins og kake til Ellen på bursdagen hennes som hun fikk servert på sengen<3Søte Alex som jeg savner masse masse.

Og så siden jeg har lovt Aya å blogge så mange ganger i ferien, men ikke gjort det, så må jeg si unnskyld til henne, og mens hun var i Nederland, så lovet jeg henne å blogge om hvor mye jeg savner henne, men det gjorde jeg ikke, så da gjør jeg det NÅÅ hihi. Helene savner Aya-Chan ^_^

Helene

Navn: Helene
Alder: 16 år
Bor: Eidsberg, Østfold
Interesser: Anime, Japan, foto, hår, pokémon, musikk, cosplay, yuri, UK, tegning, design
hits