Blogg

I never noticed

Nå tror jeg at bloggpausen min er over. Hva har jeg gjort mens jeg ikke har blogget? Vært veldig mye sammen med kjæresten min, gamet wow, lastet ned serier og sett dem ferdig på et par dager, skoleting, familie og slike ting. En stor grunn til at jeg ikke har blogget fordi kameraet mitt er halvveis ødelagt, og da er det ikke så lett å ta det med seg over alt og ta bilder som jeg kan blogge. Og en blogg uten bilder er bare trist.

Men jeg må si at jeg har savnet blogging en del, så jeg skal prøve å holde bloggen min i live, og bare dra med meg kameraet over alt. Ok, cool story. 

Skittent speil, digger det.

Gomene ..

Intill jeg har gidd nok til å drive denne bloggen, vil det bli en pause intill videre! ~

Liker dere leserne mine, det er bare midlertidig farvel :')

Torikkuoatorito?

Knask eller knep? I dag er det Halloween, men jeg feiret i helgen sammen med familien og kjæresten min. Det har vært utrolig koslig! Og skummelt, ikke minst. Masse, masse blod ....... Mamma hadde laget punsj med øyeepler oppi, og vi hadde verdens skumleste godteri - hodeskaller på pinne! * v * ..


Braaaainnnssss!

... Boo! ; ^ ;


Skumleste gresskarlyktene du har sett!

Svein ville ikke kysse meg hele kvelden .... T^ T

Skolalalala ~Nå sitter jeg på skolen, hehey.
Jeg tok akkurat teoriprøven på moped, og gjett hvem som failet ... igjen. Faen ass. Unnskyld fransken, men jeg blir så irritert av meg selv, jeg suger. Jeg gledet meg til å kjøre til kjæresten min i morgen, men neida. Jeg får gå helt til Skiptvet som straff - selvom alle vet at jeg kommer til å ta buss. Det er hele to uker til jeg kan ta prøven på nytt igjen, kan noen vær så snill å scanne inn teoriboka i hjernen min for meg? ; ^ : ..

Just let me die ~ 

Høstferie og 10 mm! ~

Nå har vel de fleste høstferie og er glade og slikt, huhu.

Jeg kjørte scooter i dag, i morgen er siste gangen, så kan jeg ta teorikurset allerede på tirsdag, men jeg må nok øve mer. Skummelt. Kjedelig innlegg er kjedelig. 

Jeg har fått tunnel, folkens; I høstferien skal jeg være masse med min kjæreste, jeg gleder meg masse! *o*

doozo yaroshiko

Heiheiehi ~

Jeg dro på en superkoslig harrytur til Sweden på tirsdag med Svein, Marielle, Andreas og Kjetil! Jeg kjøpte masse rart, og hadde det megakult. Savner det allerede ..

I går spiste jeg kebabpizza med mine folk etter skolen, og dro med meg Ellapus hjem en liten stund. * U *

Nå skal jeg gjøre ferdig norsklekser og PFO oppgaven som skal være ferdig i morgen, drep meg. 


Min <3

Isteee - my love!Ella er en fin pus. o3o Ting som jeg kjøpte i Sverige:


Rock Merch / 600 ,-

H&M / 349,-

Skjerf: INDISKA 100,- / kartong og Capri-Sonne og slikt uviktig pris.

The people from the mental hospital are here!

Ingenting å gjøre i engelsktimen, læreren går gjennom skrivefeil og jeg som er så flink trenger ikke å følge med!!! Hehe. Jeg har så mye å gjøre for tiden, teorikurs og kjøretimer og alt som finnes hele tiden, jeg blir sliten. I dag skal vi gå langt til fortet her i Mysen for å lage mat med stormkjøkken. Yess.

Jeg er bare glad for at jeg har fått plass ved siden av min beste, 10hi 


Gamelt bildeeee

Dere;

Ta en titt på Ellen sin blogg; nuthin.blogg.no

Det er nå snart 4 måneder siden jeg og Ellen gjorde det slutt, jeg sier dette bare for at det ikke skal bli noen forvirring. Jeg har ikke blogget om det, fordi det har vært litt sårt for meg, og veldig personlig, men når det er noen av mine lesere og hennes lesere som absolutt må spørre om det, så burde jeg vel si i fra nå.

Hun er nå sammen med Marius, hun er glad, noe som gjør meg glad, og Svein gjør meg lykkelig.
Håper dere kan vise litt forståelse.

ohai tharr, blawg

Jo, hei folker. Nå er det jo lenge siden jeg har blogget? .. Skolestart og sånt vet du.
Skolen har faktisk vært kjempekul, nå blogger jeg fra skolepc-en min. Føler meg veldig high tech her jeg sitter på to laptoper samtidig.

Jeg går forresten på Design & Håndverk på Mysen VGS, og jeg liker meg allerede.
Jeg har ikke vært veldig flink til å ta bilder i det siste, men jeg skal gi dere noen få bilder fra sommerferien. Blurururu ~


Denne er GOOOD! * U *

Rosehavet i Oslo
I'm in love with life

Yay, på mandag møtte jeg Alex, som jeg ikke har sett heele ferien. Det var chill og digg da lix. Savna deg, babe.
Jeg var også med Vegar mandag, vi handlet sammen og kjøpte middag ute som vi tok med oss hjem fordi vi er så kule. Vi så Shutter Island også * U *

Og i går var en koselig dag i byen, selvom jeg gikk rundt med kramper i magen hele dagen. Ella og Michelle er herlige puser. Jeg har ingen bilder fra i går, fordi jeg var teit og glemte kameraet mitt. Men jeg tok masse bilder med kameraet til Ella, så det kommer bilder så snart hun får gitt meg bildene hrhrrhr.

Nå skal jeg snart ordne meg, og så blir det kino med lillebror og storesøster. Gjett hva jeg skal se? Harry Potter and The Deatly Hallows Part II igjen? Ja? FÅR ALDRI NOK. 


hala ~

Gatekjøkkenmat, ah - digger det.

AH sjekk denne BABEN her daaaa :* ~

guter åg jenneter

Hej allihopa! ~

På tirsdag var jeg i Fredrikstad og møtte Kim igjen, og Helene for første gang! Det var skummelt og fint, og jeg var supersjenert omtrent hele tiden. Vi spiste på McDonalds, lekte på en lekeplass og jeg gikk rundt uten sko. Fin dag, huhuhu.

Jeg skal møte Helene igjen snart, kanskje i morgen eller søndag. Hun er søt ~
(og om du ikke har fått med deg det forgje innlegget så er Helene en annen Helene, ikke meg, lulz) 


Kim er hippie oppå en stein-lampe.

Helene er søt og sjenert * U *

Lekeplassen!

Jeg kan ikke spille ukulele, jeg bare later som.

zøtt jente asso

Hei, jeg vil bare fortelle om Helene.. Hun har samme navn som meg og hun er søt. Tvinger meg til å blogge om henne. Tula, ikke slå mei. Men bare se på henne. Seriøst, bare se. I know, right? Stunning. Jeg skal møte henne snart og da kommer hun til å bli flat, bare så du vet det.

Glad i deg, zøtta mi ♥ ~


Prrr, fin * U *

Update ~

Ohai. ( ゚▽゚)/

Jeg beklager at jeg ikke har blogget på så lenge, jeg har bare ikke hatt så mye å blogge om. Jeg har ikke hatt med meg kameraet noen steder, og jeg kjeder meg bare. Jeg er på ferie hos pappa i Ski liksom.

Jeg har sett på Maria-sama ga Miteru, og alle Harry Potter filmene før jeg så Deathly Hallows part II - som var amazing. Det føles rart å ha sett den siste filmen. Som om jeg har mistet en god venn. Oh well. Nå er jeg i full HP-transe igjen, se alle filmene og lese bøkene på nytt, I will! 

Hva syntes du om den siste filmen? Discuss below.

Vogna til Stian

I går var jeg med til vogna til Stian! Haha. Grilling og bading, og masse kjøring med volvon til Vegar.
 
I dag skal jeg være hjemme og kjede meg igjen. Jeg skal prøve å dra til Oslo i morgen også. Får se hva som skjer, mihi. For øyeblikket har jeg ikke mer å blogge om, sayonara! ~Spegelsalen

Lenge siden sa du?

Alt for mye har skjedd, og alt for lite å blogge om sier jeg. Jeg husker nesten ikke hva som har skjedd de siste ukene, har vært veldig slækt. Dagene på skolen går veldig fort, bare musikkprosjekt som vi driver med.

Jeg var på Ytterbøl med Marielle forgje helg, fredag til lørdag, og det var gøy. Vi sov såvidt, og dro til Sverige dagen etterpå. Jeg har vært hos pappa, tatt en tur til Oslo, vært hjemme, og hadde besøk av Ella-chan fra fredag til i går, og i går grillet vi sammen med tante og morfar.

I daag har hele familien vært hos morfar for å feire bursdagen til min avdøde mormor, og jeg er fortsatt stappmett etter all maten jeg spiste jeg døør.

Dette var bare ett oppdateringsinnlegg for dere som har ventet på at jeg skal blogge igjen, ikke noe spennende. Beklager for det, jeg er veldig kjedelig for tiden.

Et par bilder fra Ytterbøl:


Glad i Mariellemin ♡

FestningBilder fra Akershus festning ~

Jeg og Ella tok toget inn til Oslo fra mysen halv 1 i dag, jogget rundt, møtte Anoar, kjøpte et par greier, så dro vi opp til festningen og chillaxet max, dro ned på Arkaden igjen og kjøpte flere greier - så dro vi hjem. Det har vært helt kokendes varmt i dag, og jeg har sikkert gått ned flere kilo bare ved å .. svette.. Æsj.

Her er det jeg har kjøpt meg i dag:


Kjempesøte strømper til 109 kr på Naughty Shadows *u*

Hårpynt, sløyfer og rose-speil fra Glitter, husker ikke prisen, og foundation fra H&M ~

/Jeg kjøpte bleking også men gadd ikke å ta et unødvendig bilde av den.

Nøle med

Oops ikke blogget på en uke. So sowwy. Tuuusen takk for alle gratulasjoner! ♡♡♡♡

Jeg har fått deler av cosplayet mitt i posten, gleder meg til å få resten, og ser virkelig frem til Desucon! Jeg sier i fra ikke så veldig mange dagene før hva jeg cosplayer, så om dere ser etter meg vet dere hvem jeg er, nya (・∀・; 

Bilder fra forgje uke og i går; 

Bena mine ser skikkelig brune ut, men det er bare tights ;_;
Dette var lunsjen min nomnom 
Ella-chan og Håkon-kun -ω-
Ingunn sin ring er veldig fin og hun vil gi den til meg! (*゜Д゜*)
Gigantisk jordbær ~

Thailandsk pocky~~~

Thailandsk jordbærfanta som smaker julebrus, bare mye bedre. Den var god ♡

Birthdaygirl ~

Jeg har bursdag i dag! Som mange kanskje har fått med seg. Har fått tusen gratulasjoner, og jeg har hatt en kjempekoselig dag. Mamma og lillebror kom opp med kake med lys på til meg i dag morges, aw.

I morgen skal halve trinnet mitt på Høytorp Fort og loke, fordi 7. klasse skal besøke skolen og greier. Etter skolen blir jeg med Marielle og er hos henne til i morgen fordi vi har fri på torsdag! ~

Skal feire bursdagen min til helgen med favorittmenneskene mine også, gleder meg ♡ 

Lilac Birthday

Lilla for andre gang,
bare ikke hele håret og fargen ble mye finere denne gangen (ノ´∀`*)ノ

~

Litt oppdateringer:

Jeg hadde matte eksamen på fredag. Og det gikk dårlig - som forventet. Gjorde mitt beste da ...
På lørdag dro jeg til byen for å møte Ellen og Marielle, vi kjøpte oss milkshake og is og hadde det kjempemorsomt og så dro jeg med meg Ellen hjem og vi så på film og koste mye wee!

Og så en liten ting; JEG HAR BURSDAG I MORGEN!!~~

da vet dere det, mehehe, ha det! 

God 17. mai!~

Håper alle har en fin dag i dag med fint vær! Vi har hatt veldig skiftende vær; lyn og torden, sol, regn, haggel, overskyet og nå titter solen frem blandt masse mørke skyer. Vi hadde tenkt å grille ute i dag men vi må grille med komfyren istedet. Koteletter, laks, potetsalat og pølser ~

 Jeg har ikke sett på noe tog heller i dag, siden det er litt langt til byen. Og når det er så dårlig vær gidder jeg ikke dra dit bare for å se på borgertoget og så dra igjen. Har det heller koselig her hjemme med familien.

God 17. mai! ~

Strawberry Fields Forever

Nå har jeg endelig fått bestilt cosplayet mitt! Uniform, parykk, circle linser, vipper asdjkf jeg gleder meg til Desucon. Alle som skal dit MÅ si hei til meg hvis dere ser meg, ok? ~

Jeg har vært fraværende ganske lenge nå, veldig mye på grunn av eksamenforberedelser og prøvemuntlig (jeg kom opp i matte og fikk en 4). + Bisettelsen til mormor nå på fredag. Hele helgen har jeg også vært ganske opptatt med å fikse designet på bloggen, som jeg har fått veldig mye hjelp av fra Ellen, som var hos meg hele denne helgen. 

Jeg kom også opp i matte til skriftlig eksamen, så jeg kommer til å prioritere øving og pugging fremover, men jeg skal prøve å få tid til å blogge litt. ( ´ ▽ ` )

Hva syntes du om designet? 

FINNER IKKE LADEREN TIL KAMERAET MITT

oh my shiiit hva skal jeg gjøre

MERRY XMAS

God jul til alle mine lesere, followers på Bloglovin og til de som bare stikker innom en gang i blant. Jeg har hatt en koselig kveld med masse gaver, håper alle andre har hatt det også. Blogger mer i morgen og legger ut bilder av det jeg har fått, ha det så lenge.


bilde//tigeryouth.tumblr.com

katt i pose

Har ikke blogget i helgen fordi jeg har hatt besøk av Ellen. Tar opp mye tid å passe på kjæresten sin hele tiden. Hehe lol tulla. Da jeg og mamma hentet henne på togstasjonen på lørdag så fikk jeg en rose av henne - herlighet så søtt.

I dag har jeg pakket ned nesten alle julegavene for i år, det krevde mye av meg, jeg er ikke flink med papir.
Og så rett før Napoleon spiste opp over halve skåla med rømmedressing så drev han med dette:

Tullekatt
Surr. I morgen reiser jeg til Ellen, tror jeg. Var hvertfall planen, så blir lite blogging før jul. DRFTcdinjv jeg gleder meg gleder du deg eller hoohoho nei.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

17.des.2010

Dårlig start på dagen, fortsatt syk, sitter og ser tv hele dagen. Kunne ikke blitt mer trist enn dette. Jeg skal lage peppernøtter med mamma etterpå, yay.  Og så installerer jeg Sims 3 siden jeg er et sykt barn og ikke har andre ting å gjøre. Uhu.Helene tegner Yuri liksom

Shizuma x Nagisa

Lol så stygg. Bare sånn til opplysning så er det veldig vanskelig å tegne med laptopmus og det tar århundrer å fargelegge. JEG ØNSKER MEG WACOM TABLET, hint hint. Julegave? Hehe.

Hva synes du?

Frrrrp

Jeg er på besøk hos min far i helgen, og Ellen kommer i morgen tror jeg. Hhuhu. Tror jeg skal på kino i morgen også, vi får se.

Jeg har forresten lagd meg en blogg på tumblr, bare for moroskyld. Syntes det ser gøy ut, og det er så mange blogger jeg følger på tumblr, så det blir lettere å bare ha en blogg der. Ikke noe stort enda da, jeg satser ikke akkurat på det....... Enda.. Tror jeg.

Jeg driver også å tegner fanart yuri for tiden, som vil si lite blogging. Skal få lagt ut ferdig resultat av mitt mesterverk før eller siden da. http://violenttdreams.tumblr.com/ fucktard.


Pådratt meg skade liksom. Skulle bare ned trappa jeg.

HIDE YO FACE

17:12

Skal på bursdagsfest om ikke lenge. Barnebursdag liksom! Tulla. Vil noen se kjolen min? Legger ut bilde etterpå uansett jeg, sammen men masse andre bilder sikkert. Nå skal jeg ordne meg og dra.

#28 - A cartoon caracter that you´d love to meet in real life.

Det er så mange.. Skulle jeg valg én, så ville jeg valgt....... ÆH, vanskelig å velge.


Shizuma Hanazono kanskje... ehehe.

Hvem ville du møtt?

#27 - A photo of your faviourite item of clothing.Mitt favorittklessplagg er en Pikachukigurumi. Kjempe god å ha på, men man blir varm som faen da. Supersøt er den også, jeg elsker den. Tørr ikke å gå rundt med den offentlig da, haha. Redd for å få blikk eller en hel haug unger på meg. Jeg fikk den av Ellen i konf gave, aaw. Fineste gaven ever.

Cute?

black

Jeg fikk en 4 på norsk-tentamen. Jeg er skuffet, alle målene for oppgaven hadde læreren krysset av på karakteren 5, og så var det én liten ting jeg glemte som gjorde at det trakk ned en hel karakter. Dårlig gjort. Når jeg vet jeg klarer bedre enn en 4 på norsk-tentamen så blir jeg så skuffet når jeg får det tilbake. Jeg hadde håpet på en 5-er ellernoe, men den læreren jeg har i norsk gir meg aldri mer enn 4, og jeg skjønner ikke hvorfor. Uansett hvor bra jeg føler at jeg selv gjør ting, så får jeg den crap-karakteren.. Jeg sier ikke at 4 i norsk er dårlig til de som får mindre enn det, men jeg vet at jeg klarer bedre enn en 4-er. Det hørtes overlegent ut, men du skjønner sikkert hva jeg mener, alle har forventninger til seg selv.

Da jeg kom hjem i dag, med Alex som følge - så farget jeg håret svart, enda en gang hoihoi. Håret hadde begynt å bli bruuunt, bleh. Og når jeg nevner håret mitt, jeg fikk en kommentar her om dagen;

Vil bare si at alt jeg gjør med håret er det jeg selv som gjør (eller med assistanse fra mamma eller Ellen om jeg rett og slett ikke orker eller gidder å putte farge i selv... jeg elsker å være slavedriver).

Men jeg klipper meg ikke hos noen frisør eller lignende, gjør alt selv. Akkurat nå ser håret mitt ut som et kråkereir og kunne trengt en klipp, så det skjer vel snart i nærmeste fremtid.

I går var jeg på stranda for første gang i år og badet! Kos...
Tumblr_l3zoo6kvtt1qzvcfgo1_400_large

Tumblr_l40sr62mzs1qbkae6o1_500_large

Precious Things

I helgen har jeg hatt besøk av Ellen. Skulle egentlig spise på Peppes på lørdag sammen med Alex også for å feire min bursdag, men det ble ikke noe av, så vi tar det en annen gang.

På lørdag så dro jeg til min søster og hennes samboer, sammen med Ellen, min bror og hans kompis for å ha filmkveld. Det var kjempe koselig! Og kvelden gikk med på at vi først så Paranormal Activity, etterfulgt av The Ring 2, siden vi så eneren på fredag... Og selvfølgelig så vi de orginale, japanske versjonene! Fy søren, jeg elsker skrekkfilmer, det er så sykt morsomt. Paranormal Activity var bare syk, seriøst. Jeg skvatt i hver eneste scene fordi jeg trodde det kom til å skje noe, og det virket så realistisk alt sammen, på måten det var filmet på osv. IIIIhihiihihhih.

Har du sett Paranormal Activity? Eller The Ring filmene?

Liker du skrekkfilmer?

bildeeeer heh

ALL THAT YOU'VE GOT

Jeg vet ikke hva jeg skal skriveeee... så her kommer det bilder, gamle og nye
...DREAMHolocaust senteret i dag var spennende og interessant, faktisk. Vi fikk høre en del om norske jøder under krigen og sånn, og det visste jeg ikke så mye om fra før så det var gøyyy. Da vi var ferdig der ca kl 1 så gikk jeg og mein bruder og satte oss under et tre og matet småfugler med boller .. haha. Mens vi ventet på at Ellen skulle komme så stakk vi innom Outland og jeg kjøpte meg to Gloomy Bear armer!!!1 som jeg hang på veska. lol kult
_DSC1407.jpg picture by shionn123

Da Ellen kom så vandret vi rundt.. Og da fant jeg extensions på Karl Johan i turkis og jeg måtte ha de. HE HE
_DSC1406.jpg picture by shionn123

Og så siden vi er kule og spesielt meg da, så kjøpte jeg meg enda mer på Outland ho hi ho hi. GJETT HVEM SOM SKAL LESE HIGURASHI MANGA PÅ TOGET TIL OSLO I MORGEN oi ikke Helene hvertfall.
_DSC1408.jpg picture by shionn123

qiuet heartjeg er en unge. et barn. ET BARN SIER JEG.

 I morgen blir det Oslo-tur med klassen, huurra.. Tror vi skal på sånn omvisning på et holocaust ettellerannet. Det blir spennende. Andre verdenskrig fascinerer meg, jeg har sett så mange filmer om det, og det er egenltlig veldig interessant. Det er fælt og alt det der, men jeg elsker verdenshistorie, det er gøy.
Huff nå ble det brått kjedelig her. jeg har en kjæreste på teøefonen som holder på å sovne stakkars, og jeg bare blogger. Hva slags kjæreste er jeg!!??!?!? Og nå maser hun om jeg er ferdig snart fordømte kvinne, HVORFOR ER HUN IKKE PÅ KJØKKENET!? Eller i min seng blunk blunk ok nå skal jeg vekke henne litt HEHE

hvor er deres hender

Hei ハイ Բարեւ Ձեզ Hej hi Tere Moi Salut Ola Γεια Прывітанне hai Dia duit 안녕

hei i dag var det mattetentamen og jeg døde

Alt skal være så dritvanskelig og jeg skjønner ikke matte sånn seriøst. Og så ordet jeg meg pass i dag hihohi.
Og så kjeder jeg meg veldig så her er det noen bilder ...
Untitled-1-1.gif picture by shionn123

ska mordi ha brus

i dag hadde vi tentamen i norsk det gikk bra og blablebliblublæ.

ellen ringte så jeg orker ikke skrive noe. BILDER

NYTT HÅR


~
Da ble det nytt hår igjen ehehe. Jeg skal ha blonde extensions i også, men jeg klarte å glemme de hjemme hos Ellen. Sukk.. Og så vil jeg informere om at jeg hadde bursdag forgje helg! Har ikke feiret den enda, men skal vel det snart....
Og så apropos det, Ellen er verdens søteste, herregud. Se hva hun kjøpte til meg!

fiiiiiine vesken åårh jeg dør på meg. Se så rosa den er! Og søt, ikkeminst *-* wafafafa...

Og så fikk jeg en hel pose med massemasse pocky. Jeg tror det var 8 pakker ellernoe.. Addicted? NEIDA
hee hee det var alt jeg hadde å si.. skrive.. lol k tnx bye

til ellen;

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, så jeg bare skriver det jeg føler akkurat nå. Du er det vakreste som finnes, herregud, jeg kunne sittet å skrevet en hel stil på 1000 ord om hvor pen du er. Du gir meg en så fantastisk rar følelse i hele meg, og jeg vil ha deg hos meg hele tiden. Jeg er så glad for at du er min og jeg er din. Jeg glemmer aldri den følelsen jeg hadde første gang jeg møtte deg, jeg var sjenert, og samtidig veldig glad. Jeg var så forelsket i deg, jeg falt for deg med én gang. Jeg vet ikke hva det er med meg som gjør at du vil ha meg, jeg syntes det er rart, for du er så pen og alt, perfekt på alle måter, og jeg er ikke det. Jeg elsker hvert sekund jeg er med deg, du er så bra for meg, Ellen. Du er jenta mi, og jeg elsker deg, pus. Bli hos meg.

Tumblr_l32n3x4vi71qa6z5bo1_500_large

Och sömnen den bedrar mig

Med min hjärtesorg...

Men älskling i natt kom du tillbaka
Och allting var förlåtet
I en sällsynt lycklig dröm
Och just i ögonblicket när jag vaknar
Hänger skuggan av hoppet kvar i mina rum

ser du ikke hvor mye jeg savner deg
349541-4-1269012323187_large
glad du er tilbake <3

Sweet little melodies


Nå sitter jeg og er stuptrøtt og har veldig lyst til å legge meg, men jeg orker ikke. Og så føler jeg at jeg må blogge mer i dag/natt, siden jeg ikke har blogget ordentlig på lenge. Så da må jeg bare få ut alt med en gang... Og det ga sikkert ikke mening til andre enn meg.

I dag har jeg og pus vært i Oslo. Jeg hadde planer om å shoppe meheheh. Og etter Oslo så dro vi på tattoo studio og var der til cirka klokken null null.

nuuuuuuuussssss

omnomnom

egentlig så var det ikke så godt...

og her er all dritten jeg kjøpte. Vel, ikke alt.. resten får dere ikke se! >:3Thank you ladies and gentlemen
, exit to the left.

KONF BILDER advarsel

kan hende du får lyst på kake og is!!!!!!!!!!!! er du overfølsom når det kommer til dette, ikke bla ned...

her har vi en småirritert Helene som ikke klarte å få noe fint bilde av seg selv... og Ellen er pen som alltid :D

KAEK

MOAR KAEK!!! oreo kake.... want

og oreo is <3<3<2


TAKK FOR I AFTEN

Konfirmasjon overstått, tilbake fra bloggpause og ny PC


Jeg hadde en bloggpause. Det har gått ganske greit uten pc i to uker, jeg har  hatt mye å tenke på når det gjelder konfirmasjon og skole. Og nå er endelig konfirmasjonen min over, og jeg har tredd inn i de voksenes rekker! Det står det hvertfall i alle kortene jeg har fått. Jeg føler meg ikke en dag eldre enn 14, selvom jeg om to uker er 15 år. Ja, wow.. hele 15 år ung. Dessverre var jeg så stresset og nervøs på konfirmasjonsdagen min at det ble få bilder, men jeg kan jo vise dere noen da. Men det blir i morgen, for jeg orker ikke å dra opp kameraet mitt nåååå.

Jeg har kjøpt meg ny PC for pengene jeg har fått, og jeg er et glad barn! Jeg kjøpte meg en

HP Pavillion DV62-117EO

for de interesserte :3

BILDER KOMMER I MORGEN!
Og så vil jeg bare legge til at jeg også befinner meg hos Ellen de neste dagene, så det blir kos.

Tumblr_l29tu1yonw1qa13cao1_500_large

Tumblr_l29wup9tqn1qa13cao1_500_large

Tumblr_kx5ciwg6sy1qaklwwo1_500_large


Tumblr_l29r9zafe71qzj5z1o1_500_large
bilder fra weheartit

what is this, i dont even.

Nå sitter jeg på min brors rom. Og plager han :3 Fant ut at pc-en min er helt svidd inni så den går ikke an å skru på engang, uansett om jeg har lader til den. Så ... Jada. Jeg er flink! Hm, jeg vet ikke helt hva jeg skal si til dere i dag, annet enn masse random bullcrap.

Jeg var på helsestasjonen med Alex i dag! Og snakket med lege blabla. Og så spør hun meg, om jeg har kjæreste, og ja svarer jeg. Og hun spør "Åja, er det en som går på skolen, eller hvor bor han?" Alle som leser bloggen min og de som kjenner meg vet vel at jeg er sammen med Ellen, og at hun er en jente. Så jeg svarte jo det at "HUN bor i Lørenskog." Og så får jeg høre at det er jo normalt å eksperimentere når man er i en så ung alder. Ja vel, hvis du kaller forelskelse et "eksperiment", så ja da er det vel det. Det irriterer meg litt, at ikke vi har kommet så langt i samfunnet enda at det skal være helt normalt å ha en kjæreste av samme kjønn. Min generasjon er vel mer åpen til det enn det den forgje generasjonen var, og de generasjonene tidligere der igjen. Men så ingen sitter igjen og lurer; Ellen er kjæresten min og jeg elsker henne. Sånn er det ^-^

wow, dette innlegget ble mer seriøst enn jeg trodde. Noen ganger bare skjer det slike drastiske ting. NÅÅÅ skal dere få fine bilder å se på:

Tumblr_l1hrevxmvw1qb49oio1_500_large

Tumblr_l1g8m7gfzb1qard44o1_500_large

Sa3ed00z_large

1672562651_2a1ce0fe8a_large

Tumblr_l1an2aj3tc1qam5vio1_500_large

BLÆ. Hva er din mening?

Lagre som utkast

I dag sugde det. Noen ganger skulle jeg ønske at bloggen var anonym, og at jeg bare kunne skrive så mye piss jeg bare orket, bare sånn for å få det ut. Men jeg misliker bloggere som syter om at livet dems er helt forjævelig så nå skal jeg slutte. ^-^

På konfirmasjonsmøtet i dag, som var det siste møtet, så spiste vi på en pizza/kebab resturant bare for å ha en avslutning. Det var faktisk litt koselig. EHE. Jeg er forkjølet og hoster som en gal. Gi meg halspastilleeerr....

ikke bilder:
Bilde005-1.jpg picture by shionn123

Bilde006-1.jpg picture by shionn123

Bilde003.jpg picture by shionn123
vet ikke hva mer jeg skal si eller gjøre alt blir feil så ha det

HAR FARGET HÅRET TURKIS

Eller, noe av det hvertfall..

Det som er så koselig med å bo på landet, det er at musene gnager seg gjennom vegger og ledninger. Dette går utover min pc-lader, såklart. Jeg har prøvd å fikse med teip og slikt, og den har funket litt, men nå har den gitt opp fullstendig. Så nå sitter jeg på min broders PC. Teehee ~

Men nå over til håret mitt; TURKIS
Bilde0072.jpg picture by shionn123
Eheheh. Jeg tenker på å farge litt mer senere, men det får vi se pååå...

Jeg er litt forelsket i himmelen for tiden, bare se *-*
Bilde001.jpg picture by shionn123

Sånn ellers, har jeg hatt en fantastisk koselig helg sammen med Ellen. Ingen bilder ble tatt, bare mobilbilder, så ingen porno på dere... Tror dere overlever >:3 laterrrz

humør:

En himmelsk drog


tystnad
en rökfri viskning
det är exakt vad vi vill ha
det luftkonditionerade ljudet
av fart
du är värd att dö för
ni kan skratta om ni vill
håna oss vi rör oss ni står still...


I morgen drar jeg til Ellen. Det blir kos.

Neste helg, altså den som kommer etter denne, så skal jeg og mamma se etter kjole som jeg skal ha i min konfirmasjon. De eneste gangene jeg har på meg kjole er på julaften og nyttårsaften og begravelser. Ellers bruker jeg det aldri, så derfor har jeg ingen kjoler heller... Låner av mamma når jeg må. Mamma er liten så jeg passer i hennes klær :3 Jeg sliter egentlig litt, for vi har ikke begynt å lage invitasjoner til konfirmasjonen enda, og den er 8. mai!!! for de som lurte. Ehehe. Jeg aner ingenting. Ok, jeg prater bare bullcrap, srsly.

Ja, og i morgen drar jeg til Ellen og er der til søndag. Hele uka har vært dritt pga meg selv, men jeg får hvertfall noe å glede meg over da <3

humør: &

14042010

Jeg har vært ute og lekt med pus i dag. <3Shira<3 ellers har jeg ikke gjort annet enn å sove, daffe og spise kiwi

wuff

meowjeg vet ikke

no one belongs here more than you.Det er kjempekult å være syk. Jeg tror jeg skal ta meg en tur ut med kameraet mitt etterpå, etter jeg har skrevet fremføringsoppgaven min. Jeg har ikke begynt på den enda, og den skal fremføres i morgen. Jeg kunne ikke vært mer glad....

Jeg er glad i deg Marielle

jeg elsker deg

vi er litt  søte?

Heeeeeeei. Ellen dro fra meg for noen timer siden. Savner henne. Nå skal jeg slutte å klage. Jeg er veldig flink til å blogge, ikkesant? Jeg skal ta meg sammen. Må slutte å game wow heletiden.

WEEP! På lørdag tok vi oss en spontan tur til ski for å bowle. Jeg suger virkelig hardt i bowling, og kom på siste plass. Og bare for å understreke hvor fælt det var så var det masse unger der som skrek og siklet og sølte med isen sin! arg...
Ok, det var ikke så fælt, jeg var der med Ellen *-* hee hee æsj kvalmt ja jeg vet...

Nå har jeg akkurat bleket håret! Til uken skal jeg bli sunnere og så skal bloggen pusses opp. Ønsk meg lykke til! Trenger det sikkert.

hehehe hva har du gjort i helgen?

CAMPUS


Hei jeg blogger om alt egentlig ikke men HEI hva skjer.
Jeg var på senteret i stad med pappa og bror. Jeg føler meg som en drittunge
som følger etter pappa og ber han kjøpe ting til meg, men så lenge man fortsatt
bor hjemme og har skilte foreldre som gjerne vil bli favorisert, så skal man utnytte det.
NEIDA jeg er glad i pappa :D Han kjøpte en genser til meg bare helt sånn random.
Og så noen flere bilder:

slitt hår? Nei daaaa...

Popcorn ToturialJeg har tenkt ut noe som jeg kan legge til i kategorier og slikt, og da vil jeg lage toturials! Ikke veldig seriøse toturials, og dere kommer sikkert til å gå lei og syntes det er teit, men når man er en ukreativ blogger så kreves det visse tiltak.
Ok, da skal jeg vise hvordan man popper popcorn med Ellen sin bror som "modell" hehe....

 • Først må man være litt glad, helst med glitter, hjerter og stjerner flyvende rundt seg.
 • Finn frem det du trenger, først av alt; smør (Ikke glem glitteret)
 • Sørg for å posére så mye som du klarer
 • Man trenger en kjele........ MED GLITTER
 • Ha ca så mye smør i kjelen.
 • Mens smøret smelter, finn frem MAARUD popcorn. Husk på å posére.
 • Se på at den stakkars smørklumpen smelter :D:D
 • Når smøret har smeltet, hell i MAARUD popcorn :3
 • RIST FOR HARDE LIVET, ellers brenner det seg fast, og så må du ha på lokk, ellers så spretter jo popconet selvfølgelig ut.
 • det burde etterhvert begynne å poppe
 • skru AV plata .... eventuelle skader kan forekomme om man ikke gjør det..... hehe
 • Hell glade popcorn oppi en bolle :D
 • Søl litt og....
 • Ha på salt selvfølgelig, veldig viktig!!!!!!!1one og så...

FERDIG!
Om du har fulgt instruksene så skal du ha fått perfekt popcorn, enten det eller så failet du totally.
TEE-HEE
VAR DETTE TIL HJELP ELLER?

fin redigering gjør ikke narr av noen lol jk

18-55mm 1:3.5-5.6G VR

Jeg er en dårlig blogger. Fy meg.  Jeg er hos Ellen, og vi skal koke nudler til middag og spise rullekake til dessert. - HEHE
Vi har vært alene hjemme siden lørdag hehe det har vært kult. Jeg har ikke så mye annet å blogge om annet enn å legge ut bilder .... så ja her kommer det

ew

fullmåne og varulver

Hm? ;-)

Blæ

Ellen og Susann på spasertur midt på natta sånn ca kl halv 4 :D

Längesen vi sågs

Nå har jeg ikke blogget på tusen år. Buhu. Jeg tok en pause, har hatt andre ting enn blogging å tenke på. Noen som vil ha en oppdatering? Nei? Like så greit. I påsken drar jeg til Lørenskog til min kjære pus, og da blir det nok sikkert ikke så veldig mye blogging da heller, men jeg skal prøve litt hvertfall.

Jeg har tenkt å dra bloggen litt opp igjen, og da tenkte jeg på å lage noen kategorier og slikt, og kanskje komme med noen videoer eller noe sånt. Hva syntes dere om det? Gjerne gi meg tips om hva dere vil ha av meg, kanskje outfits og slikt - høres det bra ut? :D

Kaken til min søster, laget av mamma :3

Ellen sin

Helene sin

se så stygg mobilen til Marielle ble. For en stund siden kjedet vi oss og bestemte oss for å  klæsje på med pærler som jeg hadde liggende. Fail :D

Men, ja - SVAR MEG

Jag vaknar av värmen, men jag är iskall

Jeg har lite å si, men jeg ville bare si noe. Hei. Hva skjer. Jeg skal se på Paradise Hotel. LOL JK
Tumblr_kzashuqaug1qzdiqvo1_400_large

14/03Nå har jeg kommet hjem fra Ellen!
Her er noen random bilder:


søte ellen <3


Jeg har vært hos Ellen hele helgen, og det har vært kjempekoselig ^-^
På fredag var vi på et tattoo studio der hennes mors kjæreste jobber. Koselige mennesker der.
På lørdag dro vi til Sverige, og vi raidet hele senteret i Svinesund
Vi spiste sushi, og det faktisk den første gangen jeg har smakt det.
Helt ærlig, jeg syntes ikke det smakte så godt som det så ut, men det var ikke
vondt heller, bare litt ekkel konsistens.
Dette var min porsjon, og jeg klarte bare å spise halve, haha.

masse godteri<333

og så kjøpte jeg dette:

øredobber <3

Denne fikk jeg faktisk av Ellens mors kjæreste! Han er snill :D Ellen fikk en i svart <3

Gjett hva jeg har gjort.... ok det hørtes perverst ut. Jeg har farget luggen 8)

HVA HAR DU GJORT I HELGEN? klisjé spørsmål..

10/03Jeg gomler i meg pannekaker. Jeg liker pannekaker, fant ut at de fleste liker vafler.
Det gjør ikke noe, mer pannekaker til meg! :D
 JEG SKAL TIL ELLEN OG SVERIGE TIL HELGEN hurra

hva skal du i helgen?

jeg har fucka tenner

Jeg er kul

Jeg er kul og jeg snakker med Ellen på tlf hun fryser siden hun går ute stakkars.
>Legg merke til den sjeldene bruken av komma og punktum fordi jeg er kul.

Seriøst jeg kjeder meg HVA SKJER? svar meg
10hi

Jag kan inte ens gå

...Utan din luft i mina lungor

Hei. Busselskapet burde begynne å få sendt bussene sine til riktige tider snart,
i dag kom bussen 25 min for sent, og jeg gikk inn igjen for jeg gadd ikke å vente mer,
og akkurat i det jeg går inn, så kjører selvfølgelig bussen forbi. Jeg kom meg på skolen
da, fant ut at det går en buss kl 10.

Men du bryr deg ikke om den slags bullshit uansett,
og det gjør ikke jeg heller.


I dag er jeg glad siden jeg kjøpte meg Urge og kanelboller til frokost.
Sunt! *u*

Hva gjorde du i helgen?
Glad i dag?


my second lovemy third love


A heart full of you


Ellen er vakker. Jeg savner henne.
Ellen var hos meg fra fredag til i går, og i går så ble jeg med
henne til Lørenskog. Det er koselig der.

Måtte stå opp drittidlig i dag fordi Ellen er så lame at hun
går i kirken hver søndag. Neida men det var sånn konfirmasjonsgreier.
Og jeg var snill og hjalp til å legge ark inn i brettede ark som skulle legges
inn i salmebøker fordi det skulle være barnedåp.

Nå er det søndag og jeg må finne en måte å overleve uken på.
(leke med Marielle)


er det ikke fint hos meg når det er solnedgang?

ellen <3


Det kanske kommer en förändring
jeg liker farmville. jeg liker å være litt nørd

Nå er jeg sliten og trøtt og glad og mer glad og mett.
Jeg har vært på elevbedriftmesse på skolen, og 'bedriften' min, med Anna, Kristine, Martine, Thomas og Hans Andreas og MARIELLE<3, selger hettegensere og t-skjorter med vår egen logo på. Navnet på bedriften er så lame at jeg nevner det ikke engang.

Jeg var sulten, så jeg og Marielle(mest meg) løp rundt og spiste gratis prøvesmaker og kjeks og digg som folk hadde settet frem for å lokke til seg andre folk :D

Nå skal jeg slutte å bable om det. I morgen kommer Ellen og jeg gleder meg. Du er sjalu, jeg vet det.
For Ellen er herlig!

Hva ska duuuu fornoooo i helgen aa?

Like you never have known

I dag kom jeg meg ikke på skolen fordi bussen kom for tidlig. Det er veldig forfriskende å stå ute i -20 grader å vente på bussen som allerede har kjørt. I går kom den 20 min for sent, så jeg regnet med at det var tilfelle i dag også, men neida. Og ingen kunne kjøre meg og det går ikke flere busser her på bondelandet. Så dette ble en fridag, tusen takk, bussselskapet<3

Må du ta buss om morningen?

Det er egentlig ganske greit, slipper å gå eller få mamma til å kjøre meg, men jeg hater å vente på bussen når det er så kaldt D:

Jeg liker Hello Kitty som jeg fikk av Ellen <3 det lukter stekt skinke

*se rar ut* HEI

Ingenting

hei nå sitter jeg og snakker med Ellen på tlf det er koselig.
Her sover Ellen søøøøtHVA SKJER? bleke ettervekst brb

BURSDAG I DAG SI GRATULERER

....til bloggen som har bursdag! Fyller ett helt år denne måneden.
Spænnandes.
I eat glitter for breakfast, lunch and tea
I dag kjeder jeg meg. Ingenting å gjøre. På en lørdag. Jeg har bra liv. Det er bare OL på TV-en det er kjedelig. Når jeg kommer ned til de andre for å være sosial så ser de bare på OL. Det er trist. Liker ikke OL. Jeg sitter på rommet mitt som en loner for å unngå OL :D

Jeg gleder meg til neste helg, da kommer Ellen, og da blir vi glade, og ikke lonere lenger.
Og så er det skole neste uke, jeg dør litt, jeg har ikke vært på skolen på nesten 3 uker. JAJA det ordner seg alltid.

PANNEKAKE ELLER VAFFEL?

Jeg tegner i Photoshop

Untitled-13.jpg picture by shionn123
Jeg ble fornøyd med denne, iogmed at det er de første anime øynene jeg noen
gang har tegnet i Photoshop. Den kunne trengt mye mer touch-up, men jeg orker
ikke å gjøre noe mer på den. Haha, om man ser etter er den egentlig ganske stygg.
Men ikke se etter, bare mys litt på den, da ser den ikke så værst ut :D

Jeg vil tegne mer som dette, men det er sykt vansklig å tegne på PC, jeg skulle
hatt en wacom tablet ellernoe.

Men hva syntes du?


EDIT; DENNE ER VELDIG STYGG

A passing feeling

Nå driver jeg med nattblogging igjen. Jeg liker å være våken om natten, da er alt så mørkt og stille, og det gir meg tid til å tenkte på ting, eller ikke tenke i det heletatt. Ga det mening for deg? Jeg tror jeg skal legge meg snart, sånn at jeg ikke sover bort hele dagen i morgen/etterpå. Jeg gleder med til sommeren. Denne sommeren skal bli den beste i mitt liv hittil. Nå bare babler jeg.
Tumblr_kqcdyhn98g1qzr5ipo1_500_large
'
Tumblr_kyda4p5s0p1qzy92yo1_500_large

2449107929_88d0925cf1_large

Tumblr_kyabpn9ahs1qzbsi7o1_500_large

Ip8sis_large

2jfnard_large
Takk for at du eksisterer, Ellen.

AWESOME~se så søt~

Jeg har vært sammen med Ellen siden lørdag
Det har vært kjempekoselig :D
Vi var på Triaden og vi har sett på Pan's Labyrinth,
Secret Window og Howl's Moving Castle <3
koskoskoskos

Hva har du gjort?

Fine ting


Hei nå er Ellen her det er fint :D

19.feb.2010

HEI hihihihi egobilde :(
I morgen skal jeg møte min kjære søte Ellenpus
Jeg gleder meg helt villt!
Vi har kjent hverandre en stund over nettet,
men jeg har aldri møtt henne, så det blir skummelt :o

Nå skal jeg bare pakke litt, for jeg skal dra til Ski og
være der til søndag.

Hva skal du i helgen?

nytt design igjen

GAMMEL:


NY:

jeg likte den nye best, hva syntes du?

swim for nights that won't endmove over baby

bare for å spørre om noe,
hva kunne du tenke deg å gjøre akkurat nå?


Things are much harder

http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2010/011/4/2/42df45752f914fada269e94a6e798203.jpg

Jeg har ikke blogget fordi jeg har vært syk - there you have it.
Det er sent .. midt på natten for å være nøyaktig.
Men det er jo bedre å blogge sent enn aldri, hva?
Jeg føler at jeg er isolert fra omverdenen, jeg har ikke
vært ute av huset på lenge, jeg prøvde å gå på skolen på
mandag, følte at det gikk bra, men dagen etter ble jeg
værre igjen.

Jeg klager ikke egentlig, jeg liker å være hjemme å sløve,
men jeg begynner å savne min bestevenn.

I morgen skal jeg endre bloggdesignet - jeg begynner å bli
lei av dette, pluss at det er kjipt at andre stjeler designet mitt.

Nå skal jeg legge meg og sove, prøve i hvertfall.
Natta

glad i deg pus

I met her in a hotel lobby

Jeg har stygge blåveiser under øynene
Så stygge at jeg legger ut bilder av det på bloggen


Stygg unge.

Jeg har ikke noe viktig å si jeg ville bare si noe.

Hva er din yndlingsfilm?

TWIXXMAN

Jeg lovte Sanjin/Twixxman å blogge om han.
Han er super awesome.
Og nå blir han sikkert glad, siden jeg blogger om han.

Hør musikken hans
>her<

Og siden Xueqi var så søt å nevne meg,
nevner jeg henne litt også.

hehe nå blir alle glade.Jeg har sykt vondt i nakken og ryggen og hodet og øynene og nesa og alt.
Stygg stolpe i bussen. Om det blir påbudt at busser skal ha
belter fra nå av, så skal jeg begynne å bruke det.

FUCKA HJERNERYSTELSE

4351832356_588c227a0a_large
jeg tror jeg er forelsket ~

Dearly beloved

We are gathered here today
2 get through this thing called life

Electric word life
It means forever and that's a mighty long time
But I'm here 2 tell u
There's something else
The afterworld

A world of never ending happiness
U can always see the sun, day or night


bilder fra helgen hos Marielle <3

Jeg kjeder meg og jeg har Ingenting å gjøre.
Jeg kunne vært i Ski nå.
Jeg savner Ellen
Jeg hører på Prince
Det gjør meg litt glad
Jeg savner Marielle

BLABLAHva gjør du?
Hvor er du?
Hvem savner du?
Hva hører du på?
Hva gjør deg glad?

Å redde barn er viktigere enn skole

sa en av de små jentene jeg måtte sitte ved siden av
etter bussulykken som skjedde i går, som jeg
var med i <3

STANSET AV TRÆR: Bussen har havnet utfor veien.Alle kom levende ut av det, jeg vet ikke hvordan det gikk med alle sammen,
men det var barn helt ned til 6 år som tok denne bussen, og de
er visstnok veldig rystet, og jeg tror det var en som ble
sendt til sykehus.

Det som var utrolig var at det tok en halv time før ambulanse og politi
fant til åstedet. De minste barna + meg som hadde slått hodet, og noen andre
ble kjørt med en annen buss til barneskolen - der jeg ventet på mamma.

Så ble jeg undersøkt og sånn i en sykebil, og ambulansefolkene sa jeg
kanskje hadde en liten hjernerystelse, og jeg skal behandles som
om jeg har hjernerystelse uansett. Burde egentlig ikke sitte på dataen nå ...

Om du vil lese mer om saken kan du lese det her.


Jeg har en stor kul i panna fordi jeg slo hodet i en jernstang da
vi krasjet :c

Tiden går fort i saktefilm

Jeg har glemt å blogge - shame on me.
Jeg har ikke hatt tid, jeg var hos Marielle fra fredag til i går.

Vi var i Töckfors og jeg kjøpte meg kakeleppomade og en sløyfering på BikBok. ^-^

cute? :D

Jeg snikfotograferte fiskene i dyrebutikken.
I Norge får jeg beskjed om at det ikke er lov :(

Jeg tok forresten hull i ørene på lørdag - selv.
Jeg vil ha industrial piercing D:
DSC_0239.jpg picture by shionn123


Jaja, ikke noe veldig stort og skremmende - ENDA :D
Men, hva syntes du? Øret mitt er fint <3

Nå må jeg øve til samfunnsfagprøve som vi har i morgen æsj
Sayonara ~

edit; jeg glemte å si TAKK til Camilla for kul overskrift <3333

Jeg er med i blogg vs blogg

Jeg er med i blogg vs blogg hos Lotte Martine
Stem her :3

Tumblr_kxeub9en6t1qzg5ooo1_400_large

02.feb.2010

Jeg klippet litt i luggen, så nå er det litt mer 'markert' .. på en måte :D
Jeg driver å ser på Sex and the City ^-^
Har lånt alle sesongene av søstra mi, og har planer om å se alle
episodene :3

Har du sett på Sex and the City?


Og så laget jeg meg en liten blanding
av smoothie, juice og milkshake ~

Litt søl/søt

Det var kjempegodt kan du tro! :D
*pusspuss*

2th of February

Hei jeg kjeder meg ikke litt.
Nå har 'Lipsicuted' fått bloggen sin slettet, og det er jeg glad for!
Håper bare ikke hun lager enda en blogg og fortsetter å stjele, som hun
har gjort før.

Jeg skjønner ærlig talt ikke hva som er så vansklig med litt egen fantasi.
Jenta er tross alt bare 11 år, men jeg håper hun lært noe nå.

Jaja, HVA SKJER?294i2e0_large

30.jan.2010

I dag var jeg på senteret og kjøpte meg ny sminke, en t-skjorte,
negler, neglelakk og en veske til å ha kameraet mitt i
~
Har tenkt å bleke håret mitt mer etterpå eller i morgen. Får håpe det ikke faller av..
Håret mitt ser blondere ut på bilder enn det er i virkeligheten,
for egentlig så er det litt oransje-skjær i det, og helt nederst er det
mer oransje enn blondt, og det vil jeg ha vekk. Jeg vet det er bedre å
bleke hos frisør, men jeg orker ikke å bruke penger
 på frisørtime akkurat nå

Hva har du gjort i dag?
Planer for resten av kvelden?


Ikke så veldig mye

I dag er jeg frisk. (Men ikke i hodet :)
Dette var en svært innholdsrikdag - egentlig ikke.
På fredager starter jeg dagen med gym, noe som er veldig høl i huet siden
da er jeg fortsatt i sovemodus og orker ikke å gjøre noenting.

Jeg må slutte å kjøpe meg brus hver dag. Eller, jeg må slutte å la
Marielle kjøpe brus til meg hver dag
Sayonara ~


Til Tiril


Tiril er søt så derfor tegner jeg til henne. Egentlig så ble den ganske dårlig fordi jeg tegnet den i mørket, men det går sikkert bra. Glemte jeg å nevne at Tiril er søt? Jeg har fått skikkelig blogglyst i det siste, så ikke rage helt over at jeg spamer litt med innlegg, ok. Natta GifHeart.gif Gif Cute Heart image by Vampire_Wings_08

Trailer: Harry Potter and the Deathly Hollows


Jeg fikk helt frysninger og klarte ikke å sitte stille da jeg så denne traileren! Herregud som jeg gleder meg til den kommer på kino. I begynnelsen så viser den litt av alle filmene, men i slutten så er det fra den aller siste filmen som skal komme i to deler. Del 1 kommer i november 2010 og del 2 kommer i juli 2011. Det er ganske lenge til, jeg håper bare at det er verdt ventetiden GifHeart.gif Gif Cute Heart image by Vampire_Wings_08
Gleder du deg?

Winter

I dag var jeg hjemme fra skolen igjen, pga feber. Jeg er bedre i dag, men siden jeg hadde feber i går er det best å ha en ekstra dag hjemme i tilfelle jeg blir dårlig igjen om jeg drar på skolen ja blablabla.

Jeg slenger ut noen bilder av slik jeg ser ut i nuet. Uten sminke og greier.NY HEADER IGJEN

De som kjenner meg har merket at jeg er veldig ubeslutsom.
Jeg sliter veldig med å bestemme meg for hvordan noe skal se ut,
for eksempel håret mitt - som får gjennomgå veldig mye hårfarging.
244519cj7iewvdtg.gif Animated GIF image by jane_anime_album

Men til poenget, hva syntes du om den
nye headeren og designet?

Utfordring

Jeg har blitt utfordret av Vickie
conejitolindo.gif Cute bunny gif image by Issan_Kuchiki

Jeg skal skrive 7 ting om meg selv og utfordre 7 andre:

1: Jeg har et stort temperament/humørsyk
2: Jeg går aldri ut av huset uten å ha ordnet meg
3: Jeg er utrolig lat
4: Jeg elsker å være våken om natten
5: Jeg liker katter bedre enn hunder
6: Jeg har aldri vært i andre land enn Sverige og Danmark
7: Jeg elsker vintage

Jeg utfordrer:
Marielle - www.marielleaa.blogg.no
Tiril - www.miserableatbest.blogg.no/
Karoline - www.kottonkandy.blogg.no
Imyourlove - www.gwenline.blogg.no
Jeanette - www.chezziechainsaw.blogg.no
Birgitte - www.muzukashii.blogg.no
Janne Turid - www.scissornails.blogg.no


I tell you that I'll always want you near

I dag var jeg syk igjen, og jeg sov til klokken var 4.
Nå får jeg ikke sove til kvelden.

Akkurat nå vil jeg bare sove vekk resten av dagen,
føler ikke at jeg får gjort noe nyttig i dag uansett.

Jeg tror forresten at jeg skal lage meg en kopp kakao.

Hva gjør du for å føle deg bedre når du er syk?

Only one thing is certain: nothing is

Sov hos Marielle fra i går til i dag.
I dag var det sånn ski/skøyte/ake/snowboard/twintip-dag.
Kaldt.
Tryna når jeg skulle gå opp bakken mot Høytorp fort sikkert 1000 ganger.
Kult.

2ogng3mfomyga4ajlokiwn1go1_500_large

du valgte dette...

Hei jeg prøver å skrive et innlegg men Marielle gidder ikke å flytte rumpen sin hun bruker hele senga ARG

PyromanMarielle har vært hos meg siden i går, og nå er jeg hos henne og vi er så asosiale som det går an å bli; sitter på hver vår laptop. Joa, vi er sporty :*

Marielle og jeg er gale i hodene, vi brenner opp bruskorker.

Nå driver jeg å lager en header til Marielle, har fått litt dilla på å lage headere nå, så om du vil jeg skal lage en til deg, si i fra :D

NY HEADER

Lagde en ny header som du kan se. Aldri laget en header før..... :D

edit; så at jeg hadde glemt å skrive blogg.no nå :D
lol der ser du hvor noob jeg er. MEN INGEN ANDRE LA MERKE TIL DET SÅ HEHEHE

Ghosts at the tea party

For en kjedelig skoledag.
Du vil sikkert ikke lese om den uansett!

jeg har klart å bruke opp nesten alle pengene jeg fkk
til Jul, det er dumt. Jeg vil shoppe.

har virkelig ikke inspirasjon eller motivasjon til å
ta bilder for tiden buhu.
HADEEEEEEEEEE

  85_large


93_large


58_large


   

 
Lolita_styles_by_carnet_atelier_large

Tumblr_kwent7cwde1qzzjmuo1_500_large


Tumblr_kwi7mihcyd1qa17m6o1_500_large


8_large


Tumblr_kwjntihirk1qaq0woo1_500_large

Ingen kommer att tro dig

Jeg føler jeg må blogge litt nå før jeg mister alle mine 345678 lesere <33
Jeg syntes dere er utrolig dårlig på å kommentere altså.

Jeg er ikke sikker på om jeg orker å blogge så mye mer om jeg ikke får
noe respons... er litt leit og veldig deprimerende.

I dag var jeg syk og gikk sikkert glipp av masse ting ...This love, it's killing me

Jeg er fri, men jeg føler meg fanget
Jeg kan gjøre hva jeg vil, men likevel ikke
Jeg liker dette, men jeg vil ikke mer

.... det var altstygggggggggg :} tulla

Jag vill inta vara rädd

Varför måste jag vara rädd?
I dag fikk jeg karakterkortet, og jeg fikk 1, 2, 3, 4, 5, og 6-ere.
Noen fag er helt care for meg, men jeg skal forbedre meg - det er et
av mine nyttårsforsett.

i dag er jeg forvirret........... hva er du i dag?
Uwd3buvfioqo5nmsw97ajqf9o1_400_large


Right now, love me

du vet

20090815053602

73 dager siden


I dag ble jeg sur på Marielle siden hun dytta til brusflasken min mens jeg drakk DET VAR IKKE SNILT MARIELLE!
Jeg fikk min hevn, jeg kasta brusflaska på henne så det spruta utover hele hehe :]

Jeg vil snakke om noe viktig, jeg vil snakke om noe som alle vil høre på, jeg vil formidle et budskap, jeg vil virke smart .... Men mest av alt vil jeg si PUDDING.


Jeg lover at det snart kommer et mer seriøst innlegg så snart jeg gidder. Det kan jo ta lang tid :Dsayonara

Från krönet av kullen kan jag se min förlorade värld

I dag var det skole. NO SHIT :3
Jeg gleder meg til helgen for da skal jeg leke med Marielle i Ski kanskje.

Winter_tale_by_valyeszter_large

Tumblr_kvxy84ixng1qznjboo1_500_large

Tumblr_kw3jkiakbe1qzklyno1_500_large

Hva sier dere til en spørsmålsrunde? Kanskje jeg svarer på videoblogg? :D
Fortsettelse følger ......................
hits